- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Abisi de bu isin icinde cikarsa sasirmayin derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya çıkar inşaallah öyle hissediyorumBu afganlıların ustune atmaya calısıyor ya ugur
Bi ihbara gore o afganlılardan biriyle betulun ılıskısı varmıs metin yanı baba bunu yakalamıs o afganlıyla baba bu yuzden tartısmıs
Koydekı dedikoduya gore betulun ılıskısı ortaya cıkmasın dıye betulun ailesi cok ugrasmıs
Bunun altı nasıl ıslak ya bu Bosna dedikleri yeri biliyorumDimi korkak korkak bakıyor bugün
Nasıl anlamadımBunun altı nasıl ıslak ya bu Bosna dedikleri yeri biliyorum
Nerde yazıyorBusra afganlılarla birlikte alkol falan Almıs bakın dedikodular cikiyor
Büşra yı Bosna denilen yerde görmüşlerdir ya onu diyorum bosna gece mekanları işte fuhuşa karışanların adının geçtiği yerNasıl anlamadım
Osman mı?Abisi de bu isin icinde cikarsa sasirmayin derim
Sesini çok açamıyorum çocuklar diğer odada duymasın diye,duymadım onuBüşra yı Bosna denilen yerde görmüşlerdir ya onu diyorum bosna gece mekanları işte fuhuşa karışanların adının geçtiği yer
Ugur dedi sımdı yayındaNerde yazıyor
Osman mı?
Bu linki bi izle derim insan neden kas goz yapsin ki pardon ugur o
E küçük yer hepsi birbiriyle akrabaBence akrabalar da çok dedikoducu ve fena insanlar çeneleri hiç durmamış
Oda doğru köyde başka ne olacaktıE küçük yer hepsi birbiriyle akraba
Betulle Busrada o Kucuk yerde hıc dogru durmamıs
Betulun evli akrabasıyla da gorusuyormus mesela
Reklam girdi bizdeSuan o donemde gorevli er konusuyor bakın