Muhabbete Devam Buyrun :)

achsoo demek ..........dada almanca konusuluyor haaa ama gayet iyisin canim kac senedir ordasin ???
............

1 sene doldu :) ewet burdada almanca konusuoz kiz alintindaki noktali yerleri sende mesajinda silsene herkes bilmesin deme :)

hadi hadiiii

diyarbekir hanim aglar delale lorke sulari buz gibi caglar hanime lorke ali pasa mahlesinde hanima lorke lorke oynar guzel kizlar delale lorkee lorke lorke lorke lorkeee teyyy teeyy teyyyyy

malatyadan ciktim yola hanim ey lorkeee elazigda verdim mola delale lorke lorke oynar bütün kizlar delale lorkeee lorke lorke lorke lorkeeee hanim ey lorkeeeeeee

bacım küfür mü ediyonuz

hayir canim senin hakkinda dedikodu yapiyoz

1 sene doldu :) ewet burdada almanca konusuoz kiz alintindaki noktali yerleri sende mesajinda silsene herkes bilmesin deme :)

sildim canim,

ya ne diye ısırıyolar haz mı duyuyolar acaba ısırınca

aynen öyle canim , önce yavas yavas konuyorlar ondan sonra ignesiyle uyusturuyorlarki bize aci vermemek icin ondan sonrada kanimizi yani pis kani emiyorlar sonra yine yavas yavas ignesini cikarip hooppp ucuyorlar

aynen öyle canim , önce yavas yavas konuyorlar ondan sonra ignesiyle uyusturuyorlarki bize aci vermemek icin ondan sonrada kanimizi yani pis kani emiyorlar sonra yine yavas yavas ignesini cikarip hooppp ucuyorlar [/QUOTE]

anam nerden bilion bu kadar detayı hımm kanki mi yaptın sinekleri yoksam

ebrucummm 46 sayfada hala yaziyor sekerim kusura bakmayin ama takintiliym bole konulardaa herkesin bilmesine gerek yok degilmi :) belkide abartiyorum ozur dilerim ama silersen sewinirim:) oyyy bende fatmagulun sucu neyi izliomm mukaddese gicik oldummm

tweety formunda değilsin yavru kuşum sarı kanaryam

bende fatmagülü izliom ama kocası en iyisini yaptı valla

ya baktim ama neyi silecegimi bulamadim yahu :26::26::26::26:

anam grşrz yine, hergece benim girebilme imkanım var bende öptüm fıstıklar

anam benim sınavlar yaklaştı 1 haftam kaldı, bunları geçemezsem 3. seneye uzicak, öptüm yavrular görüşürüz tekrar kendinize iyi bakın böcüklere yem olmayın, beni fena yediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…