- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Asker o stüdyodaki çocuk muAsker niye yalan soylesın aşkı memnu büşraaa
Nasıl izliyorsunuz reklam girdi yawDelirtecek bu kız beni
Aynen oAsker o stüdyodaki çocuk mu
Aynen o
O donemin komutanı da dun muge anlıya haber verdi savcıya gidip ozellıkle ifade verıcem bu konuyla ilgili busra ve ugur yalan soyuluyor dedi bugun er o yuzden geldı zaten
Kafam durdu yemin ederimYa işte Betülün ailesindelermiş ya bunlar.Eve o Yılmaz getirdi bunları çünkü Büşra dedi ki abimler ne zaman oraya arabasız gitse Yılmaz getirir abimgili.
Betül baba evinde,yediği haltların üstünü örtmek için mehir konusunda gaz verdi kardeşine kocasına babasına.Bunlar da dediki silahla gidelim gözlerini korkutalım verirler mehiri (mevzu mehir değildi tabi Betülle Büşranın oyunu)
Eve geldiler tartışma oldu,Necla teyze bunu da mı yapacaktın kara köpek demiş,Yılmaz işte o.Tartışma olunca çekti adamı vurdu Uğur belkidr silahı tuttu napıyorsun hani korkutacaktık diye,Betül de olan oldu anneyi de öldürmezsek yakalanırız dedi silahı o da tuttu belkide arbede oldu Uğur Büşra Betül o yüzden barut izi var hepsinde.
Sonrada senaryo yazdılar onu ezbere konuştular işte.
Bence böyle oldu
Aynen oyleX
Özel ekip kuruldu ya bu iş max 15 güne patlar
Komutan şikayet eder bunuAynen oyle
Birde dun ugur salagı o eve gırdım elımı yıkadım ama soran komutana yok yıkamadım dedım dedi (swap ornegı alınırken)
Muge anlı neden deyince
Gıcık oldum komutana gıcıklığına dedi
O komutan dürecek defterini ugurcukbizzat savcıya gidiyorum dedi komutan iş büyüdü artık kaçış yok
Busrayı gezerken degıl içerken gormusler ama o yuzden koyde dedikodu cıkmısBen geriden izliyorum şuanda büsranin avm etrafında dolanmasini diyorlar. Ben üzüldüm salak büşra ya , iste böyle saklarsan herkes sana bisey der. Ya avm önünde bar varsa ne olacak teyzeler cok bilenmiş haklılar. Ama ben üzüldüm herkesin evinde sığıntı olmuş. Ankarada yaşayanlar bilir, ulus civarında pavyonlar cok, rüzgârlida vdk var eşim bir ara vdk da çalışıyordu. Her tarafta pavyon adam pavyona mi gidiyor. Ulusta geziyoruz alışveriş yapıyoruz yeri geliyor bu cok saçma ben geriden geldiğim icin buradayim simdi
Salak büşra ya gerçekten üzüldüm.
3 cocuklu anne baba evinde olduruldubiri özet geçebilir mi merak ettim olayı
Ben yine durdurdum yayini duyamadin. Iciyor mu ya ne bilim kiz bu hayati yasamak istemiyor demek ki ,çok değişik baskinin boyutunuda bu olay gösteriyor. Zorla kapatirsan o insan kapanmış olmuyor. Resmen dram hem toplumsal hem de aile drami üzülüyorum.Busrayı gezerken degıl içerken gormusler ama o yuzden koyde dedikodu cıkmıs
Aslında cok da baskıcı aıle degıl benceBen yine durdurdum yayini duyamadin. Iciyor mu ya ne bilim kiz bu hayati yasamak istemiyor demek ki ,çok değişik baskinin boyutunuda bu olay gösteriyor. Zorla kapatirsan o insan kapanmış olmuyor. Resmen dram hem toplumsal hem de aile drami üzülüyorum.