Msn de aldatma

russa kesin virüstür takma kafana sürekli beni ve eşimide ekliyorlar bi siteye davet ediyorlar

bencede virüstür canım..hiç takma kafana.ama sor kocana da bu ne diye.kurup düşüneceğine gereksiz şeyler iletişim kurarak aşabilirsin eşinle bunu..
beni de günde belki 5 kişi ekliyor canım..hiç umursama derim şahsen..

ya arakadaşlar ben bu kişiyle eşim konuşuyormu konuşmuyormu bilmem lazım..yardım edin lütfen deliricem...eşim olmadığı zaman giriyorum bakıyorum kadın çevrimdışı... acaba akşam mı konuşuyorlar....ben işten 6 da çıkıyorum eşim 8 de......onun için bilemiyorum...ne yapıcam ya...akşam eşimin iş yerine gidip bilgisayarınımı kontrol etsem pat diye ben geldim desem....bu da olmazki ya...kafam karışık....

ben evli insanlarin msn baskalariyla konusmasini anlayamiyorum.net ihanete en acik yerdir bence.yuzlerle insan var istedigin anda da ulasa bilirsin.esin sana kizgin aninda sana zarar vermek ve ya seni kizdirmak icin onune gelenle konusa bilir.ve en kotusu o tanislik hosuna gidip devam etdire bilir,.ben boyle seyler cok duydum.o yuzden erkek ve ya bayan karsi cinsle net vasitasi ile konusmasini hele hele tanimadigi biri ile konusmasini anlamiyorum.

................yazmıstım ama sebep olmak ıstemıorummmmm ii gunler

Son düzenleyen: Moderatör:
olmuyor o şekilde...içim içimi yiyor..sorsam doğruyu söylemeyecek..ben onu eğer böyle birşey varsa yakalamak istiyorum yüzüne vurmak istiyorum...konu bu aslında...daha önce beni kandırmıştı çünkü aynı konuda.......bende de msn var...virüs olsa bana söylemezmiydi dikkat et falan diye.:uhm:

hic düsünmem walla gider sorarım bu kim die.
mantıklı bi acıklaması vardır heralde.hemen aldatma die düsünmem.
sonucta is icin görüstügü biri olabilir.

Sen de msn ine ekle o adresi ve anla,gerçek bir mail mi yoksa tam aksimi.Bundan emin olana kadar için rahat olmayacaktır..

ekledim ama sürekli çevrimdışı....hatta mail bile gönderdim.....naber falan diye:1no2:
ama ses çıkmadı......gün içinde bakıyorum çevrimdışı....akşam saatlerimi açıyor acaba msn kadın....birde ben onu ekledim ama o beni eklemediyse sürekli çevrimdışı görünür zaten...birini eklediğin zaman karşı tarafa sizi ekledi..kabul ediyormusunuz yoksa engellensinmi diye soruyor?Çok üzgünüm çoook

herkesin nette harfleri kullanma şekli, yazım tarzı farklıdır. ben nişanlıyken farklı msn adresi olduğunu farketttim, bana söylememişti. genellikle aynı şifreyi kullandığından problem yaşamadan msn yi açtım. tanıdığım kişiler de vardı, tanımadıkalrımda.. birini daha önceden hatırlıyordum ama bana onunla görüşmediğini söylemişti.

nişanlımın msn sinden (şu an eşim oluyor dana) girdim ve sanki kendisiymişim gibi kızla konuştum.. vayanam vay, neler öğrendim neler. sonra kıza durumu açıkladım, dedim ben onun nişanlısıyım.. yazık kızın da benden haberi yokmuş tabi.

neyse sonra kıyametler koptu vesselam, sözler verildi, yeminler edildi... tek tesellim bu zevatların birbirini görme, yüzyüze konuşma şansları yoktu...
nihayetinde affettim, ama ve eğer'le başlayan cümleler kurarak ......

eğer kızla görüşeceksen, eşinin msn adresinden sanki eşinmişsin gibi konuş.

geçen ay bana da bir davet gelmişti. kabul ettim bir siteye çağırıyor gel orda konuşalım msn de zor oluyo diyordu. sonra dan öğrendikki davet ettiği site ye üye olurken tel no su soruyorlar ve eğer yazarsan telinden kontör çekmeye başlıyorlar. geçen hafta da eşime geldi bende kabul et konuş dedim bakalım neymiş ama adres online değildi. büyük olasılıkla o da başka bir tuzaktı. bence senin eşine gelen davette böyle birşey. bence eşin yapmak isteseydi yani bu gelen davet planlı olsaydı başka bir msn adresi alırdı ve başkalarıyla o adresten konuşurdu. senin de haberin olmazdı. inan bana bu tür davetler çoğu insana gelmeye başladı bunlar çete olmuşlar hırsızlığın başka bir yüzü. kendini sıkma ve için rahat olsun....

başka bir msn adresi olup olmadığını bile bilmiyorum...eşimin olmadığı zamanı fırsat kolluyorum zaten eşim yokken girip konuşmak için.

valla herşey olabilir.. sen yine de tetikte ol ama fazla da abartma.. bişey çıkmassa kendine zehir ettiinle kalırsın.. zaten devamlı çevrimdışıysa girmiyodur dolayısıyla konuşmuyolardır.. ama tabi ki takip etmekte fayda var..

arkadaşlar çok ilginç bir gelişme oldu yorumlarınızı bekliyorum...

ben bu kişiye mail atmıştım türkçe yazı yazmıştım 2 gün oldu cevap gelmedi.
sonra ya bu kişi yabancı türkçe ne bilsin dedim( tabii bilenlerde vardır) ingilizce birşeyler yazdım. gönderdim dün...
türkçe gönderdiğim maile hiç cevap gelmedi..yani adres yanlış diye......ama
bugün şöyle bir cevap gelmiş bu adrese mesaj ulaşmadı böyle bir adres yok anlamında .....
ingilizce yazdığıma.....nasıl oluyor bu ...adres aynı adres .....
peki msn olan mail adresinide kullanır...nedir bu sizce?

şöyle bir yazı geldi.....

This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.

yani bu kişi adresimi sildi acaba..3 gün önce gönderdiğim mesaja türkçe mesaja böyle bir cevap gelmedi......ingilizce mesaja geldi.

Canım kafanı takma , bazen olduk olmadık kişiler eklerler bizimde boş anımıza denk gelirse kabul ederiz bence bu da ööle bişey, eşin yanlışlıkla kabul etmiş daha sonrada engellemiş . Bence kendi kendini yiyip bitirmek yerine eşinle konuş.

ya arkadaşlar msn de aldatacaksa zaten kendi adresinden yapmaz bunu merak etmeyin, gider kendine uyduruk bir isimle yeni bir adres alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…