- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.328
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Hayda Osman ne gösterdi telefonunda jandarma erine de ağladı? Uğur'un doğru söylüyor gibi davranıyordu.
Ben de anlamadım,ne oldu acaba ?
Osman babamın cesedi dedi ama başka ne vardı bende çok merak ettim
Olay yerinde amcasının çektiği fotoğrafı gösterdi. Ceset torbasına konduktan sonra içeri alındılar diyorlardı ya, cesetler yerde yatarken içeri alınmışlar demek istedi. Yani içeri girilmiş onu anlattıNe göstermiş iş yerinde kulaklığım olmadığı için bugün izleyemiyorum gelirşemeleri yazın kızlar
olay yerı gereklı ıncelemeyı yaptıktan sonra ceset torbalarına koyacagı sırada cekılmıs resımler o sırada ıcerı gırmıs ınsanlarOlay yerinde amcasının çektiği fotoğrafı gösterdi. Ceset torbasına konduktan sonra içeri alındılar diyorlardı ya, cesetler yerde yatarken içeri alınmışlar demek istedi. Yani içeri girilmiş onu anlattı
Uğurda elini yüzünü yıkamış, ona rağmen çıkmış. Büşra ya o kadar da elimi yüzümü yıkadım nasıl çıktı demiş. Jandarmaya da yıkamadım demişswap işi de şöyle oluyor
ateslı sılah elınde patlamazsa elıne asla barut ızı bulasmaz
bırılerının ustunden basından halıdan kapıdan bulasmaz sılah patlatmıs olman sart
elını yıkasan da komple cıkmaz tum kıyafetını degıstırıp dusta ıyıce yıkanman gerekır
oyle kolay sagdan soldan bulasacak olsa herkese bulasırdı nıye sadece busra betul ve ugurda var
swp da alınırken karısıklık olmaz teknık olarak karısması mumkun degıl
olay yerı ıncelemenın ozel pamuklu cubuk gıbı esyaları var onlarla her yerden alıp ayrı ayrı tuplere ve ona ozel posetlere etıketleyıp koyuyorlar hastanede kan alma verme ıslemlerınde o kalabalıkta karısıklık olmuyor 10 kısılık olay yerı ınceleme+ jandarmalar 5 kısıden mı alırken karıstıracak
busra elını yuzunu yıkamıs o yuzden kıyafetınde ve basında var betul ıle ugurun sag tarafında komple bulas var
aynenUğurda elini yüzünü yıkamış, ona rağmen çıkmış. Büşra ya o kadar da elimi yüzümü yıkadım nasıl çıktı demiş. Jandarmaya da yıkamadım demiş
aynenYa cesedin son haliydi yani çok kötü haldeydi yada bilmiyorum ya aklıma gelmiyor.
Açıklansa artık
Olay yerinde amcasının çektiği fotoğrafı gösterdi. Ceset torbasına konduktan sonra içeri alındılar diyorlardı ya, cesetler yerde yatarken içeri alınmışlar demek istedi. Yani içeri girilmiş onu anlattı
aynen
pompalıyla vurulmus ve yakından vurulmus bır can
silahla olusan o yaranın nasıl bır yara oldugunu fılmlerde gorurken bıle dayanamayıp basımızı cevırıyoruz pompalı da organlar parcalanıp dısarıya yansıyor anlatmayayım tahmın edın
busra afganlılarla ve betulun evlı kuzenıyle daha fazla ılgılenıyorBugün yine deli etti büşra herkesi beni de kızda hiç mimik yok
Ama aşk cinayeti bide şey geliyor aklıma jandarma yakınmış ya köye bu büşra yada betül asker birilerilere aşk yaşamasın
busra afganlılarla ve betulun evlı kuzenıyle daha fazla ılgılenıyor
busra akıllı ınsan sevecek bı tıp degıl
koy yerındekı dedıkoduları zaten jandarma da bılır orada bır er donup busraya donup bakmaz
köyde busranın adı epey gecıyormus zaten
er busraya kac kere ın demıs ınmemıs bıle
ambulastayken annesı yasıyormus
kesın annesı bırsey soyler dıye gıdıp gormek ıstemedı acıga cıkacak annenın son nefesınde tepkısınden suçu anlasılacak dıye
Bana da öyle geliyor. Böyle yerlerde yani kameranın pek olmadığı köy yerlerinde, itirafçı görgü tanığı olmadan çözülmesi zor. Herkes kendinden o kadar emin konuşuyor ki yapmadığına dairÜzülerek söylüyorum ki bu olay çözülmez arkadaşlar.. aradan 3 yıl geçti ne delil kalır ne ipucu köy yeri kamera yok, olan yerler de belli bir süre kaydı tutar siler sisteminde zaten ki köyde ne kamerası.. bu olay 3 yıl çözülmedi ise şimdi istedikleri kadar köşeye sıkıstilar desinler çözülmez bu kadar da emin konuşuyorum özel ekip bi kac göz altı yapar delil yetersizliğinden serbest kalır olay kapanır..
Önemli hiç bir gelişme yokSon durum ne
Aynı şeyleri konuşup konuşup duruyorlar.Önemli hiç bir gelişme yok