Müge Anlı-OSMAN !!

Umudum azalıyor
Bir de şöyle bişey var. Özel ekip kuruldu diye açıkladı ya müge anlı. Ne uğur ne de büşra ya çıkıpta çok şükür biz sonuçlanacağına inanıyoruz yardımcı olan herkese teşekkür ederiz inşallah ortaya çıkar bizde zan altında kalmayız demedi. Ekip kuruldu bir sevinen osmandı içlerinde ( kardeşlerin )..

Aynen öyle, bir itiraf gelse iş çözülecek..

Aynen öyle, bir itiraf gelse iş çözülecek..
Bunlar hayatta itiraf etmezler.. Görgü tanığı varsa gören çıkıp söylerse ancak o şekilde olur.. Büşrayı görüyorsunuz kim ne dese jandarma da dahil yalan diyip kesip atıyor ne yani herkes mi yalan söylüyor... Bu olay kesinlikle mehir olayı değil.. Namus olayı... Bunların bir komşularından bahsediyorlardı osman diye... Betülün akrabası değil ama diğer osman hatta resmini gösterdiler.. adamın facesini buldum adam sürekli aşk meşk şeyleri paylaşmış sitem etmiş.. O büşra veya betüle takık biri olabilir.. İnsanın aklına herşey geliyor.

Belki Allah sasirtir ,ya da bunlar birbirine düşer,sonunda çözülsün,kanları yerde kalmasin

Ne dengesizleri gördük bu programda ne canileri,sapigindan katiline dek herşey ... Bu olay mi çıkmayacak şaşırdım kaldım , Büşra evlat olamaz , Büşra nın bildiği büyük bişey var ve o yüzden Betül ve ailesi Büşra ya karşı sessiz sakin .

Hollywood mu bu?
Afganlılar, Fatih'de cemaatler.
Ha bir de Fatih olsun ki, Konya'da ki cemaatler hemen bilinir diye.
Iyi ki Metin bey kız kulesinin önde eşiyle foto çekilmiş, gezmeye gitmiş.
Senaryoya Istanbul'u da katmış olduk.

Bence olay o zaman ortaya çıkardı. Ama olay günü , olay yeri güzel incelenmemiş, swap alinminda herkes alan kişinin hata yaptığını o yüzden bunu kullanmadiklari yazılıyor. O gün herşey sıkı bir sekilde yapılsaydı buralara gelmezdi. Valla şaşırıyorum gönül iliskisi diye herkes bisey diyor, sonra yok bu mehirden deniliyor. Cok yıpratıcı bi süreç.
Kendimle ilgili bisey anlatacağım tabi bu olayla bir değil , ben 1. Sinifa giderken kaza yaptım. Kamyon çarptı bana ama ben o günü asla hatirlamiyorum. Hastane sürecini biliyorum, o duygu hala burnumun direğini sizlatir. Hastanede kendime geldiğimde yoğun bakımdaydım oRda ki duygu şimdi bile beni rahatsz ediyor . Ama o gün yok kaza olana kadar ki zaman dilimi, o gün hic yaşanmamış gibi kaza anini belki insanlar hatirlamayabilir, bu doğal ama o gününün öncesi yok. Büşra da böyle olabilir mi diyorum tabi olay farkli.

Bugün bişey çıkarsa yazın kızlar

Bence Osman bu kadar sakin olması sanki olay çözüldü sadece emin olmak için olabilir
Geçmiş yıldaki yayında bile bu kadar rahat değil çhalbuki bi öfke patlaması yaşadı şimdi sabrı daha taşmış durumda
Bence hiç değilse yarın gözaltı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…