- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.852
-
- Konu Sahibi Nikbulamayan
Olabilir, ben bu olayda herşeyi bekliyorum işin doğrusu.Ya aceba bambaşka bi teori olarak söyliyeceğim . Bu büşra gazinolarda vageziyor diye söyleniliyorya . Aceba eve birileri gitti o an betül büşra uğur evdeyken bu büşranın girdiği bi takım çıkmaz işlerden dolayı birileri geldi orada anne ve baba öldürüldü ve bunlarda söylememeleri için tehtit mi ediliyor ?
Belki büşra abi gel adamlar gelicek korkuyorum dedi . ( büşra için gazinolardan vs bahsediliyor ) aceba bi takım görüntülerle tehtitmi ediliyordu . Ve tehtit edenler eve geldi bunlar oldu büşra betül ve uğuruda tehtit ettiler susmaları için . Ve hepsi korkuyorOlabilir, ben bu olayda herşeyi bekliyorum işin doğrusu.
Tek aklımı kurcalayan, uğur ve karısı betülde ki swap izleri.
Artı Büşra ' yı elime verseler vallahi billahi duvara carparım . Osman abisi çok sabırlı bu iki yüreksize karşıİşimden ötürü bugünkü bölümü şimdi izliyorum, Uğur embesili resmen show yapmış . O zamanki er Emre kardeş Allah razı olsun , şu iki pislikten daha evlat daha can .
Çok mantıklı. Belki de abi ve yengedeki izler de o adamlara ateş ederken olmuş olabilir.Ya aceba bambaşka bi teori olarak söyliyeceğim . Bu büşra gazinolarda vageziyor diye söyleniliyorya . Aceba eve birileri gitti o an betül büşra uğur evdeyken bu büşranın girdiği bi takım çıkmaz işlerden dolayı birileri geldi orada anne ve baba öldürüldü ve bunlarda söylememeleri için tehtit mi ediliyor ?
Belki büşra abi gel adamlar gelicek korkuyorum dedi . ( büşra için gazinolardan vs bahsediliyor ) aceba bi takım görüntüleri ellerinde ola bilir ve bununla ilgili tehtit ediliyor olabilir . Ve tehtit edenler eve geldiği sırada ( uğur eve doğru hızlı yürüyordu dşye söyleyenler var ) uğurda eve gitti bunlar oldu büşra betül ve uğuruda tehtit ettiler susmaları için . Ve hepsi korkuyor swapta orada bulaştı .Çok mantıklı. Belki de abi ve yengedeki izler de o adamlara ateş ederken olmuş olabilir.
Bence uğur kiz kardeşinin gazinoda takıntısı ( onlar gibi söylemeye başladım) olsa kardeşini korumaz. Ayrica gazinoda çalışsa, gezse vs neden anne babasıni öldürsünler. Uğur o kadar geniş zihniyette biri değil bence yani büsranin başına bi iş gelse oralarda ,gelip uğurdan yardim almaz. 18 yaşında genç kizlar zaten bu durumu aileleriyle paylaşmaz,tabi ailesiyle iletişimi iyi olan kişiler hariç . Babası öğrendi diyelim yine büşraya yardim icin babasını öldürmez bence yanlış anlaşılmasın yaşam şekillerine bakilirsa kendisi büşrayi öldürebilir .Ya aceba bambaşka bi teori olarak söyliyeceğim . Bu büşra gazinolarda vageziyor diye söyleniliyorya . Aceba eve birileri gitti o an betül büşra uğur evdeyken bu büşranın girdiği bi takım çıkmaz işlerden dolayı birileri geldi orada anne ve baba öldürüldü ve bunlarda söylememeleri için tehtit mi ediliyor ?
Peki buladar geniş değil dediğiniz adamın karısı halasının oğlu ile anılıyor ve gıkı çıkmıyor bu normal mi ?Bence uğur kiz kardeşinin gazinoda takıntısı ( onlar gibi söylemeye başladım) olsa kardeşini korumaz. Ayrica gazinoda çalışsa, gezse vs neden anne babasıni öldürsünler. Uğur o kadar geniş zihniyette biri değil bence yani büsranin başına bi iş gelse oralarda ,gelip uğurdan yardim almaz. 18 yaşında genç kizlar zaten bu durumu aileleriyle paylaşmaz,tabi ailesiyle iletişimi iyi olan kişiler hariç . Babası öğrendi diyelim yine büşraya yardim icin babasını öldürmez bence yanlış anlaşılmasın yaşam şekillerine bakilirsa kendisi büşrayi öldürebilir .
Ya yasak aşk ya mehir ama yasak aşkta uğur, betül yapsa betülu korumak icin değil onu anca kandırırlar korkutacagiz mehir icin derler eve girip olay değişince içine girdiği icin susar.
Ama büşra- yilmaz ilişkisi olsa uğur yine babasini bundan öldürmez. Neden kardeşim evli biriyle ilişki yasiyor, babam öğrendi diye babami öldüreyim. Cok sacma aslında herşey.
Bugün yayin sonunda osmanin dediği bu kisi herşeyi biliyor ama konuşmuyor diye duydum dedi.
Büşra eğer doğruyu söylemiyorsa gerçekten tehdit ediliyor. Görüntü vs diye.
Uğur sadece ailesini mehirden dolayi öldürür. Eşi aldatsa eşini neden korumak için öldürsün, ben bu sebepten kizin abisinin yapacağınıda düşünmüyorum yanlis anlaşılmak istemem ama kapali zihniyette insanlar. Ama betül bu olayi mehir icin gazlayıp yaptirirsa olabilir.
Büşra ne sebepten susuyor hiç anlamıyorum.
Ya ortaklık varsa susar, ben uğur yapmadi demiyorum uğur icine girdiyse bunlara susar.Peki buladar geniş değil dediğiniz adamın karısı halasının oğlu ile anılıyor ve gıkı çıkmıyor bu normal mi ?
Belki sineklik gelenler kapıdan hic girmedi. O oda uğurların odasi mi? Ya da onceden acti ayarladı. Ama bir anda kavga olsa susturucu nasil olabiliyor kimse silah sesi duymuyor. Betül de nasil barut izi cikiyor. Büşra hep mehmet ali diyor acaba m.ali yaptı ama diğerleri atış mi yaptı deneme maksadiyla.Bugünkü bölümü şimdi izleyebildim ve yeni teorimi yazayım:
Olay aslında Büşra ile ailesi arasında gelişen bir kavga ile başlıyor. Muhtemelen Büşra’nın uygunsuz bir ilişkisini duyuyorlar ve hesabını soruyorlar. Baba o sırada Büşra’ya bir kaç kere vuruyor.( dipçik izi diye bahsettiği hafif kızarıklıklar)
Büşra o sırada bahsettiği çaydanlığı fırlatıyor.( katile değil aslında babasına)
Daha sonra olay büyüyünce yılmaz ve uğurdan acil yardım istiyor. Yılmaz Büşra’nın dayak yemesiyle çileden çıkıyor. Eline av tüfeğini alıp koşuyor, uğur ve betül de arkasından gidiyor. Büşra gelenleri pencereden alıyor.(pencerenin sinekliği bu yüzden kenarda. Kapıdan girdi diye yalan söylediği belli.) Yılmaz içeri girince bir gazla babayı vuruyor. O sırada uğur ve betül tüfeği almaya çalışıyor.( ikisinin elindeki barut izleri bu esnada oluşuyor) sonra anne hakaret edince tekrar bi gazla onu da vuruyor. Sonra hep birlikte kar maskesi ve diğer tüm yalanları uyduruyorlar. Büşra da bu durumda azmettirici olduğu için konuşmuyor.
bu kadar şimdilik. Atın fava bekleyin. Açığa çıkması yakındır.
Kısa zamanda yapılan bir plan değil bence boyleBugünkü bölümü şimdi izleyebildim ve yeni teorimi yazayım:
Olay aslında Büşra ile ailesi arasında gelişen bir kavga ile başlıyor. Muhtemelen Büşra’nın uygunsuz bir ilişkisini duyuyorlar ve hesabını soruyorlar. Baba o sırada Büşra’ya bir kaç kere vuruyor.( dipçik izi diye bahsettiği hafif kızarıklıklar)
Büşra o sırada bahsettiği çaydanlığı fırlatıyor.( katile değil aslında babasına)
Daha sonra olay büyüyünce yılmaz ve uğurdan acil yardım istiyor. Yılmaz Büşra’nın dayak yemesiyle çileden çıkıyor. Eline av tüfeğini alıp koşuyor, uğur ve betül de arkasından gidiyor. Büşra gelenleri pencereden alıyor.(pencerenin sinekliği bu yüzden kenarda. Kapıdan girdi diye yalan söylediği belli.) Yılmaz içeri girince bir gazla babayı vuruyor. O sırada uğur ve betül tüfeği almaya çalışıyor.( ikisinin elindeki barut izleri bu esnada oluşuyor) sonra anne hakaret edince tekrar bi gazla onu da vuruyor. Sonra hep birlikte kar maskesi ve diğer tüm yalanları uyduruyorlar. Büşra da bu durumda azmettirici olduğu için konuşmuyor.
Çok haklisinizYa ortaklık varsa susar, ben uğur yapmadi demiyorum uğur icine girdiyse bunlara susar.
Ben açıkçası mehmet aliyle betülün ilişkisine inanmıyorum, olay zamanı M.ali 17 yaşındaymış betül 11 yas var aramızda dedi. Kuzen evliliği tabi ki oluyor ama bu yaşta biri neden betülle olsun . Büşra da yılmazla olmaz gibi geliyor. Üniversiteye gitmiş biri ve babasinin baskisiyla kapanmış orada daha özgür olacak neden yilmazla olsun tabi mantiken gönül ne der bilmem tabi.
Betül biriyle olmuş olabilir ama bu mehmet ali olmaz baskasi olabilir baba öğrenmiş olabilir yalnız baba duyunca susar oturur mu onu bilmiyorum. Zaten mehirden kaynaklı baski var hemen betülün babasına gidebilir. Uğur mal davasina yapar ama büşra neden saklar onu bilmiyorum.
Birde büşra abisiyle paylamaz dediğim sanirim liseden itibaren kiz şehir dışında yatili okuyor. Tatillerde geliyor cok paylaşmaz gibi geldi.
Gayet mantıklıBugünkü bölümü şimdi izleyebildim ve yeni teorimi yazayım:
Susturucuyu sanayide yaptırmışlar öncesinde planlıyorlar zaten mehir davası için ama böyle değil. Olayı hızlandıran şey babasıyla kavgası oluyor Büşra’nın.Belki sineklik gelenler kapıdan hic girmedi. O oda uğurların odasi mi? Ya da onceden acti ayarladı. Ama bir anda kavga olsa susturucu nasil olabiliyor kimse silah sesi duymuyor. Betül de nasil barut izi cikiyor. Büşra hep mehmet ali diyor acaba m.ali yaptı ama diğerleri atış mi yaptı deneme maksadiyla.
3 yil önceki programda iki kardeşin elinde de çıkmıştı adamlar 1 hafta önce ya da gün olarak atis yaptik demişlerdi. Bunlar hiç mi duş almadı, wc ye girmedi sabah kalkinca yüzlerini yıkamadi.
Susturucuyu eğer kendileri yaptiysa deneme amaçlı atış yaptılar. Ama mehmet ali bayılacaktı programda cok korkmuştu yasi küçük diye mi ona yaptırdılar.