- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Hepimiz merak içindeyiz ya, benim senaryom o akşam uğur ve Betül evdeydi.Kavga çıktı, babasını öldürdü, mecbur annesini de öldürdü. Büşra da hem çocuklar için hem de belki ailesiyle sorunları sebebiyle yazılan senaryoya uydu. Ona göre hareket ettilerDün arkadaşım video atmıştı bir youtube kanalinda adam baya 1.5 saatlik konuşuyor filan o şey dedi bankadan 45 bin tl cıkmış osman tedbir koydurmuş dedi. Valla herkes bişey diyor ya. Iyi geceler
Bende böyle düşünüyorum ki zaten köyde başkaları ile ilgili söylenti çıkmış öncedenBetül ve Mehmet Ali arasında gerçekten bir ilişki olmuş olabilir mi?
Her şey olabilir desekte.
Betül'ün gerçek Lover'ini Mehmet Ali üzerinden örtbas ediyor sanki.
Şimdi konuşmaya başladı, henüz yok :)Var mı bir gelişme ? İzleyen arkadaşlar
Ben de anlamadım,ne oldu acaba ?Hayda Osman ne gösterdi telefonunda jandarma erine de ağladı? Uğur'un doğru söylüyor gibi davranıyordu.
Ben de anlamadım,ne oldu acaba ?
Ne göstermiş iş yerinde kulaklığım olmadığı için bugün izleyemiyorum gelirşemeleri yazın kızlarHayda Osman ne gösterdi telefonunda jandarma erine de ağladı? Uğur'un doğru söylüyor gibi davranıyordu.
Belki reklam dönüşü bahsederlerOsman babamın cesedi dedi ama başka ne vardı bende çok merak ettim
Belki reklam dönüşü bahsederler
Jandarma da yalan söylüyor mu demek istedi o an?
Ondan önceki konuşma çünkü şuydu:
Cemil abi (komutan) vardı diyor Uğur.
Er de diyor ki yoktu. Inatlaştılar.
Osman araya girdi dedi ki:
Jandarma da lütfen doğruyu söylesin.
Elimde şu bilgi var.
Gitti telinde bilgiyi ere gösterdi.
Er de ağladı.
.....
Cesedin son hali muhtemelen, evet.Ya cesedin son haliydi yani çok kötü haldeydi yada bilmiyorum ya aklıma gelmiyor.
Açıklansa artık
Evet, çocuğun yalan borcu yok zaten. Niye yalan söylesin çok saçma. Popüler olmal veya show için gelmediyse.Kendinden çok emin konuşuyor ama er
İnşallah açıklarlar yakindaYa cesedin son haliydi yani çok kötü haldeydi yada bilmiyorum ya aklıma gelmiyor.
Açıklansa artık