Benim adını bile duymaya tahammül edemediğim şeyi buraya yazarak sizleri de rahatsız ettiğim için özür dilerim . Ama inanın çıldırmak üzereyim . Yaklaşık 2 ay önce yeni bir eve taşındık , taşınmadan önce bir tane gördüm malum canlıyı hemen khotrine diye bi ilaç alıp onunla resmen evi yıkadım. Taşındığımız akşam ilaç etkisinden mi bilmiyorum ters dönmüş bir tane daha böcek bulduk . Hemen ilaçlama şirketini aradım , evin altında herhangi bir işletme olup olmadığını sordular karşı dairenin altında ne yazıkkı gıda işi yapan bir işletme var . Söylediğimde sizin değil asıl ilaçlamayı onların yapması lazım yoksa siz ayda bir karşılaşırsınız dediler. İşletmenin sahiplerine ulaşamadık bende bu arada evde hiç böcekle karşılanmayınca benim ilaçlamam işe yaramıştır diye çok üzerine düşmedim . Birde evde açıklıklar çok fazlaydı oraları falanda kapattığım için içim rahattı … Taki bir hafta öncesine kadar , bir hafta önce mutfak tezgahımda yine ters dönmüş yavru bir tane böcek buldum attım yine ilaçlama şirketini aradım tabi bu kez işletme sahiplerine ulaştım binadaki diğer daire sahipleriyle görüştüm benden başka bu durumu yaşayan yok. ( nedense inanmadım ) İşletme sahipleri de bir kaç tane gördüklerini ilaçlamayı kabul ettiklerini söyledi . Ama ilçede yaşadığımız için şirket 2 haftadan önce gelemeyecekmiş sırayla gidiyorlarmış . Bugün sabah yine ters dönmüş kocaman bir böcekle karşılaştım ölmüyor ama ters duruyorlar öylece ,ilaçlamadan sonra hep bu şekilde gördüm . Kullandığım khotrine etkisi devam ediyor mudur daha önce başına gelip kullanan oldu mu acaba ? Ben O ilaçtan sonra böcek görmeye devam ediyor muyuz yyani bu şekilde gördüklerimiz ölü mü olacak yoksa evimde yaşayan var mıdır bunları düşünmekten kafayı yicem 2 aydır bu gördüğüm 4. Ölü Böcek ama az olduklarını düşünemiyorum yeni taşındım evimi taşımam söz konusu değil .başına gelen bu durumu ilaçlamayla çözen oldu mu? İnternette okuduklarım tamamen içimi karartıyor böcek varsa gitmez gelmeye devam eder yazıyor kaç yaşında kadınım ilk defa bu evimde görüyorum bu canlıları . Ne olur daha önce yaşayan bilgisi olan yardımcı olsun . Alt kattan geliyor olsa benim evim direk dükkan üzeri değil benim altımda başka bir dükkan var karşı dairem böcek olmadığını hiç görmediğini söylüyor benim evim dublex üst katta bişey yok benim üstümdeki daire de hiç olmadığını söyledi . Gerçekten moralim çok bozuk yemek yiyemiyorum ,evde sürekli çamaşır suyuyla geziyorum herşeyi böcek görüyorum . Yardım edin ne olur