- Konu Sahibi masal perisi
evt ya banada 2 sefer oldu vüris miş hemen sildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu bir rus ismi..adı ve soyadı var...çevrimdışı şu an.....daha öncede böyle birşey olmuştu eşime sormuşsrum birşeyler uydurmuştu..şimdi bu başka yeni birşey..aradan çok zaman geçti tabiii...bu sefer araştırma yapmak istiyorum....sorsam tanımıyorum beni eklemiş bende sildim der.....
canım çok sıkıldı.
bu bir rus ismi..adı ve soyadı var...çevrimdışı şu an.....daha öncede böyle birşey olmuştu eşime sormuşsrum birşeyler uydurmuştu..şimdi bu başka yeni birşey..aradan çok zaman geçti tabiii...bu sefer araştırma yapmak istiyorum....sorsam tanımıyorum beni eklemiş bende sildim der.....
canım çok sıkıldı.[/
bi rus ismi demişsn canım benimde sevgilimin msn adresinde bi rus ismi yakaladm ona sormadm takipteyim kendi askerde böle bişey yapıcanı sanmıorm ama açk yakalayamadm yoksa sevgilimin adına konuşcam rus ismi tatyanaydı pek inandırıcı da gelmedi seninki ne merak ettm
Sen de msn ine ekle o adresi ve anla,gerçek bir mail mi yoksa tam aksimi.Bundan emin olana kadar için rahat olmayacaktır..
................yazmıstım ama sebep olmak ıstemıorummmmm ii gunler