kararım yanlış mı doğrum mu

Bence bunları artık dıle getırmeyın ev alacagınız zaman onların onay vermesıne hıc gerek yok. Bız bu tarz planlarımızı hıc paylasmayız noter ıslerınden once soyluyoruz o kadar .
Buarada sızın cocugunuz olmuyor daha onemlı dertlerınız var en onemlısı bence aıle destegını kaybetmeyın derım zıra sadece maddı olarak degıl manevı olarakta destege ıhtıyacınız olabılır gelecek yıllarda

eşim durmuyor benim yanımda anlatmıyor kulağım duymuyor yani yukarda yazdım aslında sorun eşim buraya yazınca netleşti sanki
aynen öyle ama iki tüp tedavimde manevi destek bekledim onda bile sonuçta olmayacağını biliyordum demiş kb eşime

Anneniz bu şekilde davrandıysa zaten uzatacak bir durum söz konusu değil.
Fakat siz mesafenizi koruyun ve eşinizden de bu durumda yardımcı olmasını isteyin.
Aksi halde gereksiz şeyler yaşayacaksınız belli ki.
kararım doğru yani içimden nasıl geliyorsa öyle davranayım ben teşekkür ederim

aynen öyle ama iki tüp tedavimde manevi destek bekledim onda bile sonuçta olmayacağını biliyordum demiş kv eşime
Siz bunu soyledınız mı kayınvalıdenıze, yanı onu bekledıgınızı bılıyormuydu

yanlış oldu düzelttim kb demişti yok oraya gittiğimizde konuşulmuyor bizim derdimiz o yüzden bişey demedim ben hiç
Keşke deseydınzı en azından ne bekledınızı bılırlerdı ona gore ayar cekerlerdı kendılerıne

Ben olsam ilk once anneme birdaha kaynanam böyle bisey icin seni ararsa benim kizimi bana kötüleme demesini söylerdim.kaynanamada usluplu bi sekilde beni ne hakla sen anneme sikayet edersin diye kizardim!

Ne münasebet canim şikayet etmek ne demek?sende onu kaynanasina,görümcesine ,kocasina sıkayet etsen hoş mu?

Araya mesafeni kesinlikle koy.eşin gitsin geldin eşine sakın kötuleme ailesini ama sen serin ol ailesine.

Aile icinde alacaginiz kararlari sadece kendiniz karar verin cunkü siz ailesiniz!Benim kaynanamda söyler arabayi satmayin ,öduyorsunuz iste vs. Dediginde susuyoruz ve biz esimle bildigimizi okuyoruz.He bizim ki iyiligimizi istiyor ama her ay 4.500 lira o borç ödemiyor biz zorlaniyoruz o neyapsak anlamaz o yüsden herseyi de duymamak takmamak lazim.he baktin ki senin evine aile olmana yorum degil zorla mudahele etmeye calisiyorsa oraya karistirmayin cunku siz 2 kiside olsa bir ailesiniz.

Bebek icinde rabbim hayirlisini versin allah tez zamanda kucaginizi doldursun ins.

amin allah razı olsun sağolun
mesafemi koydum zaten ama annem cumartesi günü kafamı karıştırdı yiğit at kendine kamçı vurdurmaz dedi annem ne olursa olsun sen saygını hizmetini yap diyor kendine laf getirme diyor, saygısızlık yapmadım kendimce öyle bir yapımda yok zaten
ben kararımı doğru verdiğime inanıyorum ama dışarıdan bir göz olarak sizlere danışmak istedim emin olmak için[/QUOTE]

eşimle çok konuştum bana hak veriyor napıyım haklısın annem babam ama diyor
birde dolduruşa çok kolay geliyor ama bir iki saat içinde düzeliyor anlıyorum yani hemen yüzü asık sert cevaplar vermesi ortada bişey yokken, noldu hayırdır sert çıkıp niye böylesin dediğimde düzeliyor dolduruşa geldiğini görmedim duymadım ama biliyorum hal ve hareketlerinden rabbim beni unuttursun onlara diye dua ediyorum
aklıma gelmişken annem birde kapatırken kaynımdan için allah kalbinize göre birini verir inşallah demiş

Böyle bir aile yapısına çalışan gelin olmazmış.Bir yandan çalışan gelin isterler,bir yandan domestik olsun,onlardan çıkmasın,evişlerini görsün.Olmuyor işte...Ailelerin de zamana ayak uydurması gerekiyor.

Eşinizin kesesi ailesiyle ortak mı ? Neden sürekli kardeşinin durumu bekleniyor ?
Kendi maaşı varsa ona göre hesap yapım,kimseyi karıştırmayın.

Böyle bir aile yapısına çalışan gelin olmazmış.Bir yandan çalışan gelin isterler,bir yandan domestik olsun,onlardan çıkmasın,evişlerini görsün.Olmuyor işte...Ailelerin de zamana ayak uydurması gerekiyor.

Eşinizin kesesi ailesiyle ortak mı ? Neden sürekli kardeşinin durumu bekleniyor ?
Kendi maaşı varsa ona göre hesap yapım,kimseyi karıştırmayın.

özellikle çalışan istemişler şimdi de çalışan arıyorlar

ortak değil ayrı, eşim onaylanmak istiyor onlar tarafından galiba tam anlayamadım hala, bir karar alıyoruz güzelce oturup konuşuyuz tamam diyoruz ertesi gün eşim dönmüş vaziyette geliyor vazgeçmiş oluyor noldu diyorum işte şu şu hesap kitap olmuyor ne yiyip ne içeceğiz diyor, sıkıya gelemiyor eşim öyle görmemiş rahata düşkün

Bu evlenince ana babadan para almayı nasıl bu kadar normal görebiliyorsunuz aklım almıyor.Benim annemler para verdi onun ailesi sözünde durmadı falan.Ne bileyim çok tuhaf
Bebek için allah yardımcınız olsun en yakın zamanda kucağınıza alın inşallah

Son düzenleme:
Suçlu eşiniz.
Aradaki dengeyi kuramayıp sizleri böyle cepheleştiren maalesef kendidir.
Ailesi suçsuz bence.

bende dedim anneme evimin içini nerden biliyormuş o dedim ev alma zamanı hani oldu huzursuzluk ama iki üç gün içinde hallettik arabaya yöneldik tekrar parayı bağlayalım dedik. eşim anlatmış olabilir o zaman ama kurbandan önceydi bu kurbandan sonra iki sefer gittim evlerine ve bahsettiğim gibi davrandım
eşim arayı bulamıyor bunun farkındayım oturup konuşunca bana hak veriyor ama onlara nasıl konuşuyor bilmiyorum

Bu evlenince ana babadan para almayı nasıl bu kadar normal görebiliyorsunuz aklım almıyor.Benim annemler para verdi onun ailesi sözünde durmadı falan.Ne bileyim çok tuhaf
Bebek için allah yardımcınız olsun en yakın zamanda kulağınıza alın inşallah

evlenmeden önce de sonrada hep çalıştım ben kendi maaşımdan harçlık alır anneme verirdim kalanı annem hep benim çeyizimi almıştır aileme hiç yük olmadım diyebilirim rahatlıkla
eşim tarafında ise dediğim gibi vaatler oldu ona istinaden güvenildi ama olmayınca da eşime eşyaları siz ikiniz çalışıyorsunuz ödeyin ev alma durumunda yardım edeceğiz denince haliyle beklenti içine girdim ve annemlerin yaptıkları dışında kalan herşeyi biz eşimle ödedik bitirdik
çocuk içinde sağolun kabullendim yeni yeni durumu eskisi kadar çok ağlamıyorum

şu son olan olaydan sonra anladım bir beklenti içinde değilim artık
arada bir mesafe vardı zaten şimdi biraz daha açtım o mesafeyi iyi mi yapıyorum acaba dışardan bir göz olarak kendi yanlışlarım varsa görmek istiyorum eleştiriye açığım

Suçlu eşiniz.
Aradaki dengeyi kuramayıp sizleri böyle cepheleştiren maalesef kendidir.
Ailesi suçsuz bence.

yani şimdi ailesi suçsuz dediniz yanlış karar mı vermişim mesafeli oluyum ama haftada bir gidiyim mi ayda bir gitme kararı almıştım hadi olmadı iki

bayramdan bayrama git.
zaten sevmiyorlar. en azından kafan rahat olur.
ne yaparsan yap, yaranamazsın bunlara.

içimden geçen bu elimden gelse aynen öyle yapacağım ama işte arada eşim var onun hatrı olmasa
anladığım doğru karar vermişim galiba onaylayan çoğunlukta En Büyük KK

X