mrm gidiyor ellerimden

çıkmaz bır yol aslında cıkarda iş ınternette olunca degısmıs

bır kez gorusmeyle hayatında baska yanlıslar yapma sakın

yadırgamıyorumda kızmıyorumda hayat bu ..

acik konisim bu olaydan migdem bulandi
ama sana tek diyebilecegim zaten yalan üstüne konmus bir iliski nekadar saglikli yürür
bugün sana bekarim dyen yarin baskasina da der
ayrica daha seni tanimiyor görmemis neden bukadar cekimsersin bence biten bitmistir de e bu gece kurtuldugun icin bol bol dua et öyle adamdan ne arkadas nede koca olmaz
hem nette zaten nerde istemeyerek evlenmis yada bosanmak üzere olan insan varsa toplanmis
akllini basina al

ışte böyle olaylar yüzünden insan evlilikten soğuyor..korkuyor..
O adamın karısı için üzüldüm sadece (=

canım daha çok gençsin.önüne ne insanlar çıkacak.ne güzel anıların olacak bir bilsen.hayatının baharındasın.yol yakınken dönmelisin.belki için çok acıyacak ama sana yalanlar söyleyen üstelik evli olan birisiyle nereye kadar sürer? bu ilişkiden sen ne bekl
yorsun bunları düşün.eşinden ayrılsa bile bugün eşine yaptığını yarın sana yapmayacağının garantisi yok.
hayat senin hayatın tabiki ama lütfen burdaki ablalarının sözlerine kulak ver ve en doğru olanı yap.insan hayata bir kere gelir unutma.bu insan için hayatını harcamaya değer mi?

hayır aramıştı müsait deilim dedim kapadım.
fotoğrafımı görmüş ve buluşmak istiyormuş.
KK sayesinde gerçekleri görüyorum. Bitiricem tamamen.
ınşallah o tamamen gidicek hayatımdan.
Bende istemiyorum birilerinin hayatını mahfetmeyi.
ve kendimi bu duruma düşürmeyi.

Bence bu durumla başbaşa kal
Hatta işin içinde çıkış yolu için kendin çırpın ki
Böyle hatalara tekrar düşme
Böyle tanışmalar yazışmalar yüzünden ne yuvalar yıkılıyor
Çocuklar babasız-annesiz kalıyorlarrr

sanal alemde ask'a aklim ermiyor..
canli kanli görmedigin konusmadigin dokunmadigin birine nasil asik olabiliyorsunuz???

hiç görmediğin birine nasıl bu kadar aşık olabildin
evli oldugunu bile bile nasıl böyle sevebildin 1 sene sonra nasıl tekrar başlayabildin anlayamadım üzgünüm senin için hiç görüşme geçmiş geçmişte kalmıştır

allah'ına kadar değse bile gemlenesi duygudur.yani eyer şart, at gözlüğüyle mutlu yaşamaya beyhude adanmadan önce...
aşk ile samanlık seyran olmuyor ne yazık ki.hayatın merkezine bu oturdu mu önce yavaş yavaş ruh zayıflıyor sonra saçlar beyazlıyor, son hamlede ilaç takviyesi başlıyor, üfleyince yıkılacak duvarlara dönünceye dek...
buna rağmen pes etmeyen gelinlik hayalleri, bir türlü ölmeyen kahrolası umutlar,
birer çocuk gibi ısrarcılar...
barış manço'nun "kol düğmeleri" bile daha şanslıdır bu durumda, kıskanılır. hiç yaşanmayacak akşamları
onlar bile yaşıyor diye...
olmuyor, görmezden gelinemiyor bir türlü! ya ölü toprağı serpilmişcesine vurdumduymaz olacaksın,
ya da
sevmeyeceksin...evlı bı adamdan ne beklersın kı huzursuzlukdan baska..
bekar bırısının evlı bı adama asık olmasına baglanmasına tahammul edemıyom..
kalbın senın beynın senın mantıgın senın sadece duzgun dusunmesını bılmelısınız..
herseyı ıle en basında yanlıs bı ılıskı ..[/QUOTE
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kendini o adamın eşinin yerine koydun mu hiç sen.Belki güllük gülistanlık hayatları var evlerinde nerden bileceksin ki msnden mi göreceksin??hem nedir bu internette gördüm aşık oldum o zaman hiçkimse resim koymasın msnine veya kimse kimseye bişey yazmasın birisi heran aşık olabilir diye.Evli olduğunu öğrendiğin halde niye devam ettim o zaman sonra tekrar.Böyle çarpık ilişkileri kaldıramıyo benim beynim kusura bakmayın.Öfkeyle kırıcı şeyler yazdıysam da kusura bakmayın ama buraya yazdığınıza göre her türlü eleştiriye açık olmalısınız....

hayır aramıştı müsait deilim dedim kapadım.
fotoğrafımı görmüş ve buluşmak istiyormuş.
KK sayesinde gerçekleri görüyorum. Bitiricem tamamen.
İnşallah o tamamen gidicek hayatımdan.
Bende istemiyorum birilerinin hayatını mahfetmeyi.
ve kendimi bu duruma düşürmeyi.
aşık olmak gerçekten muhteşem bi duygu ama malesef geçici bence mantığınla hareket et şimdi netten seni bulan yarın senleyken başkasını bulur bide eşini düşün derim çok acı inan aldatılmak sende sevmişsin tamam ama ortada daha yıkılmamış bi yuva var bana kızmazsın umarım objektif olmaya çalışıyorum o yalancı adamların yüzünden biz kadınlar mahfoluyoruz allah gönlüne göre versin arkadaşım..

Ahh güzelim ne olur ne olur bu yanlışlıktan hemen dönün. ıstisnasız, düşüncesiz bir yanlıştır bu, salt 'yanlış'tır, yoruma açık değildir. Sizin için zararlıdır, sonunda sağlıgınızdan olursunuz.

Bu nette aşk denilen şey başımdan bir kez geçti, aklı başında, eğitimli, olgun, şu, bu, biriydim de hesapta. hikayemi anlatsam ki yazdım zaman zaman kağıtlara bir kitap olurdu sanıyorum ki, arkadaslarıma okuttum bazen, insanlıgımızın her noktasına dokunuyor seklinde yorumladılar, ne dersler çıktı içinden yaşama, kendime, karsımdakine, sanal hikayelerin yanlışına, insana, zaaflarımıza, egolarımıza, v.s dair. insan, insanlık, kadın, erkek, yasamın içindeki her tür duygu, his, sorun, konu, psikoloji, acı, sevinç, akıl-zeka oyunları, dini inancı farklı iki insanın uç noktalarda gidip gelişleri, aklınıza ne gelirse yasadım. Şeytan'ın oğulları diye birşey vardır ya konuştugum kişi öyle biriydi, etkisine girmiştim, ona merhamet ettim, kendim acınacak hale düştüm. Ruhum, aklım, kalbim öyle ızdırap çekti ki bu süreçte...

Lütfen aklınızı öncelikle kullanın, duygularınız aklınızın önüne geçiyorsa, bozuk yargılara varmaya başlarsınız, çevrenizde aklına, tecrübesine güvendiğiniz insanlarla hikayenizi paylaşın, fikir alın, bu yanlıştan bir an önce dönün derim ben.

canımcım en büyük hatan evli olduğunu öğrendikten sonra tekrar başlaman..
ya piyasada bekar adam mı yok..?madem netten bulmaya alıştın bul bi tane bekarından... :) ne diymm kiii neresinden tutsan bi yeri dökülen bi ilişki...
ayrıca boşanmasını beklemek ne acı...ya onun karısı durumunda sen olsaydın? peki ya senin yüzünden karısından soğumuşsa?? bu vicdan azabı nolcak?
bence tamamen kapa defteri ve yepyeni bi sayfa aç...

benim kafam almıyo, basmıyo hem internetten hem adam evli karım ailesinin yanında maddi imkansızlıktan boşanamıyoruz diyo sen inanıyorsun
sadece resmini gördüğün bi adama aşık oluyosun adam da sana aşık sanıyosun ama oarkadaşının resmine aşık
ay ben işin içinden çıkamıyorum dediğim gibi kafam çalışmıyo böyle şeylere rabbim çalıştırmasında

sanalalem2fs.jpg

canim iyice bir düsün sonra cok dogru karara varacaksin
eminim su mübarek gecede rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah
her sey gönlünce olsun ama hayirlisi ile :Saruboceq::Saruboceq:olsun :Saruboceq:

Back
X