- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.736
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Umudum azalıyorAynı şeyleri konuşup konuşup duruyorlar.
Bir de şöyle bişey var. Özel ekip kuruldu diye açıkladı ya müge anlı. Ne uğur ne de büşra ya çıkıpta çok şükür biz sonuçlanacağına inanıyoruz yardımcı olan herkese teşekkür ederiz inşallah ortaya çıkar bizde zan altında kalmayız demedi. Ekip kuruldu bir sevinen osmandı içlerinde ( kardeşlerin )..Umudum azalıyor
Aynen öyle, bir itiraf gelse iş çözülecek..Bir de şöyle bişey var. Özel ekip kuruldu diye açıkladı ya müge anlı. Ne uğur ne de büşra ya çıkıpta çok şükür biz sonuçlanacağına inanıyoruz yardımcı olan herkese teşekkür ederiz inşallah ortaya çıkar bizde zan altında kalmayız demedi. Ekip kuruldu bir sevinen osmandı içlerinde ( kardeşlerin )..
Bunlar hayatta itiraf etmezler.. Görgü tanığı varsa gören çıkıp söylerse ancak o şekilde olur.. Büşrayı görüyorsunuz kim ne dese jandarma da dahil yalan diyip kesip atıyor ne yani herkes mi yalan söylüyor... Bu olay kesinlikle mehir olayı değil.. Namus olayı... Bunların bir komşularından bahsediyorlardı osman diye... Betülün akrabası değil ama diğer osman hatta resmini gösterdiler.. adamın facesini buldum adam sürekli aşk meşk şeyleri paylaşmış sitem etmiş.. O büşra veya betüle takık biri olabilir.. İnsanın aklına herşey geliyor.Aynen öyle, bir itiraf gelse iş çözülecek..
Belki Allah sasirtir ,ya da bunlar birbirine düşer,sonunda çözülsün,kanları yerde kalmasinBunlar hayatta itiraf etmezler.. Görgü tanığı varsa gören çıkıp söylerse ancak o şekilde olur.. Büşrayı görüyorsunuz kim ne dese jandarma da dahil yalan diyip kesip atıyor ne yani herkes mi yalan söylüyor... Bu olay kesinlikle mehir olayı değil.. Namus olayı... Bunların bir komşularından bahsediyorlardı osman diye... Betülün akrabası değil ama diğer osman hatta resmini gösterdiler.. adamın facesini buldum adam sürekli aşk meşk şeyleri paylaşmış sitem etmiş.. O büşra veya betüle takık biri olabilir.. İnsanın aklına herşey geliyor.
Gelişme olmayınca bıraktılar zaarBıgün izliyemiyorum müge anlı online ekibi nerede
Evet sezon finaliymis. Şimdi baktım da eski dosyalardan bahsediyorlarJawlensky hala mı bugün galiba sezon finali ?