Muavinden hoşlanmak?!

Takipteyim yazacağın günü merakla bekliyorum, çok heyecanlı bir aşk hikayesi olacak gibi geldi birden :KK37: Ben doğurmadan yaz lütfen unuturum falan konuyu :)) :-)

Çok sempatiksin :)
At bi adım ne kaybediceksin ki.
Belkide kısa süreli bi iliskiydi.

ben malesef mesleğini küçümsediğimden değil de sürekli yanımda olamayacağı için istemezdim. kuzeninizi değil kendinizi dinlemelisinz zira akıl alınacak biri değil sanırım, çocukla iletişimde olmamasına rağmen sebebini siz sanmış.

1 yıl boyunca hiç tanımadığı birine bir şeyler beslemek noktasında garipsedim biraz konuyu.
onun dışında ben olsam ilişkisini yeni bitirmiş birinden kaçarım, yaklaşmam vs.
o dönemde çoğunlukla yara bandı niyetine başlıyor ilişkiler çünkü

Takipteyim yazacağın günü merakla bekliyorum, çok heyecanlı bir aşk hikayesi olacak gibi geldi birden :KK37: Ben doğurmadan yaz lütfen unuturum falan konuyu :)) :-)

Ne tatlısınıız, oluru varmı cidden? :KK68: Nasıl mutlu oldum şu yazdığınıza bir bilseniz..Dualarımdasınız..

Ay bilemedim ki doğum ne zaman?:KK33:

ben malesef mesleğini küçümsediğimden değil de sürekli yanımda olamayacağı için istemezdim. kuzeninizi değil kendinizi dinlemelisinz zira akıl alınacak biri değil sanırım, çocukla iletişimde olmamasına rağmen sebebini siz sanmış.

Kesinlikle hiç bir alakam yok, hatta en nefret ettiğim şeylerdendir bilir kendiside.. Teşekkürler yorum için..

1 yıl boyunca hiç tanımadığı birine bir şeyler beslemek noktasında garipsedim biraz konuyu.
onun dışında ben olsam ilişkisini yeni bitirmiş birinden kaçarım, yaklaşmam vs.
o dönemde çoğunlukla yara bandı niyetine başlıyor ilişkiler çünkü

1 yıl derken orayı anlayamadım?
Aynen öyle şuan uzak duruyorum zaten..:KK43:

Dünyaya kaç kez geleceksiniz? Yazın gitsin düşünmenin alemi yok. Olmazsa olmaz olursa güzel olur. Şansınızı deneyin. Karşınızdaki de bir insan. Hoşuna bile gider bence böyle bir şey.

Ne tatlısınıız, oluru varmı cidden? :KK68: Nasıl mutlu oldum şu yazdığınıza bir bilseniz..Dualarımdasınız..

Ay bilemedim ki doğum ne zaman?:KK33:
Ağustos sonu teyzesi doğmadan takipteyim seni, Neden olmasın ya imkansız gibi görünen aşklar belki daha samimi bağlayıcı olur :KK68::KK68:

Ağustos sonu teyzesi doğmadan takipteyim seni, Neden olmasın ya imkansız gibi görünen aşklar belki daha samimi bağlayıcı olur :KK68::KK68:

Ay severim ben onu minniğiiimm.. Bekleyin beni yetişeceğim sizee..:anneadayı::KK36:

Hamilelerin duası kabul olurmuş abla, içinden mi geldi bilmiyorum ama sevdim bunu..:KK73:

Senin yazını okurken aklıma geldi yıllar önce bekarken muavin benden hoşlanmış numaramı istemişti vermemiştim. Sonra 3 kez aynı muavine denk gelmiştim :D :olamaz:bence şansını dene olursa neden olmasın yani ;)

Back