- 13 Mart 2013
- 371
- 170
Lütfen insanları kendiniz tanıyarak evlenin diyeceğim budur
doğru diyorsunuz kısmet işte oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen insanları kendiniz tanıyarak evlenin diyeceğim budur
Bence bunları artık dıle getırmeyın ev alacagınız zaman onların onay vermesıne hıc gerek yok. Bız bu tarz planlarımızı hıc paylasmayız noter ıslerınden once soyluyoruz o kadar .
Buarada sızın cocugunuz olmuyor daha onemlı dertlerınız var en onemlısı bence aıle destegını kaybetmeyın derım zıra sadece maddı olarak degıl manevı olarakta destege ıhtıyacınız olabılır gelecek yıllarda
kararım doğru yani içimden nasıl geliyorsa öyle davranayım ben teşekkür ederimAnneniz bu şekilde davrandıysa zaten uzatacak bir durum söz konusu değil.
Fakat siz mesafenizi koruyun ve eşinizden de bu durumda yardımcı olmasını isteyin.
Aksi halde gereksiz şeyler yaşayacaksınız belli ki.
Siz bunu soyledınız mı kayınvalıdenıze, yanı onu bekledıgınızı bılıyormuyduaynen öyle ama iki tüp tedavimde manevi destek bekledim onda bile sonuçta olmayacağını biliyordum demiş kv eşime
yanlış oldu düzelttim kb demişti yok oraya gittiğimizde konuşulmuyor bizim derdimiz o yüzden bişey demedim ben hiçSiz bunu soyledınız mı kayınvalıdenıze, yanı onu bekledıgınızı bılıyormuydu
Keşke deseydınzı en azından ne bekledınızı bılırlerdı ona gore ayar cekerlerdı kendılerıneyanlış oldu düzelttim kb demişti yok oraya gittiğimizde konuşulmuyor bizim derdimiz o yüzden bişey demedim ben hiç
Keşke deseydınzı en azından ne bekledınızı bılırlerdı ona gore ayar cekerlerdı kendılerıne
Ben olsam ilk once anneme birdaha kaynanam böyle bisey icin seni ararsa benim kizimi bana kötüleme demesini söylerdim.kaynanamada usluplu bi sekilde beni ne hakla sen anneme sikayet edersin diye kizardim!
Ne münasebet canim şikayet etmek ne demek?sende onu kaynanasina,görümcesine ,kocasina sıkayet etsen hoş mu?
Araya mesafeni kesinlikle koy.eşin gitsin geldin eşine sakın kötuleme ailesini ama sen serin ol ailesine.
Aile icinde alacaginiz kararlari sadece kendiniz karar verin cunkü siz ailesiniz!Benim kaynanamda söyler arabayi satmayin ,öduyorsunuz iste vs. Dediginde susuyoruz ve biz esimle bildigimizi okuyoruz.He bizim ki iyiligimizi istiyor ama her ay 4.500 lira o borç ödemiyor biz zorlaniyoruz o neyapsak anlamaz o yüsden herseyi de duymamak takmamak lazim.he baktin ki senin evine aile olmana yorum degil zorla mudahele etmeye calisiyorsa oraya karistirmayin cunku siz 2 kiside olsa bir ailesiniz.
Bebek icinde rabbim hayirlisini versin allah tez zamanda kucaginizi doldursun ins.
Böyle bir aile yapısına çalışan gelin olmazmış.Bir yandan çalışan gelin isterler,bir yandan domestik olsun,onlardan çıkmasın,evişlerini görsün.Olmuyor işte...Ailelerin de zamana ayak uydurması gerekiyor.
Eşinizin kesesi ailesiyle ortak mı ? Neden sürekli kardeşinin durumu bekleniyor ?
Kendi maaşı varsa ona göre hesap yapım,kimseyi karıştırmayın.
Suçlu eşiniz.
Aradaki dengeyi kuramayıp sizleri böyle cepheleştiren maalesef kendidir.
Ailesi suçsuz bence.
Bu evlenince ana babadan para almayı nasıl bu kadar normal görebiliyorsunuz aklım almıyor.Benim annemler para verdi onun ailesi sözünde durmadı falan.Ne bileyim çok tuhaf
Bebek için allah yardımcınız olsun en yakın zamanda kulağınıza alın inşallah
Suçlu eşiniz.
Aradaki dengeyi kuramayıp sizleri böyle cepheleştiren maalesef kendidir.
Ailesi suçsuz bence.
bayramdan bayrama git.çok uzun olmuş okuyan çıkarmı
bayramdan bayrama git.
zaten sevmiyorlar. en azından kafan rahat olur.
ne yaparsan yap, yaranamazsın bunlara.