- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 53
- 30
İş tecrüben olmadıgı için ne kadar ezdim o kar diyorMerhaba kızlar,1 ay önce bir işe başladım.işi tarif edeyim sabah 9 akşam 18:00 cumartesi saat 15:00 e kadar.maaş 15000.yol ve yemek yok. İşim boya mantolara fabrikasında on muhasebe.bunun yanında gelen herkese çay veriyorum .haliyle çay bulaşığını yıkıyorum.sabahları yerleri siliyorum.çöp atıyorum.para kasası da ben de bu arada.öncelikle bu işleri yapan arkadaşlarım ne kadar maaş alıyor.
2.sorum mudurumle olan sorum.patronum çok iyi sorun yok ters ukala kötü biri degıl.ama müdürüm aman allahım.10 tane bişey olsa 5 tanesinde rahat beni bozuyor.biraz örnek vereyim.senet borçlularını arıyorum bişey diyo borçlu mesela onlar seni kandırmışlar diyo ama hersey de böle seni kandırmışlar bilmem ne aynı laf.bi kere bişey sordum sadece 1 kelime söyleyecek bunun cevabını biliyorum ama kendin bul bu benim işim degıl dedi ve kaç saat bi şeyleri geç yaptım.ya bişey diyorum ters ters suratıma bakıyor.artık bişey demeye korkar oldum.mecbur kalmadıkça demiyorum.yapı olarak sessiz sakin bi insanım giyim tarzım falan çocuksu biraz.yaşım 35 aslında.patronun yanında hele aman allahım bişey desem hemen tersliyor iyice kendime güvenimi kaybettim.bugün 10 kişilik bi misafir çağırmış bana çayımız var mı dedi.ben de yok ama hemen demlerim dedim.ya da başka bişeylerde hazırlarım dedim.gayet güleryüzle.bana x hanım hiç mutfağa hakim degılsınız gelen misafirlerimize hep bişeyler ikram edelim dedi.ya sanki kimseye kimseye bişey vermiyoruz.artık dedim dayanamadım burası restoran degıl x bey dedim ayrıca her gelene ne istiyorlarsa ikram da bulunuyorum istediğiniz bişey varsa soyleyın hazırlarım dedim.biliyorum restoran olmadıgını hatırlatmanıza gerek yok bilmem ne dedi.sizce müdürüm kötü biri mi bana mı takık beni cahil salak mı görüyor çok iş tecrübem yok tecrübesi olanlar varsa yazabilirler mi
Şöyle 3-5 yılı devir bakalım kim kimi itin g.tüne sokup çıkarıyor