HAMAM BÖCEKLERİYLE BAŞIM DERTTE :(

Zabita isletmeye sorun cikarsin zaten. Bocekli yerde yemek yapiyolar 😕
Zabita isletmeye sorun cikarsin zaten. Bocekli yerde yemek yapiyolar 😕
Akşam zaten ufak bi tartışma yaşadım onlarla , özellikle ilaçlama şirketinin sabah saatlerinde gelmesini istiyorlarki müşterileri görmesin bende madem öyle siz görüşün ve şirket gelene kadar kendiniz ilaçlama yapın dedim gerek yok dediler . Ve ısrarla sanki ben istiyorum diye ilaçlama yaptırdıklarını anlayışlı olduklarını ima ediyorlar . Neyin anlayışı neye anlayış sanki ben yıllardır buradayım böceklere sebep benim. Çok gerildim çözüm bulmazlarsa zabıtaya hesap verirler birde işim gereği çok fazla insanla muhattap oluyorum bir kaç kişiye durumdan söz etsem iş yapamazlar buna zorluyorlar beni .

Gectigimiz yaz basıma geldi ve dediginiz ilacı aldım ki evlenmeden önce ailemin evindeyken de olmustu, söylediginiz ilac oldukca etkili ve camasır suyuyla ilacladıgınız yerleri silmediginiz sürece etkisi cook uzunca süre devam ediyor, böceklerin gelmesini engellemiyor ancak gelen yasamıyor ve ölüyor, asıl kaynagın ilaclatması lazım ancak iciniz bi nebze rahat olsun en azından gelen yasayamayacak :KK43:
İnsan hayatında bir kere karşılaşıyor sanırım bunlarla keşke hiç başımıza gelmese :KK43: Evet bu güne kadar ölüsünü gördüm ama o bile can sıkıcı kaynak belli ama onların pek umrunda değil gibi

Avrupanin kalanini bilmiorum ama İngiliterede market ya da gida satan yerlerin üstünde olan evler daha ucuza satılır. Böcek ve fare potansiyeli olduğu için. Sizlik bisey degil o gida isletmesinden geliyodur siz ne yapsaniz boş.
Onlarında umrunda değil ilaçlama şirketini bile ben buldum aradım 2 aydır uyarıyorum adamlar hala beklemede

Canım ben bunlar yüzünden ev tasidim hatta eşim dediki bunlar da gelir dedi saçmalama dedim.ve geldiler korkulu rüyam geldikleri gibi heryerde çıkti gerçekten diğer evde inanılmaz derecede ilaçlama yaptım ve geçmedi, buraya geldim baktım ki ne geceleri çıkıyor çok kötü bir şey baktım ki buzdolabı içine kaçıyor lardi dedimki yuvası herhalde esim dolabı altına baktık canım orada yuva kurmuşlar hemde berbat bir şey di hemencecik attik valla sonra jel sürdüm heryerde sonra gece olunca dört tane gordum sonra da ölü olarak buldum bugün de bitane küçük gördüm.yasiyordu ve ben yarin yine jel alacam bıktım okumadığım mekale kalmadı gerçekten çok Zor valla
Hiç ilaçlama şirketi gelip ilaçlama yapmış mıydı bi önceki evinizde , Şuan muhtemelen yumurtalar çıkıyor başka bi yerde değil evde planlar onlara çözüm bulabilirsiniz aslında yazdığım ilacı sıkın siz mutlaka sonuç olarak sizin kendi evinizde gelen biyer yok birde Bayer in macun gibi olan ilaçları varmış onu araştırın

Benim evim bahçe dubleksi kot farkından bir katın karşısı boş 2. Katımın karşısına garaj geliyor garajın üzerinde bulunan komşum memleketten getirdiği gıdaları koymuş birde orada yufka açıyor
İlaçlama keşife geldi bulgur çuvalından fare çıktı kadın inat etti kaldırmadı ilaçlatmadı biz yinede ilaçlattırıp alçı değilde macuna benzeyen bişeyle gider borularının kenarını kapattırdık sanırım 21 gündü tekrar ilaçlandı sonrasında şükür yoklar

Benim evim bahçe dubleksi kot farkından bir katın karşısı boş 2. Katımın karşısına garaj geliyor garajın üzerinde bulunan komşum memleketten getirdiği gıdaları koymuş birde orada yufka açıyor
İlaçlama keşife geldi bulgur çuvalından fare çıktı kadın inat etti kaldırmadı ilaçlatmadı biz yinede ilaçlattırıp alçı değilde macuna benzeyen bişeyle gider borularının kenarını kapattırdık sanırım 21 gündü tekrar ilaçlandı sonrasında şükür yoklar
Ya bu insanlar neden bu kadar pis aklım almıyor . Biz taşındığımızda da bina içi çok kötü durumdaydı temizlik şirketiyle görüşen yine biz olduk pislik içinde oturmuşlar böcekleri de inkar ediyorlar .. Bende heryere silikon yaptım ama o macun gibi şeyle de üzerine geçicez mutfak giderinin bağlantı noktası görünmüyor muhtemelen orda da bi açıklık var mutfak dolaplarından dolayı görünmüyor inşallah bizimde ilaçlamadan sonra gelmez bir daha

Akşam zaten ufak bi tartışma yaşadım onlarla , özellikle ilaçlama şirketinin sabah saatlerinde gelmesini istiyorlarki müşterileri görmesin bende madem öyle siz görüşün ve şirket gelene kadar kendiniz ilaçlama yapın dedim gerek yok dediler . Ve ısrarla sanki ben istiyorum diye ilaçlama yaptırdıklarını anlayışlı olduklarını ima ediyorlar . Neyin anlayışı neye anlayış sanki ben yıllardır buradayım böceklere sebep benim. Çok gerildim çözüm bulmazlarsa zabıtaya hesap verirler birde işim gereği çok fazla insanla muhattap oluyorum bir kaç kişiye durumdan söz etsem iş yapamazlar buna zorluyorlar beni .

Keske isletme ile bu kadar gorusmeseydiniz. Siz belediye ile görüşün. Alt katinizdq isletme oldugunu, oradan bocek geldiginide ifade edin. Millete hamambocegi aromali yemek veriyorlar, bilipte susmak olmaz. Gelsinler baksinlar, ilaclasinlar. İşletme sahibiyle konusmayin bunkonuyu artik

Keske isletme ile bu kadar gorusmeseydiniz. Siz belediye ile görüşün. Alt katinizdq isletme oldugunu, oradan bocek geldiginide ifade edin. Millete hamambocegi aromali yemek veriyorlar, bilipte susmak olmaz. Gelsinler baksinlar, ilaclasinlar. İşletme sahibiyle konusmayin bunkonuyu artik
Kesinlikle öyle sadece ilaçlama şirketini bekliyorum eğer sorun çıkarır ilaçlamaya izin vermezlerse ogün ararım zabıtaları yazık günah Şuan susarak orda yemek yiyen insanların hakkına giriyorum

Kesinlikle öyle sadece ilaçlama şirketini bekliyorum eğer sorun çıkarır ilaçlamaya izin vermezlerse ogün ararım zabıtaları yazık günah Şuan susarak orda yemek yiyen insanların hakkına giriyorum

Orada o kadar calisan, isletme sahibi nasil yaptiklari isten rahatsiz olmuyorlar anlamıyorum. Gercekten buyuk bir ahlak sorunu var. Umarim sorunsuzca halledersinjz

Benim adını bile duymaya tahammül edemediğim şeyi buraya yazarak sizleri de rahatsız ettiğim için özür dilerim . Ama inanın çıldırmak üzereyim . Yaklaşık 2 ay önce yeni bir eve taşındık , taşınmadan önce bir tane gördüm malum canlıyı hemen khotrine diye bi ilaç alıp onunla resmen evi yıkadım. Taşındığımız akşam ilaç etkisinden mi bilmiyorum ters dönmüş bir tane daha böcek bulduk . Hemen ilaçlama şirketini aradım , evin altında herhangi bir işletme olup olmadığını sordular karşı dairenin altında ne yazıkkı gıda işi yapan bir işletme var . Söylediğimde sizin değil asıl ilaçlamayı onların yapması lazım yoksa siz ayda bir karşılaşırsınız dediler. İşletmenin sahiplerine ulaşamadık bende bu arada evde hiç böcekle karşılanmayınca benim ilaçlamam işe yaramıştır diye çok üzerine düşmedim . Birde evde açıklıklar çok fazlaydı oraları falanda kapattığım için içim rahattı … Taki bir hafta öncesine kadar , bir hafta önce mutfak tezgahımda yine ters dönmüş yavru bir tane böcek buldum attım yine ilaçlama şirketini aradım tabi bu kez işletme sahiplerine ulaştım binadaki diğer daire sahipleriyle görüştüm benden başka bu durumu yaşayan yok. ( nedense inanmadım ) İşletme sahipleri de bir kaç tane gördüklerini ilaçlamayı kabul ettiklerini söyledi . Ama ilçede yaşadığımız için şirket 2 haftadan önce gelemeyecekmiş sırayla gidiyorlarmış . Bugün sabah yine ters dönmüş kocaman bir böcekle karşılaştım ölmüyor ama ters duruyorlar öylece ,ilaçlamadan sonra hep bu şekilde gördüm . Kullandığım khotrine etkisi devam ediyor mudur daha önce başına gelip kullanan oldu mu acaba ? Ben O ilaçtan sonra böcek görmeye devam ediyor muyuz yyani bu şekilde gördüklerimiz ölü mü olacak yoksa evimde yaşayan var mıdır bunları düşünmekten kafayı yicem 2 aydır bu gördüğüm 4. Ölü Böcek ama az olduklarını düşünemiyorum yeni taşındım evimi taşımam söz konusu değil .başına gelen bu durumu ilaçlamayla çözen oldu mu? İnternette okuduklarım tamamen içimi karartıyor böcek varsa gitmez gelmeye devam eder yazıyor kaç yaşında kadınım ilk defa bu evimde görüyorum bu canlıları . Ne olur daha önce yaşayan bilgisi olan yardımcı olsun . Alt kattan geliyor olsa benim evim direk dükkan üzeri değil benim altımda başka bir dükkan var karşı dairem böcek olmadığını hiç görmediğini söylüyor benim evim dublex üst katta bişey yok benim üstümdeki daire de hiç olmadığını söyledi . Gerçekten moralim çok bozuk yemek yiyemiyorum ,evde sürekli çamaşır suyuyla geziyorum herşeyi böcek görüyorum . Yardım edin ne olur 😥😥
Haham böcekleri için krem gibi bir tane ilaç var arkadaşım önerdi bana hem karınca hemde hamam böcekleri için çok işe yarıyormuş benim evimde karıncadan geçilmiyordu onu aldım kullandım 2 aydır tek tek karınca görüyorum öyleyki evim resmen karınca yuvasıydı şimdi yok hiç görmüyorum diyebilirim isterseniz sizde onu alın merhemdir evine heryerine suruyorsunuz kokusu hiç bir şey yok bir tane bile cikmigor artık

Hiç ilaçlama şirketi gelip ilaçlama yapmış mıydı bi önceki evinizde , Şuan muhtemelen yumurtalar çıkıyor başka bi yerde değil evde planlar onlara çözüm bulabilirsiniz aslında yazdığım ilacı sıkın siz mutlaka sonuç olarak sizin kendi evinizde gelen biyer yok birde Bayer in macun gibi olan ilaçları varmış onu araştırın
Nrde bulabilirm canım

Orada o kadar calisan, isletme sahibi nasil yaptiklari isten rahatsiz olmuyorlar anlamıyorum. Gercekten buyuk bir ahlak sorunu var. Umarim sorunsuzca halledersinjz
Maalesef
Nrde bulabilirm canım
ben eczaneden aldım , 60 tl fiyatı 5 lt suya karıştırın yazıyordu ama ben etkili olsun diye 3 lt kadar su yaptım yarısını kullandım . Adı k-hotrine 6 ay etkili olduğu yazıyor ama en azından evinizde olanları öldürmüş olursunuz ve devamı gelmez bizim kaynak başka biryer olduğu için sorun büyük Şuan inşallah size etkisi olur

X