- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
- Konu Sahibi missprince
Ok.İşte sizden çok daha fazla çalışan insanların sizden daha az hakka sahip olması zaten eşitsizlik. Bende bundan bahsediyorum ve anlaşılmamak beni çok üzdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ok.İşte sizden çok daha fazla çalışan insanların sizden daha az hakka sahip olması zaten eşitsizlik. Bende bundan bahsediyorum ve anlaşılmamak beni çok üzdü
Ben anlayış gösterince çalışma saatleri mi azalacak ne istiyorsun bizden ,ne yapalım ,var mı bir çözümün, önerinAma sizin de anlayışınıza ihtiyacı vardır insanların işte. Ben çok üzüldüm resmen linç edildim ya
YarildimmmmmMuavin misin arkadaşım ?
Bence öylesin de bizi trollüyorsun.
Diger ihtimal sevgilin muavin ve sana yeterince zaman ayırmıyor. Ha ama bunun suçlusu biz degiliz onu bir anla önce.
Eğer seni mutlu edecekse
evden çıkmayın deniyor, kapıyı bacayı kapatın içeri oksijen girmesin denmiyor siz mevzuyu yanlış anlamışsınız.camdan kafayı çıkartıp bi oksijen alın bi temiz hava girsin vücudaYaşınız kaç bilmiyorum belli ki benden büyüksünüz evliymişsiniz sorumluluklarınız var sizin benden daha fazla empati yapabilmenizi beklerdim ancak beni düş kırıklığına uğrattınız. Merhametle yaklaşsanız, insanların çalışma şartlarını düşünseniz yeter ve artardı bile o insanların hayat şartlarını zorlaştırmak yerine kolaylaştırmak yine bizim ve toplumun elinde. Ama biz de meseleye duyarsız olursak bu insanlar hiçbir zaman mutlu olamaz. Sizden istediğim o insanların çalışma şartlarını kolaylaştırabilmek. Lütfen..
Niyeti özünde iyi aslında ama o kadar tersten yaklaşıyor ki konuya, destek verecek insanları da uzaklaştırıyor. Tabii ki herkesin çalışma koşulları olabilenin en iyisi olsun. Manyak mıyız millet kötü koşullarda çalışıyor diye sevinelim?Ya zaten ne dediğini tam anlayamıyoruz ki. 20 yaşındaymış çocuk sevgilisi muhtemelen. Çok daha zor işler biliyorum .Ayrıca diyor ya denizci en azından para kazanıyor yıllarca eğitim aldı eğitimde çektiği çileleri ben biliyorum kolay mi 1 yıl dışarı yüzü görmedi hala zorluk içinde eşim şuan denizin ortasında parayı oturduğu yerden almıyor yani. Çalıştı okudu eğitim gördü kazandı
Sabır sınavı gibi yemin ediyorum. Bir de kalkmış vurdumduymaz, bencil, hiçbir şey için çaba göstermeyen diyor.Burası çıldırtma postu resmen kimse anlayamıyor zorlu karantina gününde bizi moddan çıkarıp yeni bir moda soktun
Benim tüm dengem şaştı hayatımda böyle bi şey gormedimNiyeti özünde iyi aslında ama o kadar tersten yaklaşıyor ki konuya, destek verecek insanları da uzaklaştırıyor. Tabii ki herkesin çalışma koşulları olabilenin en iyisi olsun. Manyak mıyız millet kötü koşullarda çalışıyor diye sevinelim?
Anlayışsızsınız bencilsiniz şusunuz busunuz diyor. Zor koşullarda çalışanlar diğer meslek gruplarından bahsedince ama maaşları iyi diyor.
Sanki muavinlerin hakları bizim elimizde de biz iplemiyoruz. O kadar idealistse çalışma koşullarını düzeltmek için eyleme geçsin madem.
Sabır sınavı gibi yemin ediyorum. Bir de kalkmış vurdumduymaz, bencil, hiçbir şey için çaba göstermeyen diyor.
ben ona çok özeniyorum ya, köpürtüklü köpürtüklü foşur foşur insanın içi huzur doluyoGörüyorum ve artırıyorum mola yerlerinde o soğukta fışfışlı fırçalı hortumuyla camları yıkayan emektar abilerimiz için sizleri 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum!
Toplumda hiçbir şey için çaba göstermeyip şehit duyari kasmak, madenci duyari kasmak... Çok düşünüyorsanız açın bir başlık bana muhalefet etmeniz ne beni haksız duruma düşürür ne sizi.
Ama kendi paradigmanızda tutarlı olun bari.
Küçükken bayılırdım izlerken otobüsün içindesin önce köpükleniyosun sonra su seni ıslatıyomuş gibi ama aslında ıslatmıyomuş böyleben ona çok özeniyorum ya, köpürtüklü köpürtüklü foşur foşur insanın içi huzur doluyo
Nasıl çaba gösterelim? Muavinleri Koruma ve Rahat Yaşatma Derneği vardı da üye mi olmadık suçumuz nedir yani?
Duyan da adamları otobüslere bağlayıp esir etmişiz zanneder asdfg
Bizi mi trollüyorsun?
Ben anlayış gösterince çalışma saatleri mi azalacak ne istiyorsun bizden ,ne yapalım ,var mı bir çözümün, önerin