• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muavinlerin çilesi?

Sadece üzüldüm durumlarına o kadar. Lütfen tamam konuyu kapatalım.
Herkes iyi şartlarda yaşayıp çalışsın.
Bunu istiyoruz biz fazla birşey değil.

"Biz" derken? Prince kardeşim bak sen güzel bir kardeşimize benziyorsun. Anladık ki Prince hayranısın ve bir miktar da İngiliççen var. Neden kadınlar kulübüne böyle bir konu açtın? Kadınlar kulübü bak burası "Kadınlar"...
Artı biz napabiliriz kardeşim; napabiliriz yani?
Anlayış anlayış, napalım, kura çekip otobüs yolcularından biri mi olsun muavin?
Troll kardeş corona günlerinde canın sıkılıyor anladık da, bu kadar da bağırmasaydın da daha eğlenceli olaydı be.

Her işin zorluğu var. Kimse kolay para kazanmıyor maalesef. En kolay kazandığını düşündüğümüz bile. Benim eşim işlerin yoğun olduğu zaman bazen aylarca günde 16 saat çalışıyor bilgisayar başında. Burda tek sıkıntı gelir adaletsizliği yoksa çoğu insan zor para kazanıyor

POLEMİK YAPMA AMACIM YOKTUR.
ŞEHİTLERE SÖVME MESELESİNE GELİRSEK; BU KONU ALTINDA YAPILAN ŞEHİTLERE DE BİR SAYGİSİZLİKTIR AYNI ZAMANDA ZATEN.

TÜM ASKER, POLİS VE ŞEHİTLERİMİZ BİZİM BAŞTACIMIZ VE GURURUMUZ HER ZAMAN.
BURADA VATAN ÜZERİNDEN BİZİ VURMAYA ÇALIŞMAYIN.

İnanmıyorum ya zor işler yapan, günün 24 saati çalışan mesleklere üzülemez miyiz? Ciddi ciddi linç yedim az önce.
Arkadaşlar günde 8-9 saat çalışan insanlar günün 24 saati iş alanında bulunan kişileri anlayamıyor, bunu yapamıyor. Memur olan kişi işçiyi anlayamıyor mesela. İşçi olan da, kendisinden daha aşağıda çalışan kişileri anlayamıyor.
Geliyor mesela şehit duyarı kasıyor. İyi de sen kaç yaşındasın? Sen bu işin neresindesin, bu toplumda yaşamıyor musun? PKK bir askerimizi şehit etmişti Diyarbakır'da, 2 aylık eşinden boşanmış süresiz nafaka ödüyormuş, bir de şehit maaşı eşine bağlandı anne-babası dururken. Anne babası isyan etmişti, sen burada savundun mu şehidini? Savunabildin mi?
Tabii benim için de geçerli bu.
Geliyor konu ile alakasız şehit duyarı kasıyor. Sen o şehit olmadan önce ona sövüyordun dolaylı olarak.
Gerçekten komik. Sen kendi vatandaşına iş sun, iş zor olunca yada bir işkolunun çektiği sorunları herhangi bir kişi anlatınca suçlu olsun. Kendi vatandaşının ihtiyacını karşılama, kendi çocuklarının (kız erkek) istediğini vereme, sonra orada burada duyar kas.
Sen neredesin, ben neredeyim biz neredeyiz bunu sormak önemli.
Değil mi?

ARKADASIN DIGER TOPIKTE YAZDIGI YAZI

POLEMİK YAPMA AMACIM YOKTUR.
ŞEHİTLERE SÖVME MESELESİNE GELİRSEK; BU KONU ALTINDA YAPILAN ŞEHİTLERE DE BİR SAYGİSİZLİKTIR AYNI ZAMANDA ZATEN.

TÜM ASKER, POLİS VE ŞEHİTLERİMİZ BİZİM BAŞTACIMIZ VE GURURUMUZ HER ZAMAN.
BURADA VATAN ÜZERİNDEN BİZİ VURMAYA ÇALIŞMAYIN.
Bizi derken sen teksin yalnız senle şu konunda aynı kafada olan kimse yok. Henüz öyle bir kafa çıkmadı. Asker şehit olayına nerden geldin muavinden ya bunlar böyle basit şeyler değil diline alıp istediğin sekle sokamazsın yetti ama !

İnanmıyorum ya zor işler yapan, günün 24 saati çalışan mesleklere üzülemez miyiz? Ciddi ciddi linç yedim az önce.
Arkadaşlar günde 8-9 saat çalışan insanlar günün 24 saati iş alanında bulunan kişileri anlayamıyor, bunu yapamıyor. Memur olan kişi işçiyi anlayamıyor mesela. İşçi olan da, kendisinden daha aşağıda çalışan kişileri anlayamıyor.
Geliyor mesela şehit duyarı kasıyor. İyi de sen kaç yaşındasın? Sen bu işin neresindesin, bu toplumda yaşamıyor musun? PKK bir askerimizi şehit etmişti Diyarbakır'da, 2 aylık eşinden boşanmış süresiz nafaka ödüyormuş, bir de şehit maaşı eşine bağlandı anne-babası dururken. Anne babası isyan etmişti, sen burada savundun mu şehidini? Savunabildin mi?
Tabii benim için de geçerli bu.
Geliyor konu ile alakasız şehit duyarı kasıyor. Sen o şehit olmadan önce ona sövüyordun dolaylı olarak.
Gerçekten komik. Sen kendi vatandaşına iş sun, iş zor olunca yada bir işkolunun çektiği sorunları herhangi bir kişi anlatınca suçlu olsun. Kendi vatandaşının ihtiyacını karşılama, kendi çocuklarının (kız erkek) istediğini vereme, sonra orada burada duyar kas.
Sen neredesin, ben neredeyim biz neredeyiz bunu sormak önemli.
Değil mi?

ARKADASIN DIGER TOPIKTE YAZDIGI YAZI
Bunun hayattaki amacını çok merak ediyorum cidden . Her konusu bir yerme içeriyor. Kendi mükemmel vanatja portresi çiziyor bizler hepimiz gaddar rahat bencil insanlarız. Şaka gibi bu nasıl kafa

Troll kardeşimizin bilmediği bir şey var uyandıralım. Suç unsuru, troll yaparken ortadan kalkmıyor, kelimeleri dikkatli seçmezsen şaka, olur kaka anladın? Duracağın yeri bil ve sadece muavinleri savunmaya devam et. Biz seni böyle tanıdık, böyle bildik ablası.

Yaşınız kaç bilmiyorum belli ki benden büyüksünüz evliymişsiniz sorumluluklarınız var sizin benden daha fazla empati yapabilmenizi beklerdim ancak beni düş kırıklığına uğrattınız. Merhametle yaklaşsanız, insanların çalışma şartlarını düşünseniz yeter ve artardı bile o insanların hayat şartlarını zorlaştırmak yerine kolaylaştırmak yine bizim ve toplumun elinde. Ama biz de meseleye duyarsız olursak bu insanlar hiçbir zaman mutlu olamaz. Sizden istediğim o insanların çalışma şartlarını kolaylaştırabilmek. Lütfen..
Sanırım otobüs kullanmayın demek istiyor 🤔 peki kimse otobüs kullanmayacaksa bu adamlar nerde çalışacak 🤷🏻‍♀️

Back