Müge Anlı-OSMAN !!

Bence haberi yoktu sonradam öğrendi Uğur ama iş işten geçti anne baba katili oldu.Bende gelinin azmettirdiğini düşünüyorum
Olay tamamen farklı da olabilir. Belki de Büşranın sakladığı sevgilisi vardı o yaptı. Bu olayda ne çıksa da şaşırmam

Müge çözecek çünkü daha önce böyle köşeye sıkıştırıp çözdüğü çok cinayet oldu.
Yavrum şiar vardı onda da o anne olacak insan yoksunuyla üvey baba pisliğini de böyle sıkıştırdı.
Sonra itiraf geldi zaten yakındır itiraf

ah ya şiar
ecrin mevzusu
leyla
katil himmet kucuk kızı evın onunden kacırıp ...allahın cezası
nazmiye çam olayı
ne cozulmeyen olaylarda muge anlı cektı arkada konusturdu artık arkada ne dıyor ne yapıyorsa :)
bunda da cozecek emınım cok yakın zamanda elı kulagında

Bunlar benim de içimde yaradır bir de ekmek istediğim Ankara'da 40 yerinden bıçaklanarak öldürülen sevgi. O kadının katili bulunamadı ara ara aklıma gelir...

Yaaa şiar ı aklıma getirdiniz içim yanıyo o yavruya

Suc ortağı olunca kendi içlerinde susarlar. Ben liseye giderken yaşadığım yerde bir adam kayboldu, kac ay aradılar en son adamin cesedini buldular. Nerde derseniz evli bir kadınla ilişkisi varmış. Kadinin eşi öldürüyor ve evlerinin bahçesine gömüyorlar . Bunlar evliliklerine devam ettiler adamin bedeni bulunana kadar. Normal şartlarda kadindan ayrılması lazımdı ama ikisi devam etti.

Birde büşra nın bu halinden ayrı yaşantısı varmış sanirim. Iftira atıldı dedi ama bugün müge anli ve osmanın bunun olduğunu söyledi itiraz etmedi. Hamile bile dediler bana dedi büşra, bu yaşamıyla mi tehdit ediliyor. Görüntü vs gibi şeylerle. Osman dese diğer aile bireyleride, ne olursa olsun, ne yapmış olursan ol yaşadığın şeylerden dolayi yanındayız gibi daha güven verici konuşsalar açılır mi diye düşmüşüm.
Kiz babasi istedi diye kapanmış, muhtemelen babası istedi diye ilahiyat okuyor. Ben busrayi buyuk saniyordum ama olay zamani 18 yasinda yaptığı, yaşadığı şeylerden dolayi susabilir ve suanda dönüşü olmayan yolda.
Ben genelde insanlara güvenmiyorum ama bÜsranin bu olayda olmamsini diliyorum. Hiçbir anne ve baba bunu haketmiyor . Bir evlat bunlari yapıp hayatına bakmamali . Duygusal yaklaşıyorum belki ama tuhaf bir kiz inşallah gerçekten doğrudur dediği buna inanmasamda dilerim.

ancak bu kadar guzel yazılabılırdı ... yazdıgınız her bır kelıme tam 12 den vurulmus

muge anlı ısrarla yargılamam buraya da ne oldugunu yansıtmam kımseye soylemem soz dedı
rahmı hoca avukatın olarak ılgılenıcem senı kurtarıcaz yeterkı anlat dedı
abısı sen konus betuller ıcerı gırıcek ama senın kurtulma sansın var bellıkı senı sindirmısler korkutmuslar dedı
dıger adlı tıpcı da buyuk baskı altında oldugunu ben burada gorebılıyorum gozlerınden hersey anlasılıyor busra konus artık dedı

busranın abısı bır kaş goz yaptı busra yıne sessızlık yemınıne burundu

cok uzucu kesınlıkle katılıyorum hıc bır anne baba bunu bukadarını haketmıyor

O Şiar çocuğuma ne ağlamıştım ben günlerce atamadım üstümden.
Annesi olacak yosma oğlunu öldürmüş hala Sami dedi durdu bir damla göz yaşı dökmedi.
Ama Allah ne büyük sonunda ayaklarına doladı.
Darısı bunlara hepsi boylar umarım hapsi çıkamazlar.
Müge'nin kazandığı nokta şu insanların o kadar çok üstüne gidiyor ki artık bunalıyorlar anlatıyorlar.

Müge işte

Bu afganlıların ustune atmaya calısıyor ya ugur
Bi ihbara gore o afganlılardan biriyle betulun ılıskısı varmıs metin yanı baba bunu yakalamıs o afganlıyla baba bu yuzden tartısmıs
Koydekı dedikoduya gore betulun ılıskısı ortaya cıkmasın dıye betulun ailesi cok ugrasmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…