- 4 Mart 2021
- 692
- 1.341
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Cidden ben Büşranın teyzesinin dediği gibi mekanlara gittiğini ve bunu da hem mügenin. Hem osmanın öğrendiğini düşünüyorum. Cidden öyle olmasa az çok müge anlıyı biliyorsak sustururdu Ordakileri bu konudaBüşranın avukatlığını güzel yapmış her kimse.Geçsin bunları
O tür mekanlarkısmını bilmiyorum ama üni li öğrencilere ev açma vb olaylarla ünlü bi yer orası... İşadamları metres olarak öğrencilere ev acıyor onları okutuyor ve karsılığında da evlilik hayatı yasıyor.Aynen aynen. Genel olarak öğrenciler takılıyor olsa da adi maalesef o tur mekanlarla da anılıyor bosnanin küçük bir kismi. Abim 4 yıl orda okudu. Her karışını bilir. Hatta aile dostlarımız konyalı onlar bile bu kadar bilmez. Bu sebeple insanlar yanlış oldu sanıyor. Ekşi sözlükte yazılanları bende okudum
O tür mekanlarkısmını bilmiyorum ama üni li öğrencilere ev açma vb olaylarla ünlü bi yer orası... İşadamları metres olarak öğrencilere ev acıyor onları okutuyor ve karsılığında da evlilik hayatı yasıyor.
Ve Konya da genelde Bosna da bazı apartmanlarda genel ev çalışanı kadınlar bulunuyor.
Bosna ın Nezih sokakları vardır insanları da tabi ki onları tenzih ederim.
Ama genelde Konyalı Bazı pislikler kendi g.tlerini kapamak için öğrencilerin coğunlukla yasadığı yer olan bosnayı, öğrencilerden dolayı kötülüyorlar. Çünkü genel anlamda konyalılara göre uzaktan üni okumaya gelen öğrenciler kesin burada namussuzluk yapmaya geliyordur.
Umarım anlatabilmişimdir.
İzmir sokakları gbi düşünün orası İzmir sıkıntı yok ama Konya oldu mu hemen adı namussuzluk oluyor. Çünkü insanlar dar kafalı.
Konya da her türlü pislik döner ama dinin arkasına da çok güzel sığınırlar.
Din kelamları ile konuyu bi güzel kaparlar.
16sene konyada yasadım. İçinde dolanan her türlü olayı az çok duydum arkadasların basına gelenlerden de sahit oldum.
Üzülerek söylüyorum ki Konya mı aman aman...Allah bir daha orada yaşamayı nasip etmesin.
Dipnot: bunlar benim düşüncem. Kimseyi töhmet altında bırakmıyorum. Üzerinize alınıp saldırmayın. Objektif olunuz.
Iste tam onu soruyor müge, tam anlatacaklar bosna avm diyor. Mesela soruyor müge alkollü mekanda görülmüş diyor, teyze yok mekan icinde değil bosna avm diyor. Teyze tam anlatacak bisey giriyor, ben dedim diye kötü mü oldum diyor. Avm önü diyince saçma geliyor, issiz yer dedi. Böyle anlatırken geciyor. Uğur teyzesi ilk geldikleri zamananda da kara teyzem diyordu. Uğur tam sarışın değil.Gayet de öyle bir yermiş Jes yazdı dün
Anlamadım ailesi bu dedikodulari duymuş mu? Ben böyle birşeyi duymadim ilk programa katılıncada izledim . Ben anne ve babasına demiyorum. Ama siz de uğuru görüyorsunuz, büşra nin biseyi olduğunu duysa sevgili demiyorum, diğer ilişkileri olsa uğur büşraya sahip çıkacak bir yapıda mi duruyor. Ne dediğimi bence anlamamışsınız, aşk ilişkisi olsa bile uğur büşraya yardim etmek icin yapmaz diyorum ama şuanda biliyorsa ne olursa olsun susar. Bir sekilde betül, babası vs mehir adi altında ört bas edilmesi icin uğuru kullanılırlar. Betül un varsada kp baban iftira atti diye uğuru yine yönlendirir.Kapalı zihniyetle falan ne alakası var.Ailesi öyle insanlar olsa kızları hakkında duydukları onca şeyden sonra kıza eziyet ederlerdi.Yaşam şekillerine bakılırsa demişsiniz en düzgün yaşayan anne babasıymış orda ve de Osman.
Ne demek istediğiniz gayet anlaşılır olmuş yanlış anlamadım yazmak istediğiniz şekilde anladım.
Her türlü insanına denk geldim.Yazdıklarınız konudan baya uzak şeyler..
Öncelikle klişe ama su götürmez bir gerçekle söylüyorum her yerin iyisi kötüsü vardır.
Ben size saldırmam konyanın avukatı değilim ama çok genel konuştuğunuz için ben bile rahatsız oldum.
Ufacık bir köyde tüm köylünün 15 yaşında çocuğa tecavüzünü de, kv gelin aşkını da, akraba ensestini de gördü bu gözler. Oralar konyadan baya alakasız şehirlerdi.
Ve iş sahibi insanlar zenginler dediklerinizin bir çoğu da başka şehirden göçenler bunu da biliyor olmanız lazım eğer 16 sene kaldıysanız.
Üniversite öğrencilerine ev açıyorlar dediginiz de parmak sayısını geçmez. Bende biliyorum. Bu olay nerdeyse çoğu şehirde var. Öğrenciler de değil çoğu.
Bir lokasyon veya meslek grubu ile alakalı değil anlattıklarınız tamamen karakter ile alakalı.
Biz hala gider geliriz ekmeğini yediğimiz insanlar mert insanlar. Siz konya aman aman dersiniz ama kusura bakmayın ben de savunmak zorundayım.
Siz kötüsüne ben iyisine denk gelmişim. Demek ki neymiş genel konuşmak doğru olmazmış.
Aynen Müge bu tarz konularda hassas gerçek olmasa fırsat vermezdi kimseyeCidden ben Büşranın teyzesinin dediği gibi mekanlara gittiğini ve bunu da hem mügenin. Hem osmanın öğrendiğini düşünüyorum. Cidden öyle olmasa az çok müge anlıyı biliyorsak sustururdu Ordakileri bu konuda
Yazıcam sonra hepsini,şimdi müsait değilim:)Anlamadım ailesi bu dedikodulari duymuş mu? Ben böyle birşeyi duymadim ilk programa katılıncada izledim . Ben anne ve babasına demiyorum. Ama siz de uğuru görüyorsunuz, büşra nin biseyi olduğunu duysa sevgili demiyorum, diğer ilişkileri olsa uğur büşraya sahip çıkacak bir yapıda mi duruyor. Ne dediğimi bence anlamamışsınız, aşk ilişkisi olsa bile uğur büşraya yardim etmek icin yapmaz diyorum ama şuanda biliyorsa ne olursa olsun susar. Bir sekilde betül, babası vs mehir adi altında ört bas edilmesi icin uğuru kullanılırlar. Betül un varsada kp baban iftira atti diye uğuru yine yönlendirir.
Büşranin farkli yaşantısını ailesinin bildigini, dedikodu olduğunu duymadim. Anne babası öldükten sonra orda geziyor, hamile gibi şeyler çıkmış.
Benim babam mesela cok geniş zihniyette değil , kendi sabit doğruları var ama başımıza bir is gelse, atıyorum şantaj için görüntü olsun, işte ne bileyim bi konudada tehdit edilsem ben eminim babam yanimizda durur. Atmaz, satmaz . Üzülmez mi aşırı üzülür , hayal kırıklığına uğrar ama eminim yardim eder. Eder de ben böyle bişey olsa ona diyemem.
Ama uğur saldırgan biri görünüyor o büşra biriyle farkli ilişki yaşasa babasını öldürmez diyorm.
Küçücük köyde anne babasının duymaması mümkün mü,cinayetten sonra olmamış sadece hep varmış bu dedikodukar kız okurken.Anlamadım ailesi bu dedikodulari duymuş mu? Ben böyle birşeyi duymadim ilk programa katılıncada izledim . Ben anne ve babasına demiyorum. Ama siz de uğuru görüyorsunuz, büşra nin biseyi olduğunu duysa sevgili demiyorum, diğer ilişkileri olsa uğur büşraya sahip çıkacak bir yapıda mi duruyor. Ne dediğimi bence anlamamışsınız, aşk ilişkisi olsa bile uğur büşraya yardim etmek icin yapmaz diyorum ama şuanda biliyorsa ne olursa olsun susar. Bir sekilde betül, babası vs mehir adi altında ört bas edilmesi icin uğuru kullanılırlar. Betül un varsada kp baban iftira atti diye uğuru yine yönlendirir.
Büşranin farkli yaşantısını ailesinin bildigini, dedikodu olduğunu duymadim. Anne babası öldükten sonra orda geziyor, hamile gibi şeyler çıkmış.
Benim babam mesela cok geniş zihniyette değil , kendi sabit doğruları var ama başımıza bir is gelse, atıyorum şantaj için görüntü olsun, işte ne bileyim bi konudada tehdit edilsem ben eminim babam yanimizda durur. Atmaz, satmaz . Üzülmez mi aşırı üzülür , hayal kırıklığına uğrar ama eminim yardim eder. Eder de ben böyle bişey olsa ona diyemem.
Ama uğur saldırgan biri görünüyor o büşra biriyle farkli ilişki yaşasa babasını öldürmez diyorm.
Bende böyle diyorum. Yoksa uğur onları varsa böyle bişey affetmez zihniyet dediğim oydu. Uğur mehir diye bilir karisi icin iftira attılar diye bilir. Birde bankacı aramıştı 120 bin tl si varmış babanin onla konuşmuş. O para için olabilir herşey mümkün. Özel ekip çözer bence ama o gün herkesin dna si, swap vs alınsaydı belki işler daha kolay olurdu. Yılmaz, mehmet ali de de belki vardi.Küçücük köyde anne babasının duymaması mümkün mü,cinayetten sonra olmamış sadece hep varmış bu dedikodukar kız okurken.
Uğur çıkarları için yaptı zaten kardeşinin kara kaşı gözü için değil.Annesi kanserle mücadele ederken karısının babasından mehir istemesine,karımın mehirini ver diyen adamları kendi evinden kovan bir karaktersizden her şey beklenir.
Uğurun öfke kontrol sorunu programda bile açık açık görünüyor,insanlar izlerken kendini dizginlemeyen adam evde kimse yokken anne babasına mı dizginleyecek.
Betül ve Büşra uygunsuz ilişkiler yaşadı bunu ört bas etmek için mehiri kullanıp Uğuru gazladılar.Betülün babası kardeşi Yılmaz da Betülle ilgili dedikoduları yabiki duydular onlarda mehiri bahane ederek katlettiler insanları,olay bu.
Sadece Uğur mehir yüzünden oldu zannediyor bence,gerisi asıl sebebi biliyordu.
Bende gördüm ve üzüldüm Sadece Osman a . Bir hayırlı evlatları o imiş yanıp tutuşan .
Klasik addrrr ve onun gereksiz tespitleri.O tür mekanlarkısmını bilmiyorum ama üni li öğrencilere ev açma vb olaylarla ünlü bi yer orası... İşadamları metres olarak öğrencilere ev acıyor onları okutuyor ve karsılığında da evlilik hayatı yasıyor.
Ve Konya da genelde Bosna da bazı apartmanlarda genel ev çalışanı kadınlar bulunuyor.
Bosna ın Nezih sokakları vardır insanları da tabi ki onları tenzih ederim.
Ama genelde Konyalı Bazı pislikler kendi g.tlerini kapamak için öğrencilerin coğunlukla yasadığı yer olan bosnayı, öğrencilerden dolayı kötülüyorlar. Çünkü genel anlamda konyalılara göre uzaktan üni okumaya gelen öğrenciler kesin burada namussuzluk yapmaya geliyordur.
Umarım anlatabilmişimdir.
İzmir sokakları gbi düşünün orası İzmir sıkıntı yok ama Konya oldu mu hemen adı namussuzluk oluyor. Çünkü insanlar dar kafalı.
Konya da her türlü pislik döner ama dinin arkasına da çok güzel sığınırlar.
Din kelamları ile konuyu bi güzel kaparlar.
16sene konyada yasadım. İçinde dolanan her türlü olayı az çok duydum arkadasların basına gelenlerden de sahit oldum.
Üzülerek söylüyorum ki Konya mı aman aman...Allah bir daha orada yaşamayı nasip etmesin.
Dipnot: bunlar benim düşüncem. Kimseyi töhmet altında bırakmıyorum. Üzerinize alınıp saldırmayın. Objektif olunuz.
Ah ah hangimiz üzülmedik