Müge Anlı-OSMAN !!

Betül ve Mehmet Ali arasında gerçekten bir ilişki olmuş olabilir mi?
Her şey olabilir desekte.
Betül'ün gerçek Lover'ini Mehmet Ali üzerinden örtbas ediyor sanki.
Çocugum bugün evdeydi izleyemedim. Bazi yorumlar gördüm osmana kızıyorlardı. Kardeşini korumak için konuyu değiştiriyor diye.
Neyse ben betül ve m.ali nin ilişkisine inanmıyorum. Birincisi büşra ilişkisi var demedi ama müge öyle anladi ondan ilerledi ,belki duyduğu şeyler var ondan böyle yapiyor. Çünkü büşranin dediği, betülün bir gönül ilişkisi olabilir mehmet ali ve yılmaz bunu örtbas etmek icin yapabilirler dedi. M.ali ile var demedi kac kez baktım böyle diyor ama kimsede müge ye demiyor öyle demedi diye.
Aralarında 11-12 yaş varmış, betül sapik olmalı çok saçma geliyor. Yaşi büyük biriyle olur ,hadi olur yine küçük biriylede ama mehmet ali çok değişik hem kuzeni hem bebekliğinden biliyor.
Ayrica asker aşk var gibiydi mesajda dedi ama içeriği hatırlamıyor ,olabilir, osman da dedi ki ilişki gibi değil demişler komutanlar. Ilişki icin olabilir ama başkasıyladır ,ee mehir vermez bu durumda metin amca bunu yilmaz, betülün babasi duyduysa isimlerini kurtarmak için yaptirabilir yapabilir. Belki mehmet ali vurmamis olabilir ama gözcülük yapmış olabilir. Çünkü büşra hep yilmaz diyor. Valla kAfa beyin kalmadi Osmana kiziyorlar bugün ama onun yükü herkesten daha zor.
Birde metin amca fotoğrafta,videolarda eşinin elini bırakmiyor adam yanlış anlaşılmasın çoğu yaşi büyük insanin yapmadığı şekilde eşiyle el ele geziyor cok üzülüyorum onlarin o halini görünce, eğer büşra ailesiyle kötü durumda olsa ilişkileri, kapılarında belirsiz erkekler dizilse bence osman abisinin yanina gönderirlerdi. Onunla paylaşırdı bu durumu.

Çocugum bugün evdeydi izleyemedim. Bazi yorumlar gördüm osmana kızıyorlardı. Kardeşini korumak için konuyu değiştiriyor diye.
Neyse ben betül ve m.ali nin ilişkisine inanmıyorum. Birincisi büşra ilişkisi var demedi ama müge öyle anladi ondan ilerledi ,belki duyduğu şeyler var ondan böyle yapiyor. Çünkü büşranin dediği, betülün bir gönül ilişkisi olabilir mehmet ali ve yılmaz bunu örtbas etmek icin yapabilirler dedi. M.ali ile var demedi kac kez baktım böyle diyor ama kimsede müge ye demiyor öyle demedi diye.
Aralarında 11-12 yaş varmış, betül sapik olmalı çok saçma geliyor. Yaşi büyük biriyle olur ,hadi olur yine küçük biriylede ama mehmet ali çok değişik hem kuzeni hem bebekliğinden biliyor.
Ayrica asker aşk var gibiydi mesajda dedi ama içeriği hatırlamıyor ,olabilir, osman da dedi ki ilişki gibi değil demişler komutanlar. Ilişki icin olabilir ama başkasıyladır ,ee mehir vermez bu durumda metin amca bunu yilmaz, betülün babasi duyduysa isimlerini kurtarmak için yaptirabilir yapabilir. Belki mehmet ali vurmamis olabilir ama gözcülük yapmış olabilir. Çünkü büşra hep yilmaz diyor. Valla kAfa beyin kalmadi Osmana kiziyorlar bugün ama onun yükü herkesten daha zor.
Birde metin amca fotoğrafta,videolarda eşinin elini bırakmiyor adam yanlış anlaşılmasın çoğu yaşi büyük insanin yapmadığı şekilde eşiyle el ele geziyor cok üzülüyorum onlarin o halini görünce, eğer büşra ailesiyle kötü durumda olsa ilişkileri, kapılarında belirsiz erkekler dizilse bence osman abisinin yanina gönderirlerdi. Onunla paylaşırdı bu durumu.
Bu olay nasıl çözülecek çok merak ediyorum. Herkes o kadar kendinden emin ki. Bazen büşra gerçekten mi birşey hatırlamıyor acaba diye düşünüyorum. Ama olay anındaki bazı davranışları çok anlamsız

Bu olay nasıl çözülecek çok merak ediyorum. Herkes o kadar kendinden emin ki. Bazen büşra gerçekten mi birşey hatırlamıyor acaba diye düşünüyorum. Ama olay anındaki bazı davranışları çok anlamsız
Bende merak ediyorum. Gerçketen arap saçı gibi, bende bazen büşraya inanıyorum. Sonra kendime sen kanit dizisinde bile hayir yapmadim diyenlere inaniyorsun diyorum. Uğur da yapmasin isterim aMa büşra çıksın hiç istemiyorum. Allahım bir anne babaya bir evlat bunu yapmamalı. Gerçekten büşra cikmasin dilerim.
Birde uyuz olduğum bir konu betülün abisi evli ona mehir verildi mi diye sorulmuştu yanlis hatırlamıyorsam gelinleri bağışlamış kpdine buna benzer bi laf demişti. Büyük ihtimalle yilmaz dedi zorladi. Kizin ailesi bunlar gibi cirkef değildi. Ona verilecek ev den paradan bunlarin çıkarı ne pislikler

"olayın bu denli arapsaçına dönmesinde savcı ve jandarmanın ilk günkü ihmalinin çok büyük rolü var. swap örnekleri bile birinden alınıp diğerine yapıştırılmış büşradaki swapların hepsi uğur ve betüle de bulaşmış. hadi uğur tamam da betül o gün orda olmadığı kesin sabit.

ihmal, kafaları iyice karıştırmış şüpheleri birçok şahsa dağıtmıştır. bence asıl suçlu yılmaz ve mehmet ali. yılmaz cinayet gecesi muammeri mehmet alinin telefonuyla aramış. neden mehmet alinin telefonu? çünkü mehmet ali o gece cinayeti işlerken yılmaz da onun adına konum atmayla uğraşıyordu.
ama maalesef ihmaller zinciri her şeyi daha da içinden çıkılmaz bir hale getirmiş durumda"

Ekşi sözlükten alıntı, bu swap icin baska yerlerde de gördüm herkese ayni kitten örnek almışlar. Ilk önce büşradan sonra diğerlerinden ondan dolayi bulaşma olmus deniyor. Öyleyse swaplar geçersiz olabilir.

Ben de bazen inanıyorum. Ama insan tanıma konusunda o kadar zayıfım ki sırf oradan yola çıkınca Büşradan şüphelenebilirsiniz
Bene aslında herkese cok güvenmem , güvenmek isterim hep bu sefer güven derim. Anlatilana inanirim hep bi şüphe olur ama yok gerçek, bu kadarda olmaz ki derim. Valla o kadar da oluyor. Üzülüyorum böyle oluncada

X