mrm gidiyor ellerimden

bugün ortak bir arkadaşımızbenim fotoğrafımı ona göstermiş.
ve beni aradı görüşmek istediğini söyledi.
müsait deilim dedim telefonu kapattım. o aradığında sizin yorumlarınızı okuyordum.
ayrıca bilmenizi istediğim birşey var. ben onun kız kardeşiyle ve öteki erkek kardeşiyle görüşüyorum. ayrıca karısının evi terketmesindeki sebep onun ilgisizliğiymiş.
çünkü aile zoru ile evlenmişler. ve şuandaki boşanmamalarının sebebi
karısı onu sevmiyor boşanma karşlığında ev ve aylık gelir istiyor.
ßunları karşılamaya gücü yetmediği için boşanamıyor.
Şuan mahkemelikler yani.
Karısı ona ve ailesine çok çektirmiş gerek maddi gerek manevi.
bunları bana kızkardeşi anlattı. inanmamıştım başta.

ve KADINLAR KLUBÜ

evet söyedikleriniz doğru başta herşey yalandı.
yalan üzerine kuruldu herşey.
benim fotoğrafımı ondan saklamamdaki sebep sadece güvensizliğimdi.
ve ilk defa böyle bir şey yaptım yaşadım ve hala yaşıyorum.
ama öyle bir zamanda girdi ki o hayatıma herşeyden uzak olduğum bi dönem tek dal o sandım.
ınsanın alışkanlıklarından kurtulması çok zor.
ve ben onu görmeden dokunmadan hissetmeden sevdim.
ne olarak sevdim adını koyamıyorum.
aramızda 10 yaş var.
belki çocukluktu. belki hani olurya kimselere benzemiyor farklı hissine kapılırsnız
belki o.
bilmiyorum ama tek bildiğim yaşadığım ve yaşattığım iğrenç ötesi bir şey.
ve herşeyin farkınddayım.
fotoğrafımı gördüğünde inanamamış ben olduğuma.
Ondan fotomu saklmamdaki sebep çirkin biri olduğumu düşünmesiymiş.

bugün ortak bir arkadaşımızbenim fotoğrafımı ona göstermiş.
ve beni aradı görüşmek istediğini söyledi.
müsait deilim dedim telefonu kapattım. o aradığında sizin yorumlarınızı okuyordum.
ayrıca bilmenizi istediğim birşey var. ben onun kız kardeşiyle ve öteki erkek kardeşiyle görüşüyorum. ayrıca karısının evi terketmesindeki sebep onun ilgisizliğiymiş.
çünkü aile zoru ile evlenmişler. ve şuandaki boşanmamalarının sebebi
karısı onu sevmiyor boşanma karşlığında ev ve aylık gelir istiyor.
ßunları karşılamaya gücü yetmediği için boşanamıyor.
Şuan mahkemelikler yani.
Karısı ona ve ailesine çok çektirmiş gerek maddi gerek manevi.
bunları bana kızkardeşi anlattı. inanmamıştım başta.

ve KADINLAR KLUBÜ

evet söyedikleriniz doğru başta herşey yalandı.
yalan üzerine kuruldu herşey.
benim fotoğrafımı ondan saklamamdaki sebep sadece güvensizliğimdi.
ve ilk defa böyle bir şey yaptım yaşadım ve hala yaşıyorum.
ama öyle bir zamanda girdi ki o hayatıma herşeyden uzak olduğum bi dönem tek dal o sandım.
İnsanın alışkanlıklarından kurtulması çok zor.
ve ben onu görmeden dokunmadan hissetmeden sevdim.
ne olarak sevdim adını koyamıyorum.
aramızda 10 yaş var.
belki çocukluktu. belki hani olurya kimselere benzemiyor farklı hissine kapılırsnız
belki o.
bilmiyorum ama tek bildiğim yaşadığım ve yaşattığım iğrenç ötesi bir şey.
ve herşeyin farkınddayım.
fotoğrafımı gördüğünde inanamamış ben olduğuma.
Ondan fotomu saklmamdaki sebep çirkin biri olduğumu düşünmesiymiş.

Boşanamama sebepleri hala çok komik..:roflol:
Sizi o ve ailesi çok güzel kandırmış..
Kadın o kadar istekte bulunuyor da hakim al kızım bunlar senin mi diyecek?
O kadar kolay mı canım bu işler?
He diyelim ki hakim yüklü bir tazminata karar verdi o zaman erkeğin gerçekten büyük yanlışları olmuş,hepsi de ispatlanmış demektir..:delphin:
Lütfen araştırın,öğrenin öyle inanın..
Gerçi sadece sanaldan tanıdığınız birine inanmak ne kadar kolay olur onu bilemem..akannehir

Ne güzel kandırmış seni ya. Kendine acı biraz, bu kadar saf olma.

ınsan kırk yıllık eşini, dostunu tanıyamıyor, sen sanaldan birini nasıl tanıdığını iddia edebiliyorsun.
Elinde ne var? Sadece sözler, başka hiçbir şey yok.
O klavyenin ardına geçip herkes istediği insan olabiliyor biliyor musun?
Sen nasıl arkadaşının kılığına bürünebildin, o da istediği kılığa bürünmüş işte.

Eğer o adam gibi bir adam olaydı kendinden 10 yaş küçük bir kızı evli bir insanla görüşmeye zorlamazdı.
Eşinden ayrıymış da, zorla evlenmişmiş de, mahkemelikmiş bık bık bık. Geçeceksin bunları. Senin kapı gibi nikahın duruyor mu? Duruyor, o zaman girmeyeceksin kimsenin günahına, giriyorsan adam değilsindir zaten.

Veine ve yine ve yine iddia ediyorum ki, eğer ki karısını yatağa yollayıp da sen ve senin gibi kim bilir kaç kızla aynı muhabbeti yapmıyorsa ben de hayatta hiçbir şey bilmiyorum.

Belki sözlerim ağrı geliyordur ama inan bana kendine gel diye yazıyorum.

İnsan kırk yıllık eşini, dostunu tanıyamıyor, sen sanaldan birini nasıl tanıdığını iddia edebiliyorsun.
Sen nasıl arkadaşının kılığına bürünebildin, o da istediği kılığa bürünmüş işte.

Eğer o adam gibi bir adam olaydı kendinden 10 yaş küçük bir kızı evli bir insanla görüşmeye zorlamazdı.
Eşinden ayrıymış da, zorla evlenmişmiş de, mahkemelikmiş bık bık bık. Geçeceksin bunları. Senin kapı gibi nikahın duruyor mu? Duruyor, o zaman girmeyeceksin kimsenin günahına, giriyorsan adam değilsindir zaten.

Veine ve yine ve yine iddia ediyorum ki, eğer ki karısını yatağa yollayıp da sen ve senin gibi kim bilir kaç kızla aynı muhabbeti yapmıyorsa ben de hayatta hiçbir şey bilmiyorum.

Dayanamıcam..
Öpecem,öpecem,öpecem....ŞenizŞenizŞeniz

insan hiç görmediği birine nasl aşık olur anlamıyorum :umursamaz:

ya hiç mi sevgilinin sıcaklığını hissetmek istemez insan...aşk bunu hissetmektr bence...
nette ise begenme olur yada adı her ne ise...
bence bırak b karışık ilişkiyi cnm :1closedeyes:

İnsan kırk yıllık eşini, dostunu tanıyamıyor, sen sanaldan birini nasıl tanıdığını iddia edebiliyorsun.

bumudur evet iste budur imzami atiyorumgamyoncuiremsu

haklısınız. evet 19 yşındayım henüz.

Bak canım biz hepimiz bu siteyi kapatıp hayatımıza devam edeceğiz, seni burada bırakacağız.
Bu sorunla başbaşa kalacak olan sensin. Başetmesi gereken de sensin.
Henüz elinden giden bir ömür yok ve hazır yokken bırak böyle kalsın.

Senden evli olduğunu saklayan, sonrasında öğrenmene rağmen halen seninle görüşmek isteyen bir insan doğru biri değildir. Tehlikelidir. Böyle bir ilişkiden asla ama asla mutlu olamazsın. Olamayacağın gibi çok ciddi yaralar alırsın ömür boyu peşini bırakamayacak. Sen masumane duygularla seviyorum dersin, güvenirsin ama bil ki bu tip işlere tenezzül eden bir erkek çok büyük yalancıdır. Canını yakar, acımaz, sen gidersin başkası gelir oun için çünkü bu tip erkeklerin hayat tarzı budur.

Benim şu anda tek görebildiğim şey seni kullanmaya çalışan bir insan.
Bunu kendine yapma.
Bütün iletişimini kes, görüşme, asla telefonlarına cevap verme, gerekirse değiştir numaranı, ne yaparsan yap ama asla asla bu insana görüşme.

Daha 19 yaşındasın, kendini layık gördüğün ilişki bu mu?
Evli ve yalancı bir erkek!! Ne kadar çirkin görünüyor değil mi?

Ama yok evet ben buna layığım diyorsan... hayat senin hayatın, biz ancak sana doğru yolu gösteririrz aklımız erdiğince, gidip gitmemek sana kalmış.

mona pisanın dediklerinin üzerine laf söylemek düşmez ama.. sen bi tane arkadaşını ayarla da büyük kuzenim abim falan die bi tanıştır onla bakalım noluyo.. kardeşiyle konuşuyorum demişsin ya, kankalarını kardeşi diye çok güzel koyuyodur msnin başına. sen de büyük abi koy bakalım nasıl topuklayarak kaçıyo. ahlaksız herif.

Canım benim bence çok dikkat et

En dikkat etmen gereken dönemlerden geçiyorsun.Böyle insanlara karşı güçlü durmak

senin için zor olacaktır.Çünkü böyle erkekler çok tatlı dilli olur.Senin hoşuna gidecek

her sözü fütursuzca söyler.

Lütfen geleceğini düşünerek kendini ateşe atma

Bak canım biz hepimiz bu siteyi kapatıp hayatımıza devam edeceğiz, seni burada bırakacağız.
Bu sorunla başbaşa kalacak olan sensin. Başetmesi gereken de sensin.
Henüz elinden giden bir ömür yok ve hazır yokken bırak böyle kalsın.

Senden evli olduğunu saklayan, sonrasında öğrenmene rağmen halen seninle görüşmek isteyen bir insan doğru biri değildir. Tehlikelidir. Böyle bir ilişkiden asla ama asla mutlu olamazsın. Olamayacağın gibi çok ciddi yaralar alırsın ömür boyu peşini bırakamayacak. Sen masumane duygularla seviyorum dersin, güvenirsin ama bil ki bu tip işlere tenezzül eden bir erkek çok büyük yalancıdır. Canını yakar, acımaz, sen gidersin başkası gelir oun için çünkü bu tip erkeklerin hayat tarzı budur.

Benim şu anda tek görebildiğim şey seni kullanmaya çalışan bir insan.
Bunu kendine yapma.
Bütün iletişimini kes, görüşme, asla telefonlarına cevap verme, gerekirse değiştir numaranı, ne yaparsan yap ama asla asla bu insana görüşme.

Daha 19 yaşındasın, kendini layık gördüğün ilişki bu mu?
Evli ve yalancı bir erkek!! Ne kadar çirkin görünüyor değil mi?

Ama yok evet ben buna layığım diyorsan... hayat senin hayatın, biz ancak sana doğru yolu gösteririrz aklımız erdiğince, gidip gitmemek sana kalmış.

düşüncelerimi ifade etmişsinz (: kesinlikle katılıyorum !!!!

allah'ına kadar değse bile gemlenesi duygudur.yani eyer şart, at gözlüğüyle mutlu yaşamaya beyhude adanmadan önce...
aşk ile samanlık seyran olmuyor ne yazık ki.hayatın merkezine bu oturdu mu önce yavaş yavaş ruh zayıflıyor sonra saçlar beyazlıyor, son hamlede ilaç takviyesi başlıyor, üfleyince yıkılacak duvarlara dönünceye dek...
buna rağmen pes etmeyen gelinlik hayalleri, bir türlü ölmeyen kahrolası umutlar,
birer çocuk gibi ısrarcılar...
barış manço'nun "kol düğmeleri" bile daha şanslıdır bu durumda, kıskanılır. hiç yaşanmayacak akşamları
onlar bile yaşıyor diye...
olmuyor, görmezden gelinemiyor bir türlü! ya ölü toprağı serpilmişcesine vurdumduymaz olacaksın,
ya da
sevmeyeceksin...evlı bı adamdan ne beklersın kı huzursuzlukdan baska..
bekar bırısının evlı bı adama asık olmasına baglanmasına tahammul edemıyom..
kalbın senın beynın senın mantıgın senın sadece duzgun dusunmesını bılmelısınız..
herseyı ıle en basında yanlıs bı ılıskı ..

allah'ına kadar değse bile gemlenesi duygudur.yani eyer şart, at gözlüğüyle mutlu yaşamaya beyhude adanmadan önce...
aşk ile samanlık seyran olmuyor ne yazık ki.hayatın merkezine bu oturdu mu önce yavaş yavaş ruh zayıflıyor sonra saçlar beyazlıyor, son hamlede ilaç takviyesi başlıyor, üfleyince yıkılacak duvarlara dönünceye dek...
buna rağmen pes etmeyen gelinlik hayalleri, bir türlü ölmeyen kahrolası umutlar,
birer çocuk gibi ısrarcılar...
barış manço'nun "kol düğmeleri" bile daha şanslıdır bu durumda, kıskanılır. hiç yaşanmayacak akşamları
onlar bile yaşıyor diye...
olmuyor, görmezden gelinemiyor bir türlü! ya ölü toprağı serpilmişcesine vurdumduymaz olacaksın,
ya da
sevmeyeceksin...evlı bı adamdan ne beklersın kı huzursuzlukdan baska..
bekar bırısının evlı bı adama asık olmasına baglanmasına tahammul edemıyom..
kalbın senın beynın senın mantıgın senın sadece duzgun dusunmesını bılmelısınız..
herseyı ıle en basında yanlıs bı ılıskı ..

alkisalkisalkis

gerçekten kötü bir durum ama daha kötü bir hal almadan son vermelisin bence.biliyorum söylemesi kolay diyceksin ama ....................inan yanlış bir ilişkiyi sürdürmek ya da sürdürmeye çalışmak daha zor.daha çok gençsin ve hayat önüne çok daha iyilerini çıkaracaktır.yaptığın bir yanlışla hayatının geri kalanınıda heba etme derim ben.çünkü hayat doğru insanı bulunca o kadar güzel oluyorki......sadece biraz sabır lazım.yoksa doğru insanı bulduğunda çok fazla pişmanlığın olur....bence biraz düşün.en doğru kararı alacağına inanıyorum.

öncelikle hepinize teşekkür ederim sanırım biraz kafamı toplamaya ihtiyacım var.
evet doğru insan o olamaz. ki kaldıı ki yolun başındayım.
sağlıklı düşündüğümde en doğru kararı alacağıma inanıyorum.
düşünceleriniz beni kendime getirdi. gerçekleri görmemi sağladı.
mantığm tamamen devre dışıydı.
biraz zaman gerek bana aklanıp huzura kavuşmam gerek.
hepinize teşekkürler.

öncelikle hepinize teşekkür ederim sanırım biraz kafamı toplamaya ihtiyacım var.
evet doğru insan o olamaz. ki kaldıı ki yolun başındayım.
sağlıklı düşündüğümde en doğru kararı alacağıma inanıyorum.
düşünceleriniz beni kendime getirdi. gerçekleri görmemi sağladı.
mantığm tamamen devre dışıydı.
biraz zaman gerek bana aklanıp huzura kavuşmam gerek.
hepinize teşekkürler.

herşey gönlünce olsun canımmma.s.a.s.

:nazar::nazar:

O evli olduğunu saklamış,
Siz kim olduğunuzu...

Zaten ortada 2 tane aslında olmayan insan var :/

bu arada eşi, kocam beni aldatıyor gibi bir iddiada bulunursa mahkemeye tel kayıtları şak diye çıkar haberiniz olsun. (kuzenimin başına geldi)

bence bu işten tez vakitte vazgeçin... nereye kadar gider ki?

Back
X