Müge Anlı-OSMAN !!

Adamlar resmen biz işledik diyorlar.. ama el atan yok.
Aynen ya aynen nasıl konuşturamiyorlar şunları ya biz ben burda deliriyorum , içeri alıp dayaktan bir hale soksunlar bakalım nasıl konuşmuyorlar adam anasını babasını öldürmüş ölmüş bir damla üzüntü ifadesi yok . Kaldı ki 3 sene önce daha o Büşra mikrobu umursamaz .

Danışıklı dövus yapıyorlar. Uğur karısına laf ettirmiyordu 3 sene önce şimdi susuyor. Birlikte hareket etmiyorlar olacak güya.. o busrayi da Allah bildiği gibi yapsın.

Müge anlı izlemeyeli bir yıl oldu kendime yasak koydum ona uyuyorum ama hep bir yanım izle diyor ...ama izleyemem olmaz.

Derdi sıkıntısı neyse Rabbim yardımcısı olsun demeye geldim sadece

Baştan olay yeri inceleme sıkıntılı bence. Tek görgü tanığı kız da onlar değildi diyince birşey yapılamadı sanırım. Yoksa uğur ve karısının elinde swap izi bile çıktı

Danışıklı dövus yapıyorlar. Uğur karısına laf ettirmiyordu 3 sene önce şimdi susuyor. Birlikte hareket etmiyorlar olacak güya.. o busrayi da Allah bildiği gibi yapsın.
Üç evlat ... Kim bilir nasıl zorluklarla büyüttüler ,ikisi hayırsız vicdansız çıkmış biri de var gücü ile savaş veriyor ,çok üzülüyorum anası babası gözünün önünde ölüyor ama onun dünya umrunda değil varsın beni öldürsünler kaldırıp yine söylerim. Nasıl bir insan hayret ediyorum o kıza .

Kesin bu kızdan çözülecek herşey.
Eminim buna.
Uğur yaptı aslında ama hepsi birbirine bağlı.
Dün, o dönem çocuk olan bir kızın röportajını yayınladılar. Evde Büşranın betüle mesajları sildin değil mi dediğini, betülün sus duyacaklar dediğini. Daha sonra kendisini gördükleri için sustuklarını, ama tüm gün betülün kendisine ters baktığını ve çok korktuğunu anlattı

Herkes Yılmaz'a çevirdi bugün okları ama o zaman Betülle Uğur'un elindeki izler ne anlama geliyor?

Evet yılmaz da işin içinde ama yapan uğur bana da öyle geliyor.
Yılmaz la belki büşra nın arasında bir şeyler vardı.
Ondan büşra sessiz kalmak zorunda kalıyor

Busrada elını yuzunu yıkamıs o yuzden sadece kıyafetinde cıkmıs onda da var yani

Diyor ki maskeli katil geldi öldürmeye eğer dediği gibiyse o gün büşra da öldürülürdü.
Mantıkdışı yani anne baba ölüyor, büşra evden kaçabiliyor.
Kafasına koyan adam hepsini öldürürdü.
Buradan bile yola çıkabilirler

Once katil ıcın onlar geldiler dedi muge hani bir kısıydı deyince o anda agzımdan oyle cıktı dedi
Sozde jandarma Busraya sormus "" annen "kara kopek bunuda mı yapacaktın" dıye bırsey soyledı mı "" demıs jandarma durduk yere bunu niye sorsun isleri guclerı mevzuya bir suru baska laf sokup carptırmak saptırmak
Busra ya dipçıkle vurmus guya vurdugunu ıdaa ettıgı yerde iz bile yok

Hersey acık ortada yetkililer durumun olgunlasmasını bekliyor bence hıc bırsey olmamıs gıbı bu dosya kapanmaz

Kendilerini aklamak için. ''Bakın ben tv'ye bile çıktım. Katil olsam çıkmam'' mesajı vermek için bence
Aynen bence de... muge de Osman da cekınecegınız bırsey mı var korkusu olan kacar dedı mecburiyetten ve baskıyla geldiler yakında yine kacarlar ugur daha once kactı cunku

Birde biz katıl olsak ıcerde tanık bırakmayız
Katil silahı tutukluk yapınca dısarı cıkmıs busra oyle dıyor
Daha annesi yasıyorken
E bırı gorebilir ıcerı deki kapıyı kapatabilir katıl nıye dısarda silahla oynasın
Dısarı cıktıgın da kapıyı kapat dimi? Madem oyle... 2 saniye yurume mesafesi tam karsında kapı
Busra ne yapmis
Kapının onumden gecerrk arka odaya gıtmıs kapı katile hala acık pencereden kacmaya calısmıs kacmaya calıstıgı pencerenin onunde yatak ve pencerede sineklik var sıneklıgı o dar alandan cıkarmıs yana koymus o can havli can korkusunda bıle sineklıgı kenara koymus lazım olur diye Dusundu zaar, katil kafana sıkarsa sıkıntı yok ama sinek ısırırsa buyuk mesele Allah korusun

Ulan Büşra

Bu katiller vs neden programa çıkıyor?
Sizce motivasyonlaro ne?
Hadi abisi çıktı, katilleri bulun dedi
Büşra neden sürekli çıkıyor
Ben katil olsam çıkmam
Birçok katil müge anlida çıktı ve inandırıcı savunma yaptı. Bir dönem meşhur olmuştu dilber diye biri vardi. Onlar masum ve adalete yardım etmek isteyen insanlar (!)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…