herşey gönlünce olsun canımmma.s.a.s.
![]()
teşekkür ederiimm opuyorumnanaktan
@dove
herşeyin farkındayım zaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşey gönlünce olsun canımmma.s.a.s.
![]()
allah'ına kadar değse bile gemlenesi duygudur.yani eyer şart, at gözlüğüyle mutlu yaşamaya beyhude adanmadan önce...
aşk ile samanlık seyran olmuyor ne yazık ki.hayatın merkezine bu oturdu mu önce yavaş yavaş ruh zayıflıyor sonra saçlar beyazlıyor, son hamlede ilaç takviyesi başlıyor, üfleyince yıkılacak duvarlara dönünceye dek...
buna rağmen pes etmeyen gelinlik hayalleri, bir türlü ölmeyen kahrolası umutlar,
birer çocuk gibi ısrarcılar...
barış manço'nun "kol düğmeleri" bile daha şanslıdır bu durumda, kıskanılır. hiç yaşanmayacak akşamları
onlar bile yaşıyor diye...
olmuyor, görmezden gelinemiyor bir türlü! ya ölü toprağı serpilmişcesine vurdumduymaz olacaksın,
ya da
sevmeyeceksin...evlı bı adamdan ne beklersın kı huzursuzlukdan baska..
bekar bırısının evlı bı adama asık olmasına baglanmasına tahammul edemıyom..
kalbın senın beynın senın mantıgın senın sadece duzgun dusunmesını bılmelısınız..
herseyı ıle en basında yanlıs bı ılıskı ..[/QUOTE
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aşık olmak gerçekten muhteşem bi duygu ama malesef geçici bence mantığınla hareket et şimdi netten seni bulan yarın senleyken başkasını bulur bide eşini düşün derim çok acı inan aldatılmak sende sevmişsin tamam ama ortada daha yıkılmamış bi yuva var bana kızmazsın umarım objektif olmaya çalışıyorum o yalancı adamların yüzünden biz kadınlar mahfoluyoruz allah gönlüne göre versin arkadaşım..hayır aramıştı müsait deilim dedim kapadım.
fotoğrafımı görmüş ve buluşmak istiyormuş.
KK sayesinde gerçekleri görüyorum. Bitiricem tamamen.
İnşallah o tamamen gidicek hayatımdan.
Bende istemiyorum birilerinin hayatını mahfetmeyi.
ve kendimi bu duruma düşürmeyi.