- 30 Mart 2020
- 49
- 24
- 3
- 27
- Konu Sahibi missprince
-
Hayır sanki muavinleri biz zorla çalıştırıyoruz, eziyet falan ediyoruz.
Evet çalışma şartları zor da ben napabilirim? Otobüse binmezsem daha beter işsiz kalır yani napayım? İkram servisini falan ben mi yapayım?
YRabbim hepimiizin yardımcısı olsun.. benim en çok İçim askerlerimize parçalanıyor şimdi ise doktorlara her mesleğin var zorluğu... Yaradanima emanet bütün herkes...
bu nasıl konu şimdi ya
Maksat duyar kasmak ise her meslek grubuna uyarlayabiliriz bu acıklı cümleleri.
Maksat takdir etmek ise de çalıp çırpmayan alnının teriyle ekmeğini kazanan herkesi takdir edebiliriz.
Maksat ne?
Yapılmayacak işlerden olduğunu düşünüyorsanız yapmazsınız olur biter.
Bu ülkede dışkı temizleyerek para kazanan insanlar var ne duyarı kasıyorsunuz böyle muavinler için.
Ekmek parası kolay kazanilmiyo
Asker, polis, doktor bu insanlar kaç gün evinden ayrı kalıyor muavinler kaç gün ayrı kalıyor?
Bir de maaşa vurun dediklerinizi.
Kendi mantıksızlığınıza, kendiniz inanmıyorsunuz arkadaşlar.
Sana hayırlı çileler ,şu dönemde dertsiz insan yokken muavinlik ile alakası olmayıp bu kadar dert eden biri,hiç inandırıcı değilsin.
Ayrica burada Mune abla var empati ondan sorulur bekle gelir birazdan
Görüyorum ve artırıyorum mola yerlerinde o soğukta fışfışlı fırçalı hortumuyla camları yıkayan emektar abilerimiz için sizleri 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum!Muavinler en azından servis arasında oturuyor. Şoförler bir de kaç saat araba kullanıp kaç kişinin sorumluluğunu alıyor.
Sizi asıl şoförlerle empatiye davet ediyorum!
Evet git ve yap o mesleği de gör kolay mı değil mi ? Oturduğun yerden sallamak kolay. Hayatın boyunca hiç 24 saat çalıştın mı acaba.Görüyorum ve artırıyorum mola yerlerinde o soğukta fışfışlı fırçalı hortumuyla camları yıkayan emektar abilerimiz için sizleri 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum!
Ablacım muavin sevgilinle 2 haftadır görüşemiyorsunuz da onun hırsı mı bu, nolur söyle de bilelim.
Düşün bide yaptıklarının 2 katını havada yapiyosunYoo, gayet de kolay oturduğu yerden kazananlar var.
Muavinlik ekstra ekstra zor.
Eşim Türk deniz kuvvetlerinde subay 6 ay kadar ayrı kalıyor evden ve karadan bu yeterli mi ?Asker, polis, doktor bu insanlar kaç gün evinden ayrı kalıyor muavinler kaç gün ayrı kalıyor?
Bir de maaşa vurun dediklerinizi.
Kendi mantıksızlığınıza, kendiniz inanmıyorsunuz arkadaşlar.
+ 1.000.000Şunu da iliştireyim. En azından sevgilinizin çalışma şartlarından bin beter olan insanlar var ve bu insanlar aktif olarak ÖLÜYOR.
Hani siz askerle polisle kıyaslayanlara kızıyorsunuz ya, bence madencilerle kıyaslayın.
Eki Görüntüle 2611378
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?