- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Yok aramış ama mehmet ali açmamış gelinde saf saf kardeşim aramış konuşmuş vs diye zırvaladı .Müge blöf mu yapıyor acaba bu arama konusunda
Bu çok ilginç ya. Ve Uğur hariç herkesin şaşırmasıO zaman görevli olan ifadeleri alan er konuşuyor.Betülün mesajları gönül ilişkisi içerikliydi diyor.
Uğur sanki başkasından konuşuyorlar gibiBu çok ilginç ya. Ve Uğur hariç herkesin şaşırması
Aynen, her konuda çıldıran adam mimik oynamıyor bu konudaUğur sanki başkasından konuşuyorlar gibi
bence kavuşacak. köşeye sıkıştılar hepten.Gerçekten bu mevzu açıklığa kavuşacak mı sizce kızlar ?
Gerçekten bu mevzu açıklığa kavuşacak mı sizce kızlar ?
Benim pek umudum yok .bence kavuşacak. köşeye sıkıştılar hepten.
sadece müge de bakılsaydı bende böyle düşünebilirdim. özel ekibin kurulmasına güvendim benBenim pek umudum yok .
Ama asıl konuşması gerekler konuşmuyor . Pek bişey değişirmi bilememsadece müge de bakılsaydı bende böyle düşünebilirdim. özel ekibin kurulmasına güvendim ben
Çok yakındır Jes sıkıştılar artık
Ben ne olacağını kestiremiyorum inanınbence kavuşacak. köşeye sıkıştılar hepten.
inşallah kavuşur ya, bence ışık görmese tekrar ele almazdı MügoşGerçekten bu mevzu açıklığa kavuşacak mı sizce kızlar ?
Bugün kısa işledi ama uzayacak gibiinşallah kavuşur ya, bence ışık görmese tekrar ele almazdı Mügoş
haftaya sezon finali. Son bahara kalır artıkBugün kısa işledi ama uzayacak gibi