• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muavinlerin çilesi?

Ama sizin de anlayışınıza ihtiyacı vardır insanların işte. Ben çok üzüldüm resmen linç edildim ya
Ben anlayış gösterince çalışma saatleri mi azalacak ne istiyorsun bizden ,ne yapalım ,var mı bir çözümün, önerin

Yaşınız kaç bilmiyorum belli ki benden büyüksünüz evliymişsiniz sorumluluklarınız var sizin benden daha fazla empati yapabilmenizi beklerdim ancak beni düş kırıklığına uğrattınız. Merhametle yaklaşsanız, insanların çalışma şartlarını düşünseniz yeter ve artardı bile o insanların hayat şartlarını zorlaştırmak yerine kolaylaştırmak yine bizim ve toplumun elinde. Ama biz de meseleye duyarsız olursak bu insanlar hiçbir zaman mutlu olamaz. Sizden istediğim o insanların çalışma şartlarını kolaylaştırabilmek. Lütfen..
evden çıkmayın deniyor, kapıyı bacayı kapatın içeri oksijen girmesin denmiyor siz mevzuyu yanlış anlamışsınız.camdan kafayı çıkartıp bi oksijen alın bi temiz hava girsin vücuda :KK70:

Baskalarina "zorluk" yaristirmasi yapiyorsun diyorsun ama kendin muavinliği yaristirip duruyorsun.
Kimse hicbir meslegi kücümsemiyor
Hic bir mesleģi yariştirmakta istemiyor.
Sartlar iyileşsin herkes ister..
Cok kazaninda şartlari aģir olabiliyor
Az kazananinda..
Bunu iyilestirmek icin kendileride birseyler yapsa? ama şimdi empatiyi şu hayatta sadece muavinliğe duymamizi istiyorsun
Hayatta her mesleğe
Çirağada , ustayada polise de askere de
Her turlu akla gelebilcek meseleģe ihtiyac yokmu? Iyilestirme yapilsin ama biz oturup aģlasak ta gülsekte neyi degıstirebiliriz?
Oturup kahirmi edelim ekmek parasi deyip herkes katlaniyor susuyor birseylere
Zorluklar kime gore? Neye gore?
Yani sen kendi evinin penceresinden sesleniyorsun sadece.
Kimse kutlama yapmiyor zor sartlarda calisanlar icin.. evlerine gitsinler gelsinlerr tum iyi temennilerimiz hepsiyle olsun.
Tam olarak istediğin ney
Kimsenin aģir sartlarda calismasini istemiyoruz diyoruz.

Ya zaten ne dediğini tam anlayamıyoruz ki. 20 yaşındaymış çocuk sevgilisi muhtemelen. Çok daha zor işler biliyorum .Ayrıca diyor ya denizci en azından para kazanıyor yıllarca eğitim aldı eğitimde çektiği çileleri ben biliyorum kolay mi 1 yıl dışarı yüzü görmedi hala zorluk içinde eşim şuan denizin ortasında parayı oturduğu yerden almıyor yani. Çalıştı okudu eğitim gördü kazandı
Niyeti özünde iyi aslında ama o kadar tersten yaklaşıyor ki konuya, destek verecek insanları da uzaklaştırıyor. Tabii ki herkesin çalışma koşulları olabilenin en iyisi olsun. Manyak mıyız millet kötü koşullarda çalışıyor diye sevinelim?

Anlayışsızsınız bencilsiniz şusunuz busunuz diyor. Zor koşullarda çalışanlar diğer meslek gruplarından bahsedince ama maaşları iyi diyor.

Sanki muavinlerin hakları bizim elimizde de biz iplemiyoruz. O kadar idealistse çalışma koşullarını düzeltmek için eyleme geçsin madem.

Burası çıldırtma postu resmen kimse anlayamıyor zorlu karantina gününde bizi moddan çıkarıp yeni bir moda soktun😁
Sabır sınavı gibi yemin ediyorum. Bir de kalkmış vurdumduymaz, bencil, hiçbir şey için çaba göstermeyen diyor.

Niyeti özünde iyi aslında ama o kadar tersten yaklaşıyor ki konuya, destek verecek insanları da uzaklaştırıyor. Tabii ki herkesin çalışma koşulları olabilenin en iyisi olsun. Manyak mıyız millet kötü koşullarda çalışıyor diye sevinelim?

Anlayışsızsınız bencilsiniz şusunuz busunuz diyor. Zor koşullarda çalışanlar diğer meslek gruplarından bahsedince ama maaşları iyi diyor.

Sanki muavinlerin hakları bizim elimizde de biz iplemiyoruz. O kadar idealistse çalışma koşullarını düzeltmek için eyleme geçsin madem.

Sabır sınavı gibi yemin ediyorum. Bir de kalkmış vurdumduymaz, bencil, hiçbir şey için çaba göstermeyen diyor.
Benim tüm dengem şaştı hayatımda böyle bi şey gormedim😁

Konu sahibi psikolojik sorunların mi var arkadaş herkes evet zor meslek demiş ki bana görede öyle galiba sevgilin bu meslekte benimde eşim asker havacı.. ama dağda görev yapan özel harekat jandarma polis coronayla ugrasan saglikcilarimiz sizde biraz empati kurun saçma sapan öylesine açılmış bir topik

Sizi hindistan cevizi güvenlik mühendisleri için empati yapmaya davet ediyorum!!!111!!!!! (evet öyle bi meslek var gogılda arattım). Hele ki Tatil köyü su kaydırağı deneyicilerine (evet bu da bi meslek bunu da gogıldan buldum) laf söylemeye kalkarsanız, onların şartları kolaylaşmazsa hepinize tek tek GADDAR yazarınm!!!!!11!!

Konu sahibi psikolojik sorunların mi var arkadaş herkes evet zor meslek demiş ki bana görede öyle galiba sevgilin bu meslekte benimde eşim asker havacı.. ama dağda görev yapan özel harekat jandarma polis coronayla uğraşan saglikcilarimiz emekcilerimiz ve sayamadigim bir cok meslek sizde biraz empati kurun konu acmak icin acilmis sacma bir topik....

Görüyorum ve artırıyorum mola yerlerinde o soğukta fışfışlı fırçalı hortumuyla camları yıkayan emektar abilerimiz için sizleri 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum!
ben ona çok özeniyorum ya, köpürtüklü köpürtüklü foşur foşur insanın içi huzur doluyo :olamaz: :KK70: :KK70: :KK70:

Toplumda hiçbir şey için çaba göstermeyip şehit duyari kasmak, madenci duyari kasmak... Çok düşünüyorsanız açın bir başlık bana muhalefet etmeniz ne beni haksız duruma düşürür ne sizi.
Ama kendi paradigmanızda tutarlı olun bari.

Nasıl çaba gösterelim? Muavinleri Koruma ve Rahat Yaşatma Derneği vardı da üye mi olmadık suçumuz nedir yani?
Duyan da adamları otobüslere bağlayıp esir etmişiz zanneder asdfg
Bizi mi trollüyorsun?

Nasıl çaba gösterelim? Muavinleri Koruma ve Rahat Yaşatma Derneği vardı da üye mi olmadık suçumuz nedir yani?
Duyan da adamları otobüslere bağlayıp esir etmişiz zanneder asdfg
Bizi mi trollüyorsun?

Sadece üzüldüm durumlarına o kadar. Lütfen tamam konuyu kapatalım.
Herkes iyi şartlarda yaşayıp çalışsın.
Bunu istiyoruz biz fazla birşey değil.

Bu konu sahibi başka alanda da konu açmış bu topikle ilgili yok şehitlere sovülüyormusta bir suru sey yazmis polemik yaratmak için uğraşıyor arkadaşlar ben şikayet ettim

Back