- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
- Konu Sahibi missprince
Sen trol değilsen ben de muavinim.Hiç hoş değil insanların açıları ile alay etmeniz. Hiç hoş değil...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen trol değilsen ben de muavinim.Hiç hoş değil insanların açıları ile alay etmeniz. Hiç hoş değil...
Yavruları derken,20 yaşında olduğuna eminmisinBen eşinizin durumuna üzülürüm tabiki ancak şöyle bir durum var ki (bu arada evli değilim 20 yaşındayım) denizciler en azından iyi para kazanıyor ve denizcilik, muavinlikten belki biraz daha bazı konularda avantajlı fakat muavinliğin hiçbir avantajı yok.
Hayatı yaşayamıyorlarsa mesleği bıraksınlar ne demek ya, nasıl bir bencilliktir bu. Yapmayın lütfen, Allah aşkına bencillik yapmayın. Adamın yapacak başka mesleği yoksa ne yapsın her şey güllük gülistanlık da insanlar keyfinden mi otobüs çilesi çekiyor. Allah aşkına kendinize gelin ya.
Bu insanlar uyuyamıyor bile. Denizcilerin en azından kamarası var uyuyabiliyorlar. Gidin muavin videoları izleyin onlar hepimizin yavruları.
Yavruları derken,20 yaşında olduğuna eminmisin
Nedense o muavin senmissin gibi?
Senin yaptığın empati değil ki sanki muavinlikten daha zor bir meslek yokmuş gibi yazmışsın, Bizim askerimiz polisimiz dağ da , sokakta,sınır dışında hangi şartlarda sanıyorsun? Bugün sağlık çalışanlarımız evlerine korkarak gidiyor tabi gidebilenler.20 yaşında olmak empatiye engel midir?
Sen dedin ya toplum olarak biseyler yapmalıyız işlerini kolaylaştırmak için diye.Mesela ne yapabiliriz bi örnek verir misin istediğin ne tam olarak ?
Senin yaptığın empati değil ki sanki muavinlikten daha zor bir meslek yokmuş gibi yazmışsın, Bizim askerimiz polisimiz dağ da , sokakta,sınır dışında hangi şartlarda sanıyorsun? Bugün sağlık çalışanlarımız evlerine korkarak gidiyor tabi gidebilenler.
Ben kimseye zulüm etmedim bugüne dek. Yani bildiğim otobüs ucak olsun.Uzun yıllardır otobüs kullanmıyorum.Ayrica bunla ilgili bir acın bi meselen varsa onu yazar destek alırsın böyle insanları empati empati diye bayamazsin yani.Empati.
Mesele okulda öğretmene yada öğretim üyesine zorluk çıkarmak istemeyiz değil mi onun işi kolaylaşsın diye uğraşırız.
Hastahane'de doktorların çalışma şartlarının kolaylaşmasını isteriz ki kendileri rahat olsun ve hastaya da ilgi ayırabilsin bu suretle.
İşte tüm iş kollarındaki insanların çalışma şartları rahatlamalı ki toplumu da memnun edebilsinler.
Uyku yok, özel hayat yok, dost yok, sosyalleşme yok otobüslerde perişan oluyor insanlar.
Yok, bu zulümdür.
Ya çok para verilir yada şartlar kolaylaştırılır.
Ya kimsenin alay ettiği yok siz ve konunuz bir tuhaf. Muavinlere durup dururken uzulmez kimse niye ben degilim diyorsunki?
Birde ne yapabiliriz yani aç olmaktan iyi degilmi calismak simdi bende duyar gosterirdim ama neyse gerek yok.
Otobuse ucağa binmeyelimmi ne yapalim? Yapabilcegimjz sey yuruyerekmi gitmek.
Burda ulaştırma bakanı olacağını sanmıyorum ki derdine derman bulsun. Hepimiz sırayla bahsettigin kişinin yerine çalışalım o biraz dinlensin sende ferahla bi nefes alSağlık personeli muavinlerden daha rahattır.
En azından evine gidebiliyor, düzenli bir hayatı var.
Asker, polis meselesine gelince elbette zor ama yine devletten düzenli maaş alabiliyor ve asker polis maaşları da çok kötü sayılmaz (elbette yükseltilmesi lazım askerler polislerin iyi yaşamasını hepimiz isteriz)
Ancak o muavin de askerlik yaptı sonuçta.
İnsanlar arası çok fazla eşitsizlik var spor yok, kurs yok, sosyalleşme yok.
Bahsettiğiniz sağlık personelleri evine gidip dinleniyor.
Sana hayırlı çileler ,şu dönemde dertsiz insan yokken muavinlik ile alakası olmayıp bu kadar dert eden biri,hiç inandırıcı değilsin.Sağlık personeli muavinlerden daha rahattır.
En azından evine gidebiliyor, düzenli bir hayatı var.
Asker, polis meselesine gelince elbette zor ama yine devletten düzenli maaş alabiliyor ve asker polis maaşları da çok kötü sayılmaz (elbette yükseltilmesi lazım askerler polislerin iyi yaşamasını hepimiz isteriz)
Ancak o muavin de askerlik yaptı sonuçta.
İnsanlar arası çok fazla eşitsizlik var spor yok, kurs yok, sosyalleşme yok.
Bahsettiğiniz sağlık personelleri evine gidip dinleniyor.
Burda ulaştırma bakanı olacağını sanmıyorum ki derdine derman bulsun. Hepimiz sırayla bahsettigin kişinin yerine çalışalım o biraz dinlensin sende ferahla bi nefes al
Kotu biri mi zannediyorum Sizi anlamıyorum ki benKendi kendime şunu telkin ediyorum gaddar değilsiniz sadece fazla açık sözlüsünüz çünkü beni tanımadığınız için kötü biri zannediyorsunuz.
Bunun için sizi suçlamıyorum.
Ben aptalım.
Bence konu sahibini kendisinden başka kimse anlamıyor merak etmeyin.Kotu biri mi zannediyorum Sizi anlamıyorum ki ben
Hayır sanki muavinleri biz zorla çalıştırıyoruz, eziyet falan ediyoruz.bu nasıl konu şimdi ya
Maksat duyar kasmak ise her meslek grubuna uyarlayabiliriz bu acıklı cümleleri.
Maksat takdir etmek ise de çalıp çırpmayan alnının teriyle ekmeğini kazanan herkesi takdir edebiliriz.
Maksat ne?
ne biluuyosun empati yapilmadigini