- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Bir an önce sabah olsun ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok acı Jes içim parçalandı
Hiç doğru bulmuyorum böyle bir şehrin kötülenmesini.HaklısınYazdıklarınız konudan baya uzak şeyler..
Öncelikle klişe ama su götürmez bir gerçekle söylüyorum her yerin iyisi kötüsü vardır.
Ben size saldırmam konyanın avukatı değilim ama çok genel konuştuğunuz için ben bile rahatsız oldum.
Ufacık bir köyde tüm köylünün 15 yaşında çocuğa tecavüzünü de, kv gelin aşkını da, akraba ensestini de gördü bu gözler. Oralar konyadan baya alakasız şehirlerdi.
Ve iş sahibi insanlar zenginler dediklerinizin bir çoğu da başka şehirden göçenler bunu da biliyor olmanız lazım eğer 16 sene kaldıysanız.
Üniversite öğrencilerine ev açıyorlar dediginiz de parmak sayısını geçmez. Bende biliyorum. Bu olay nerdeyse çoğu şehirde var. Öğrenciler de değil çoğu.
Bir lokasyon veya meslek grubu ile alakalı değil anlattıklarınız tamamen karakter ile alakalı.
Biz hala gider geliriz ekmeğini yediğimiz insanlar mert insanlar. Siz konya aman aman dersiniz ama kusura bakmayın ben de savunmak zorundayım.
Siz kötüsüne ben iyisine denk gelmişim. Demek ki neymiş genel konuşmak doğru olmazmış.
Şimdi başladı konuya, beklediğimiz gibi bir gelişme yok .Gelişme var mı arkadaşlar?
Teşekkürler jennam. Bayağı umut baglamistim bu güne. Neyse inşallah bir şeyler olur.Şimdi başladı konuya, beklediğimiz gibi bir gelişme yok .
Rica ederim canım,ben de çok umutluydum ,insallah yakinda olur .Teşekkürler jennam. Bayağı umut baglamistim bu güne. Neyse inşallah bir şeyler olur.
BabamındaÇok acı Jes içim parçalandı
Babamın da böyle kapısının önünde oturma yeri vardı ahh çok üzüldüm
Hiç bilmiyorum ki yavrum eve şimdi girdim marketteydim tv açmadım dahaGelişme var mı arkadaşlar?
Ben de izleyemiyorum buradan takipteyim hadi aç TV yi jesHiç bilmiyorum ki yavrum eve şimdi girdim marketteydim tv açmadım daha
Tamam canım açıyorum 2-3 dk yaBen de izleyemiyorum buradan takipteyim hadi aç TV yi jes
Mehmet Ali de teli açmamış . Zırvalama bunları varya sülalece içeri tıkayıp işkenceye sokacaksın görecekler saklamayı.Pek bi gelişme yok . Gelin mehmet aliyi aramış ama inkar etti . Şimdide kardeşlerim aramış diyor