İnanmıyorum ya zor işler yapan, günün 24 saati çalışan mesleklere üzülemez miyiz? Ciddi ciddi linç yedim az önce.
Arkadaşlar günde 8-9 saat çalışan insanlar günün 24 saati iş alanında bulunan kişileri anlayamıyor, bunu yapamıyor. Memur olan kişi işçiyi anlayamıyor mesela. İşçi olan da, kendisinden daha aşağıda çalışan kişileri anlayamıyor.
Geliyor mesela şehit duyarı kasıyor. İyi de sen kaç yaşındasın? Sen bu işin neresindesin, bu toplumda yaşamıyor musun? PKK bir askerimizi şehit etmişti Diyarbakır'da, 2 aylık eşinden boşanmış süresiz nafaka ödüyormuş, bir de şehit maaşı eşine bağlandı anne-babası dururken. Anne babası isyan etmişti, sen burada savundun mu şehidini? Savunabildin mi?
Tabii benim için de geçerli bu.
Geliyor konu ile alakasız şehit duyarı kasıyor. Sen o şehit olmadan önce ona sövüyordun dolaylı olarak.
Gerçekten komik. Sen kendi vatandaşına iş sun, iş zor olunca yada bir işkolunun çektiği sorunları herhangi bir kişi anlatınca suçlu olsun. Kendi vatandaşının ihtiyacını karşılama, kendi çocuklarının (kız erkek) istediğini vereme, sonra orada burada duyar kas.
Sen neredesin, ben neredeyim biz neredeyiz bunu sormak önemli.
Değil mi?
ARKADASIN DIGER TOPIKTE YAZDIGI YAZI