- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Busranın ustunde barut yanı swap izi cıktıBelkide Büşra o an evde bile değildi,katiller girdi o çıktı
Elını yuzunu yıkamıs buyuk ihtimal elinde yuzunde de vardı... Yanı busra evdeydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Busranın ustunde barut yanı swap izi cıktıBelkide Büşra o an evde bile değildi,katiller girdi o çıktı
Ben hepsini izleyemedim ama gösterdikleri pencerede demir korkuluklar da var. O zaman da var mıymıs sonradan mı yapilmis anlamadim. O korkuluklardan nasil geçer ki insan.Birde biz katıl olsak ıcerde tanık bırakmayız
Katil silahı tutukluk yapınca dısarı cıkmıs busra oyle dıyor
Daha annesi yasıyorken
E bırı gorebilir ıcerı deki kapıyı kapatabilir katıl nıye dısarda silahla oynasın
Dısarı cıktıgın da kapıyı kapat dimi? Madem oyle... 2 saniye yurume mesafesi tam karsında kapı
Busra ne yapmis
Kapının onumden gecerrk arka odaya gıtmıs kapı katile hala acık pencereden kacmaya calısmıs kacmaya calıstıgı pencerenin onunde yatak ve pencerede sineklik var sıneklıgı o dar alandan cıkarmıs yana koymus o can havli can korkusunda bıle sineklıgı kenara koymus lazım olur diye Dusundu zaar, katil kafana sıkarsa sıkıntı yok ama sinek ısırırsa buyuk mesele Allah korusun
Ulan Büşra
Deneme atışı falan yaptıklarını nerden duydunuz,programda mı söylendi?Uğur, betül, büşra, yılmaz,mehmet Ali bunlar he birlikte planlamışlar. Susturucu yaptırıyorlar tüfeğe ve açık bir alanda hep birlikte deneme atışı yapıyorlar. Çünkü sanayi tipi susturucu yaptırdıkları içni güvenemiyorlar. Bu yüzden hepsinde swap izi çıkıyor Anne baba ölünce büşra babasının maaşını alacak, osman doktor ve uzakta zaten kendini kurtarmış. Uğur da kalan herşeyi alacak. Ev de mehir davasını kapatmış olacak. O gün uğurun kayınpederi de aile yemeği düzenliyor çünkü birbirlerine olay yerinde orada olmadıklarına dair şahitlik edecekler. Yemek o yüzden düzenleniyor.
Benim çıkarımım bunlar.
Hepsi aynı b..k inşallah ortaya çıkar da elleri bağlanmış şekilde polis otosuna zorla bindirilmiş hallerini görürüz ,amin ...Uğur, betül, büşra, yılmaz,mehmet Ali bunlar he birlikte planlamışlar. Susturucu yaptırıyorlar tüfeğe ve açık bir alanda hep birlikte deneme atışı yapıyorlar. Çünkü sanayi tipi susturucu yaptırdıkları içni güvenemiyorlar. Bu yüzden hepsinde swap izi çıkıyor Anne baba ölünce büşra babasının maaşını alacak, osman doktor ve uzakta zaten kendini kurtarmış. Uğur da kalan herşeyi alacak. Ev de mehir davasını kapatmış olacak. O gün uğurun kayınpederi de aile yemeği düzenliyor çünkü birbirlerine olay yerinde orada olmadıklarına dair şahitlik edecekler. Yemek o yüzden düzenleniyor.
Benim çıkarımım bunlar.
sonradan yapıldıBen hepsini izleyemedim ama gösterdikleri pencerede demir korkuluklar da var. O zaman da var mıymıs sonradan mı yapilmis anlamadim. O korkuluklardan nasil geçer ki insan.
Ben öyle tahmin ettim duymadım. İlk defa izliyorum bu arada. Sadece bu olayı takipteyimDeneme atışı falan yaptıklarını nerden duydunuz,programda mı söylendi?
Diğer söyledikleriniz yani öldürme sebepleri evet mantıklı.Atış talim kısmı çok ilginç geldi,olur mu olurBen öyle tahmin ettim duymadım. İlk defa izliyorum bu arada. Sadece bu olayı takipteyim
Şaka gibiler nasil insanlar senin annen baban ölmüş sanki evdeki sinek ölmüş gibi davranmışlar pislikler.sonradan yapıldı
anne babanın cesetlerı cıkıyor evden 112 alıp goturuyor
gelın annesıyle eve gırıp hızla temızlık yapıyor halıları degıstırıyor
ugur dıyor kı halıları degıstırelım yedekler neredeydı
babası annesı 10 dk once öldurulmus halı derdıne dusmus
busra guya caydanlık fırlatmıs katıle
o caydanlıkla 1 ay o cenaze evınde cay pısırmısler
baska caydanlık yok cunku
cok acayıp acayıp ısler
benım tek aklımı kurcalayan betulun kuzenıyle olan ılıskısıUğur, betül, büşra, yılmaz,mehmet Ali bunlar he birlikte planlamışlar. Susturucu yaptırıyorlar tüfeğe ve açık bir alanda hep birlikte deneme atışı yapıyorlar. Çünkü sanayi tipi susturucu yaptırdıkları içni güvenemiyorlar. Bu yüzden hepsinde swap izi çıkıyor Anne baba ölünce büşra babasının maaşını alacak, osman doktor ve uzakta zaten kendini kurtarmış. Uğur da kalan herşeyi alacak. Ev de mehir davasını kapatmış olacak. O gün uğurun kayınpederi de aile yemeği düzenliyor çünkü birbirlerine olay yerinde orada olmadıklarına dair şahitlik edecekler. Yemek o yüzden düzenleniyor. Cinayet zamanı da memet alinin telefonu başkasında ve çok uzak bir yerden durum güncellemesi yaptırıyor ve bu şekilde sıyrılmaya çalışıyor.
Benim çıkarımım bunlar.
aslında 2 sene once programda sankı koyluler boyle bır dedıkodu yapmıslardı bu olay ılk cıktıgında benzer bı varsayım duymustumBen öyle tahmin ettim duymadım. İlk defa izliyorum bu arada. Sadece bu olayı takipteyim
O zamanları izlemedim sadece şimdikileri izliyorum. Bana da senaryo bu şekildeymiş gibi geliyor.aslında 2 sene once programda sankı koyluler boyle bır dedıkodu yapmıslardı bu olay ılk cıktıgında benzer bı varsayım duymustum
hatta olaydan 1 gun once ugur sılahını temızlemıs muge anlı ben tesaduflere ınanmam bu kadar tesaduf fazla dıyordu
Ya evet hatırladım bende.Konuşulmuştu bu daaslında 2 sene once programda sankı koyluler boyle bır dedıkodu yapmıslardı bu olay ılk cıktıgında benzer bı varsayım duymustum
hatta olaydan 1 gun once ugur sılahını temızlemıs muge anlı ben tesaduflere ınanmam bu kadar tesaduf fazla dıyordu
O kadının tasarlayabileceğini düşünmüyorum bu işin akıl hocaları betülün babası ve yılmaz bence.benım tek aklımı kurcalayan betulun kuzenıyle olan ılıskısı
ugur da oyle sakın sakın ızledı olanı bıtenı dınledı bırılerı karısı ıcın kuzenıyle ılıskısı var dıyor ugur oyyyleee duruyor
nasıl bır ısbırlıgı yapabılır esının sevgılısıyle ugurun haberı yokmuydu o zaman karısının durumundan uguru karısı mehır adı altında gazlayıp sevgılısını de azmettırıp busrayı da tehtıtle ısın ıcıne sokup gelın hanım mı planladı acaba
Anası babasını öldüren,öldürten sebep olan kişinin eşim dediği pisliğini takmamasi çok normal geldi bana . Bunların pisliği çok geniş alana yayılmış birbirlerinin pislikleri , birbirleriyle bağlantılı aklıma daha farklı şeyler geliyor hiç normal değil Palu =bu mikroplarbenım tek aklımı kurcalayan betulun kuzenıyle olan ılıskısı
ugur da oyle sakın sakın ızledı olanı bıtenı dınledı bırılerı karısı ıcın kuzenıyle ılıskısı var dıyor ugur oyyyleee duruyor
nasıl bır ısbırlıgı yapabılır esının sevgılısıyle ugurun haberı yokmuydu o zaman karısının durumundan uguru karısı mehır adı altında gazlayıp sevgılısını de azmettırıp busrayı da tehtıtle ısın ıcıne sokup gelın hanım mı planladı acaba
Valla @Mune’ye gerekli raporu gönderdim iki kere. Daha ses çıkmadı. Sonra da bdv uymayan içerik görünce siz de şikayet edin diyor üyeler.ediyorum ama Mune beni meğsimiyorNikbulamayan konunuzu tv program bölümüne taşıtsanız.Bdv de görüp konuyu bilmeyenler şaşırıyorlar haliyle.
Oyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum teşekkürler. Mune yardımcı olur musunuz rica etsemNikbulamayan konunuzu tv program bölümüne taşıtsanız.Bdv de görüp konuyu bilmeyenler şaşırıyorlar haliyle.
Bence haberi yoktu sonradam öğrendi Uğur ama iş işten geçti anne baba katili oldu.Bende gelinin azmettirdiğini düşünüyorumbenım tek aklımı kurcalayan betulun kuzenıyle olan ılıskısı
Rica ederimOyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum teşekkürler. Mune yardımcı olur musunuz rica etsem
Burası.Birde konu adını Büyükşen cinayeti yapabilirsinizOyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum teşekkürler. Mune yardımcı olur musunuz rica etsem