Muavinden hoşlanmak?!

Ayhh çok sevindim konu sahibiii:KK200:

Ya kızlar bana da bir el attınnn...

Eski ben olsam çoktan pat diye söylemiştim adam'a... ama yaşadıklarımdan sonra çok temkinliyim artık.

Adım atamıyorum resmen :D :D

Ayhh çok sevindim konu sahibiii:KK200:

Ya kızlar bana da bir el attınnn...

Eski ben olsam çoktan pat diye söylemiştim adam'a... ama yaşadıklarımdan sonra çok temkinliyim artık.

Adım atamıyorum resmen :KK70: :KK70:

Sana ilk el benden olsun o zaman :D
Sakın bekleme içinde ki şeyden eminsen hiç durma git. İleride keşke dememek için yapmalısın bunu.

Hadi göreyim seni :KK19:

Sana ilk el benden olsun o zaman :KK70:
Sakın bekleme içinde ki şeyden eminsen hiç durma git. İleride keşke dememek için yapmalısın bunu.

Hadi göreyim seni :KK19:

Ya benim ki minik bir hoşlantı, adamı yakından tanımak çok isterdim..

Ve ilk defa hayatımda kendi yaşıma uygun birinden hoşlanıyorum... ama işte meslektaşız bu yüzden çekiniyorum...

Birde geçmişte çok kötü şeyler yaşadım korkuyorum...

Ya ben böyle değildim ama yaşadıklarımdan o kadar etkilendim ki adama "görüşelim, buluşalım" dahi diyemiyorum :D :D :(

Ya benim ki minik bir hoşlantı, adamı yakından tanımak çok isterdim..

Ve ilk defa hayatımda kendi yaşıma uygun birinden hoşlanıyorum... ama işte meslektaşız bu yüzden çekiniyorum...

Birde geçmişte çok kötü şeyler yaşadım korkuyorum...

Ya ben böyle değildim ama yaşadıklarımdan o kadar etkilendim ki adama "görüşelim, buluşalım" dahi diyemiyorum :KK70: :KK70: :KK43:

Unutma ki bugün olmazsa yarın hiç olmuyor. Bir cesaret tanımak istiyorsan bişey yapmalısın bence. Ben iyi ki yapmışım diyorum..:KK200:

Back