- 29 Ağustos 2019
- 260
- 1.146
- 34
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Nedense Büşra da bilmiyor gibi hissediyorum başka türlü dağ olsa dayanmazdı bence.. Bu kadar ketumsa pesss derim..ben busrayi bukadar sindiren kisi yada olay ne onu merak ediyorum ne var ki acaba insanin anne babasinin katiilini bile saklayip susacak
Gerizekalı bunun yanında daha basiretli kalır .bu büşra gerizekalı mı?
Evetbu büşra gerizekalı mı?
Aşırı soğuk kanlı ve cidden o ketum devamlı laf çarpıtıyorNedense Büşra da bilmiyor gibi hissediyorum başka türlü dağ olsa dayanmazdı bence.. Bu kadar ketumsa pesss derim..
İşin içinde suç ortağı çünkü.Konuşsa kendi de yanacak.Nedense Büşra da bilmiyor gibi hissediyorum başka türlü dağ olsa dayanmazdı bence.. Bu kadar ketumsa pesss derim..
Ben de böyle düşünüyorum. Ya da bildiklerini sakladığı için ceza alacağını düşünüp susuyor.İşin içinde suç ortağı çünkü.Konuşsa kendi de yanacak.
Bu ulkede gündem olmadan cozum olmuyor maalesef .. Buna istinaden basligi actim açıkçası.Ben çok arada kalıyorum böyle durumlarda.
Bu başlığı açtık ve nasıl bir destegimiz oldu?
Zaten ATV turkuvaz grubuna aitti devredimediyse.
Program ise hayrına değil birli bir kazanç doğrultusunda yapılıyor.
Yani 3 gün izlenmese kanal bile unutur.Umursamayi birakir elindeki olay örgüsünü.
Sanki hep topluma faydaliymis gibi görünüyor ama altında maddi bir kaygi da barındırıyor.
Aynen.Görgü tanığı veya Rahmi Bey dedi ya "o zaman sen yaptın o yüzden susuyorsun"Ben de böyle düşünüyorum. Ya da bildiklerini sakladığı için ceza alacağını düşünüp susuyor.