Muavinden hoşlanmak?!

Senin yazını okurken aklıma geldi yıllar önce bekarken muavin benden hoşlanmış numaramı istemişti vermemiştim. Sonra 3 kez aynı muavine denk gelmiştim :KK70: :olamaz:bence şansını dene olursa neden olmasın yani :KK66:

Keşke bende de öyle bir durum olsaydı, kendimden emin olucam belki hoşlantıdır gerçer diyorum ama yüzü aklıma gelince bir hoş oluyorum ki.. Daha fazla beklemeyeceğim yazacağım sanırım.Şansımı denemek istiyorum..:KK23:

Keşke bende de öyle bir durum olsaydı, kendimden emin olucam belki hoşlantıdır gerçer diyorum ama yüzü aklıma gelince bir hoş oluyorum ki.. Daha fazla beklemeyeceğim yazacağım sanırım.Şansımı denemek istiyorum..:KK23:
yaz yaz yaz :)

sen yazana kadar çocuk baskasını bulur evlenır bıle şuan sevgılısı yoksa fazla bekleme bence yoksa geçti bolu pazarı o0lursun

Bisey diycemde o sektorden pek duzgun adam cikmiyor ne yazikki.. 5 kisi taniyosam 4 u curuk..

GÜNCEL :skandal:
Bundan 2-3 saat önce bir cesaret ekledim çocuğu ve beklemeye koyuldum. Mide ağrıları ve krampları ile :D
Baktım kabul etmiş geri eklemiş. Ben kabul ettikten 5 dk. Sonra lak diye bir mesaj :KK45:
Tanışıyor muyuz??
Allah'ım bu bile bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. Belki birşey olmayacak ama en azından içimde kalmayacak hissediyorum:KK36:

GÜNCEL :skandal:
Bundan 2-3 saat önce bir cesaret ekledim çocuğu ve beklemeye koyuldum. Mide ağrıları ve krampları ile :KK70:
Baktım kabul etmiş geri eklemiş. Ben kabul ettikten 5 dk. Sonra lak diye bir mesaj :KK45:
Tanışıyor muyuz??
Allah'ım bu bile bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. Belki birşey olmayacak ama en azından içimde kalmayacak hissediyorum:KK36:
merakla bekliyoruz :)

Hal hatır sorma kısmından sonra aynı burada ki gibi anlattım, dürüst oldum :D
Ve bana cevabı;

"Anlattığın şeyler de hem çok şaşırdım hemde garip hissettim. Ilk kez böyle bir durumla karşı karşıyayım Öncelikle teşekkür etmem gerekiyor sanırım sonrasında da söylediğin gibi yeni bir ilişkiden çıktim. Kisa süreli bişeydi ama yine de senin yarabandıymışsın gibi düşünmeni istemem öyle bir durum asla olmaz çünkü. Beni tanımak istiyorsan tanışırız o zaman. Hoşgeldin ee anlat bakalım hangi seferdeydik? Tarih neydi? Bende seni hatırlamaya çalışayım" oldu :21:
Sanırım şuan tanışma kısmında oluyoruz :KK36:

Hal hatır sorma kısmından sonra aynı burada ki gibi anlattım, dürüst oldum :KK70:
Ve bana cevabı;

"Anlattığın şeyler de hem çok şaşırdım hemde garip hissettim. Ilk kez böyle bir durumla karşı karşıyayım Öncelikle teşekkür etmem gerekiyor sanırım sonrasında da söylediğin gibi yeni bir ilişkiden çıktim. Kisa süreli bişeydi ama yine de senin yarabandıymışsın gibi düşünmeni istemem öyle bir durum asla olmaz çünkü. Beni tanımak istiyorsan tanışırız o zaman. Hoşgeldin ee anlat bakalım hangi seferdeydik? Tarih neydi? Bende seni hatırlamaya çalışayım" oldu :21:
Sanırım şuan tanışma kısmında oluyoruz :KK36:

Yazımı hoş geldi :)
Gönlünüzdeki hayırlısı olsun, umarım güzel şeyler yaşarsınız :)

Back