Msn de aldatma

masal perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
405
4
Eşinizin msn adresinde tanımadığınız yabancı bir bayan adı görürseniz..ve bu engellenmişse...ne düşünürsünüz.?
aslında görüşüyorlar ama ne olur olmaz diye engellemişmi?
hiç konuşmamıştır tanımadığı biridir hemen engellemiştir.

Niye bişeyler düşünmekle güzel kafamı yorayım ki, direkt gider sorarım... :1closedeyes:
Verdiği cevap inandırıcılıktan uzaksa işte o zaman düşünme ve icraata geçme zamanıdır..

cnm virüste olabilir bu sıralar bizede dadandı aç konus istersen otomatik cevap veriyosa virüstür

canım bizimde oldu hemde defalarca en son anna diye rus bir kadın ekledi
bizim akıllı rus ya hemen atladı sazan malum virüsmüş.
benim msn oldu öyle birşey bu sefer erkekti bende bastım küfürü
kafana takma eğer takıyorsan hiç canını sıkma git direk sor bence.

Öyle şeyler oluyor zaman zaman birini ekliyorsun tanıdık sanıp virüs çıkabiliyor ya da tanımadığın biri olduğunu anlıyorsun bu durumda engellemek normal..Bu yüzden sormadan kötü şeyler düşünmemek gerek bence..

bu bir rus ismi..adı ve soyadı var...çevrimdışı şu an.....daha öncede böyle birşey olmuştu eşime sormuşsrum birşeyler uydurmuştu..şimdi bu başka yeni birşey..aradan çok zaman geçti tabiii...bu sefer araştırma yapmak istiyorum....sorsam tanımıyorum beni eklemiş bende sildim der.....
canım çok sıkıldı.

Hıııı öyleyse şimdi araştırma zamanı canımcım... CADIARZU
Ben olsam hiç üşenmem bilgisayara program kurardım şu casus programlardan..
Ama önce şuna karar ver.
Eğer korktuğun gibi birşey varsa, öğreneceğin şeye karşı ne tepki vereceksin.. :sm_confused:

arladaşım son günlerde öyl bir rus ismi dolanıyor msn lerde haberin olsun hemen telaş yapma...

casus proğramı nasıl kuruluyor işe yarıyormu....
arkadaşlar öyle bir virüs dolaşıyorsa adını öğrenebilirmisiniz...

bak ben sana bizdeki adresi yazayım aynı karşılaştır şimdi.
bekle canım hemen geliyorum.

valla canım şu ikisini bulabildim ama bulduklarımı ekliyeceğim buraya sen içini ferah tut

Son düzenleme:
hem rusya yada başka ülkeden olsa hotmail.com olmaz mesela almanya diyelim hotmail.de olarak adres sonu

ya bak gördünmü demek aynı canım kafana takma benim sana verdiğim adreslerdede nokta ve sayı vardı

kızlar bu adrese benzer biri benide eklemişti ben bilgisayardan anlayan birine sordum msn adresini çalıp ekliyolarmış hatta ben konuştum bu msn adresindekiyle canımlı cicimli konuşuyo acayip biri yani bence hiç takma derim bu beni değilde eşimide ekleyebilirdi o zaman bende üzülürdüm ama beni eklemiş yani herkesin basına gelebiliyo canım boşuna üzme kendini

ya canım sağol...ama bu yeterli değilki bir tesadüfte olabilir.......ben şimdi bu adresi ekledim bekliyorum çevrim içi olsun tabii beni eklerse....online olsa ne yazıcağımıda bilmiyorum.

Canim bu banada dadandi. Hatta avatarda resmide vardi sarisin bir bayan, bir siteye davet ediyordu ahlaksiz.
Esinin msn sifresi bulunuyordur sende kendi msnine ekle konus eger su an cevrimdisiysa. Yok degilse esinin msninden yaz.
Ve en onemlisi esine sor bu rus kim diye.
Ama virus olabilme ihtimali yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…