• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mrm gidiyor ellerimden

Belkide bu erkek içimizde birinin kocası ??? Olabilir mi??? Kim bilebilir ki bunu ??? O yüzden ben yorum yaparsam yargılamadan yapmayacağım sanırım. Yine de Allah yardımcın olsun ve biran önce bu adamı unutma gücü versin sana...

aşk dokunmak hissetmektir
sürekli onunla yanında olmak istemektir
siz daha sanalda birbirinizi görmüşsünüz
deli gibi aşığım diyorsunuz
bence bu aşk değil imkansız oldugu için
size çekici geliyor

aşk dokunmak hissetmektir
sürekli onunla yanında olmak istemektir
siz daha sanalda birbirinizi görmüşsünüz
deli gibi aşığım diyorsunuz
bence bu aşk değil imkansız oldugu için
size çekici geliyor

yok canım, aşk çok kolay.. yoldan geçen bir kediye bile aşık olunabilir.. dili olupta" seni seviyorum dese"...imkansız olduğu için değil, başkasının kocası olduğu için çekici geliyor:delphin:

aynı muhabbetler moda oldu bu günlerde

yok birine aşıkmış yok evliymiş yok internet aşkıymış

dıdının dıdısı...yanlış olduğunun sende farkındasın dimi

pes be arkadasim netten görmedigin birine nasil asik olabiliyorsun ??
varmi böyle bisey galiba internetten elektrik daha cok aliniyor galiba

yok canım, aşk çok kolay.. yoldan geçen bir kediye bile aşık olunabilir.. dili olupta" seni seviyorum dese"...imkansız olduğu için değil, başkasının kocası olduğu için çekici geliyor:delphin:

yanii doğru söz ne denir canım:kahve:
pes be arkadasim netten görmedigin birine nasil asik olabiliyorsun ??
varmi böyle bisey galiba internetten elektrik daha cok aliniyor galiba

iğrenç esipri olucak ama zemuszemus
nette bi nevi elektirkle bağlanılıyor
ondan olsa gerek :CüvCüv:

anlamadigim bir insan hic görmedigi bir insana nasil asik olur???
ellerini tutmadan gözlerinin icine bakmadan kokusunu duymadan nasil nasil nasil???
LÜTFEN BIRI BANA BUNU IZAH ETSIN

yani ortada bi ton yanlış varken sen başka bi fotograf gönderdigini mi dert ediyosun bumu problem o na yalan söledim mii ..e adam zaten evliymiş nerden biliyosun eşinden ayrı yaşadıgını oda senin gibi yalan atabilir nette istersek herşey olabiliriz kraliçe elizabette oluruz madonnada oluruz ..bi sürü ayıp var ortada görüşmememi tavsiye ediyorum ..belki sen olmasan adam evine dönecek eger gerçekten ayrıysa ...bırakın şu evli adamların yakasını ya onlar kendilerine eglence gırgır arıyor sizde buna alet oluyosunuz ..hayret bişey :olmaz::olmaz:

Yaa eşinden meşinden ayrı değildir bırak yaaaa...
Bi de trip yapmış ayyy sen bana yalan söyledin, fotodaki başkasıymış diye ayrılmış.
Tribini yiyim ben onun, kendi şere....liğini görmüyor gözü hiç.
Böylesini dinlene dinlene döveceksin yemin ediyorum.

Bak canım eşinden ayrı falan değildir o tam bir kuyruklu yalan inanma.
Ayrıca fotodakinin kim olduğunun o herif için hiç önemi yoktur, emin ol senin kaşınla gözünle ilgilenmiyordur adi.

Sen nefes al yeter... anlatabildim mi?

Aklını başına topla...

olaya şu yönden baksana..
sen resim gönderdinn... kendini gösterdin... adam eşinden boşandı seninle evlendi...
sonra aylar geçiyo yıllar geçiyo .. mutlu bi yuvanız var...
ve bir gün sokakta o resmini ona gönderdigin arkadaşını görüyosun... konuşuyosun.. selamlaşıyosun.. size geliyo çay içiyo...
seninkii napıyo içindeki kıvılcımlar alevleniyo.. ve aslında sana değilde resimdekine aşık oldugunu anlıyo..

filmi gibi belki gibi ama olabilirrr...

ellerini tutmadan gözlerinin icine bakmadan kokusunu duymadan nasil nasil nasil???

Canımcım ben izah edebilirim sanırım, psikoloji üzerine çok kitaplar okudum, hala da okumaktayım, özünde kendini yalnız hisseden insan biraz ilgi görünce ve bu ilgi güzel sözlerle resimlerle e-postayla taçlandırılınca aşık oldum zannediyor... Birine bağlanma ihtiyacını şiddetle duyduğundan ilk kıvılcımla herşey bir anda toz pembe oluveriyor...
Ama en önemlisi ;
KENDİ HAYATI TOZPEMBE İKEN AŞIK OLDUĞU EVLİ ADAMIN EŞİNİN HAYATI BİR ANDA YA KAN KIRMIZISI YA DA KATRAN KARASI OLUVERİYOR !
Yazık...Bu mübarek kadir gecesinde af dileyin Rabbimden... Yüce rabbim her günahı affediyor bir tek kul hakkıyla gelmeyin bana diyor... Anlatabiliyormuyum?

Artı;
maddi durumdan dolayı boşanamamak ne kadar komik bir bahane..:emir_bebek:

güzelim ne aşkından bahsediyorsun...

insanlar resimlere bakarak nasıl aşık oluweriyorlar,msn aşkta bu kadar etkili mi yaa?sen aşık olduğunu sanıyorsun bence.onun dawranışları ilgisi hoşuna gitmiş ama sadece bu.

bu ilişki yalanlar üzerine kurulmuş we bu yüzden temeli sağlam değil.en başta o sana yalan söylemiş zaten.ilerde aynı yalanı başkasına söyleyip seni aldatmayacağı ne malum?????

arkadaşın bu konuda tehlike yaratacak potansiyeli war,böyle erkeklerden uzak durmak en iyisi...

'ömrüm gidiyor ellerimden'
bu cümleyle bile herşeyin farkında olduğun anlaşılıyor
bu yanlış diyorunsun ki gerçekten öyle
herşey elindeyken niye kayıp gitsin ömrün...
....................................................bunu bidaha düşün düşün düşün

şimdi bu adam evli ve karısını aldatıyor yaptığı yanlışı çok iyi eşşek gibi biliyor...

bu durumda kendini suçlu görmeyip kalkmış senin kendi resmini göndermemene mi bozuluyo

e yuhakannehir:bbo:kötükedihüso:mymeka:....

Artı;
maddi durumdan dolayı boşanamamak ne kadar komik bir bahane..:emir_bebek:

Evet bencede oldukca komik bir bahanekaydirigubbakcemile5
Adam çulsuzum demeye getiriyor.. ama bizim kız hala pempe bulutların üzerinde

Ömrünün elinden gitmesini gerektiren bi durum yok ki ortada.
Kendine macera arayan bi zamparaya kapılmışsın o kadar.
Bereket ki, bir araya gelmemişsin arkadasım.Ya yüzyüze görüşüyor olsaydın, seni kullanmaya kalksaydı, o zaman ne halde olurdun bi düşünsene.
Yapman gereken büyük bi hatadan döndüğün için şükretmek, onunla tüm iletişim yollarını kapatmak ve hayatına bakmak...

Şimdi ise benimle görüşmek istiyor aramızda birşey olmazsa bile beni son bir kez görmek istiyor ve hakkı.

neden hakkı olsun kı..
bazen bız kadınları hıc anlamıyorum ..nasıl ıkıncı kadın olabılıyorsunuz..

eşimle problemlerım var ayrılcam dıyıp ayrılmıyor hergece onla yatıyor olabılır nasıl ınanabılıyorsunuz..

bir adam boşanmak ısterse ne sekılde olursa olsun parası hatta cebınde 5 kuruşu olmasın yıne de boşanır..

sizı de kandırdıgı ıle kalırsınz..

Back
X