Muavinlerin çilesi?

Yavruları derken,20 yaşında olduğuna eminmisin
Nedense o muavin senmissin gibi?

Sen dedin ya toplum olarak biseyler yapmalıyız işlerini kolaylaştırmak için diye.Mesela ne yapabiliriz bi örnek verir misin istediğin ne tam olarak ?

Ya kimsenin alay ettiği yok siz ve konunuz bir tuhaf. Muavinlere durup dururken uzulmez kimse niye ben degilim diyorsunki?
Birde ne yapabiliriz yani aç olmaktan iyi degilmi calismak simdi bende duyar gosterirdim ama neyse gerek yok.
Otobuse ucağa binmeyelimmi ne yapalim? Yapabilcegimjz sey yuruyerekmi gitmek.

Son düzenleme:
20 yaşında olmak empatiye engel midir?
Senin yaptığın empati değil ki sanki muavinlikten daha zor bir meslek yokmuş gibi yazmışsın, Bizim askerimiz polisimiz dağ da , sokakta,sınır dışında hangi şartlarda sanıyorsun? Bugün sağlık çalışanlarımız evlerine korkarak gidiyor tabi gidebilenler.

Sen dedin ya toplum olarak biseyler yapmalıyız işlerini kolaylaştırmak için diye.Mesela ne yapabiliriz bi örnek verir misin istediğin ne tam olarak ?

Empati.
Mesele okulda öğretmene yada öğretim üyesine zorluk çıkarmak istemeyiz değil mi onun işi kolaylaşsın diye uğraşırız.
Hastahane'de doktorların çalışma şartlarının kolaylaşmasını isteriz ki kendileri rahat olsun ve hastaya da ilgi ayırabilsin bu suretle.
İşte tüm iş kollarındaki insanların çalışma şartları rahatlamalı ki toplumu da memnun edebilsinler.
Uyku yok, özel hayat yok, dost yok, sosyalleşme yok otobüslerde perişan oluyor insanlar.
Yok, bu zulümdür.
Ya çok para verilir yada şartlar kolaylaştırılır.

Sağlık personeli muavinlerden daha rahattır.
En azından evine gidebiliyor, düzenli bir hayatı var.
Asker, polis meselesine gelince elbette zor ama yine devletten düzenli maaş alabiliyor ve asker polis maaşları da çok kötü sayılmaz (elbette yükseltilmesi lazım askerler polislerin iyi yaşamasını hepimiz isteriz)
Ancak o muavin de askerlik yaptı sonuçta.
İnsanlar arası çok fazla eşitsizlik var spor yok, kurs yok, sosyalleşme yok.
Bahsettiğiniz sağlık personelleri evine gidip dinleniyor.

Ben kimseye zulüm etmedim bugüne dek. Yani bildiğim otobüs ucak olsun.Uzun yıllardır otobüs kullanmıyorum.Ayrica bunla ilgili bir acın bi meselen varsa onu yazar destek alırsın böyle insanları empati empati diye bayamazsin yani.

Sende kendince haklısın. İşsiz kalmaktan iyidir kesinlikle bu doğru. Teşekkür ederim üslup için.

Burda ulaştırma bakanı olacağını sanmıyorum ki derdine derman bulsun. Hepimiz sırayla bahsettigin kişinin yerine çalışalım o biraz dinlensin sende ferahla bi nefes al

Sana hayırlı çileler ,şu dönemde dertsiz insan yokken muavinlik ile alakası olmayıp bu kadar dert eden biri,hiç inandırıcı değilsin.
Ayrica burada Mune abla var empati ondan sorulur bekle gelir birazdan

Burda ulaştırma bakanı olacağını sanmıyorum ki derdine derman bulsun. Hepimiz sırayla bahsettigin kişinin yerine çalışalım o biraz dinlensin sende ferahla bi nefes al

Kendi kendime şunu telkin ediyorum gaddar değilsiniz sadece fazla açık sözlüsünüz çünkü beni tanımadığınız için kötü biri zannediyorsunuz.
Bunun için sizi suçlamıyorum.
Ben aptalım.

Hayır sanki muavinleri biz zorla çalıştırıyoruz, eziyet falan ediyoruz.

Evet çalışma şartları zor da ben napabilirim? Otobüse binmezsem daha beter işsiz kalır yani napayım? İkram servisini falan ben mi yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…