mrm gidiyor ellerimden

CisimCik

Depresif CisimCik
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
48
0
86
İngiltere
Öncelikle herkese merhaba.

Siteye daha yeni üye oldum. Üye olmamdaki sebep kimseye anlatamadığım kendimden bile sakladığım şeyi size itiraf etmek ve bir akıl almaktı.
Yalnış yaptım. Hemde hayatımın yalnışını..
Evli birine aşık olmakla başladı herşey ama evli olduğunu bilmiyordum sonradan söyledi
ve sonrada evli olduğunu duyduğumda herşeyi bitirdim.
Yaklaşık bir sene sonra tekrar çıktı karşıma ve biz birbimize hala deliler gibi aşıktık.
Tekrar konuşmaya yazışmaya başladık.
Bu arada onunla netten tanıştım ve hiç realde görüşmedik.
En büyük yalnışım onunla tekrar başlamaktı ve ona hayatımın en büyük yalanını söyledim.
Kendimi ondan sakladım. Beni hiç görmedi. Yani bir başka fotoğrafı kendim diye gösterdim.Bunu ilk tanıştığımızda söylemiştim ona ve sonradan düzeltemedim.
Şimdi ise fotoğraftaki insanın ben olmadığımı ona söyledim ve ayrıldık. Ona hala kendimi göstermedim. Ama telefonda görüşüyoruz hala. Ve aşığım hala. senağlama
Şimdi ise benimle görüşmek istiyor aramızda birşey olmazsa bile beni son bir kez görmek istiyor ve hakkı.
Neden kendimi sakladığıma gelincede ilk başlarda güvenememiştim. Sakladım.
Sonrada söylersem ayrılır diye saklamak zorunda kaldım.
Ve o benden ona yalan söylediğim için kandırdığım için ayrıldı.
Zaten imkansızdı.
Evliydi. ve eşiyle yaşamıyor şuan. Maddi durumlardan dolayıda boşanamıyor.
Napmam lazım bilmiyorum ve kimseye anlatamıyorum.
Ama çok canım acıyor.
Beni yaptığım yalnıştan dolayı ayıplıyabilir kızabilirsiniz.
Ama bana yardım edin. Akıl verin.
Boğulucakmış gibi oluyorum.

Cok karisIk bir durum.
Evliyken, netten baska bir bayanla iliski yasayan bir adama güvenecek ve bunu sana yapmayacagina emin olacaksan eger, bu adamin esinden bosanmasini bekle ve ondan sonra bir karar al.
Sen uzun bir süredir, baska bir fotografla onu kandirmissin, o acaba seni nelerle kandirdi veya hala kandiriyor?
Evli olmasi akillari kurcaliyor bence dikkatli ol, ama tercih senin.

O seni bekarım diye kandırıp evli çıkıyor, ve sen hala aşıksın.
Sen ben buyum diye onu kandırıyosun, ama değilsin, o senden ayrılıyor.
Bu nasıl bi çelişki böyle.
Sen o adamın eşinden ayrı olduğuna inanıyo musun?
Tipik erkek yalanı, nedense bütün erkekler evliyse, karılarıyla mutsuz ve ayrı yaşıyor oluyolar.
Yeme bunları canım.
Piyasada erkek mi kalmadı, nedir bu netten, üstelik de evli bi adamla aşk yaşama durumları.
Yapmayın gözünüzü seveyim ya

:bbo:
benim anlamadıgım nette asık olunması durumu sizi görmeden size nasıl asık oldu yada soruyu su sekilde sorayım siz onunla sadece telefonda konusarak nasıl bu kadar baglandınız?

kızarmaya hazır ol taze piliç :ecrin_bebek:

O seni bekarım diye kandırıp evli çıkıyor, ve sen hala aşıksın.
Sen ben buyum diye onu kandırıyosun, ama değilsin, o senden ayrılıyor.
Bu nasıl bi çelişki böyle.
Sen o adamın eşinden ayrı olduğuna inanıyo musun?
Tipik erkek yalanı, nedense bütün erkekler evliyse, karılarıyla mutsuz ve ayrı yaşıyor oluyolar.
Yeme bunları canım.
Piyasada erkek mi kalmadı, nedir bu netten, üstelik de evli bi adamla aşk yaşama durumları.
Yapmayın gözünüzü seveyim ya

evet eşinden ayrı şuan eşi ailesinin yanında.
ki en başında aşık olmadan önce bilseydim evli olduğunu hiç devam ettirmezdim.
ama aşığım şuan ki ayrıyız.

@serin7979
fotoğraftaki bi arkadaşımdı. arkadaşım yanımdayken tanışmıştım onunla.
fotoğraf koymam demiştim.
Arkadaşım nolucak koy bnmkini dedi böyle gitti.

Zor bi durum üzüldüm sizin adınıza Allah yardımcınız olsun :Saruboceq: Ama başka biriyle evliyken sizinle konuşan size aşık olduğunu iddia eden bir adamın aynı şeyleri size yapmayacağına nasıl emin olabilirsiniz kiCADIARZU
En iyisi unutmakk ne sevdalar bitiyor külleniyor siz de bitirebilirsiniz bence:teselli:

bence bu adamın dediklerine inanma ve görüşme bu konuda senin için burda kapansın eminim karsına gercekten seveceğin biri cıkacaktır

ben olabilir miyim acaba?sengözlerimebaksanab

Valla sen de, ben de olabiliriz, mümkün.
1 sene kadar önce fotoğraflarımı arkadaşlık sitelerinden toplamıştım ben mafoldumben
Demek böyle amaçlar uğruna da kullanılıyor olabilir fotoğraflarımız..
Herkesin girip çıkabildiği yerlere koymamak lazım, bir kere daha anladım :hulya:

Öncelikle herkese merhaba.

Siteye daha yeni üye oldum. Üye olmamdaki sebep kimseye anlatamadığım kendimden bile sakladığım şeyi size itiraf etmek ve bir akıl almaktı.
Yalnış yaptım. Hemde hayatımın yalnışını..
Evli birine aşık olmakla başladı herşey ama evli olduğunu bilmiyordum sonradan söyledi
ve sonrada evli olduğunu duyduğumda herşeyi bitirdim.
Yaklaşık bir sene sonra tekrar çıktı karşıma ve biz birbimize hala deliler gibi aşıktık.
Tekrar konuşmaya yazışmaya başladık.
Bu arada onunla netten tanıştım ve hiç realde görüşmedik.
En büyük yalnışım onunla tekrar başlamaktı ve ona hayatımın en büyük yalanını söyledim.
Kendimi ondan sakladım. Beni hiç görmedi. Yani bir başka fotoğrafı kendim diye gösterdim.Bunu ilk tanıştığımızda söylemiştim ona ve sonradan düzeltemedim.
Şimdi ise fotoğraftaki insanın ben olmadığımı ona söyledim ve ayrıldık. Ona hala kendimi göstermedim. Ama telefonda görüşüyoruz hala. Ve aşığım hala. senağlama
Şimdi ise benimle görüşmek istiyor aramızda birşey olmazsa bile beni son bir kez görmek istiyor ve hakkı. Neden kendimi sakladığıma gelincede ilk başlarda güvenememiştim. Sakladım.
Sonrada söylersem ayrılır diye saklamak zorunda kaldım.
Ve o benden ona yalan söylediğim için kandırdığım için ayrıldı.
Zaten imkansızdı.
Evliydi. ve eşiyle yaşamıyor şuan. Maddi durumlardan dolayıda boşanamıyor.
Napmam lazım bilmiyorum ve kimseye anlatamıyorum.
Ama çok canım acıyor.
Beni yaptığım yalnıştan dolayı ayıplıyabilir kızabilirsiniz.
Ama bana yardım edin. Akıl verin.
Boğulucakmış gibi oluyorum.

adam sizden evli olduğunu saklamış ve siz öğrenince ayrılmışınız.
bu hikayenin tek elle tutulur tarafı bu..
ondan sonra basiretiniz bağlanmış gibi tekrar devam ediyorsunuz
ama resmin başkasının olduğunu öğrenince adam sizden ayrılıyor.
hem suçlu hem güçlü..
şimi de derki seni göreceğim bu benim hakkım.

hak derken?
ne hakkı?
nasıl bir hak iddia edebiliyorsunuz birbirnizin üzerinde..
ve nasıl bir akıl istiyorsunuz..

buradan bir kişide çıkıp size; adam haklı bi kere görsün sizi demez.
herkes ama istinasız herkes bitir bu işi der.
bu çarpık ilişkiye devam ettikçe daha çook boğulursunuz..

Görmeden nasıl aşk oluyor bunu anlamıyorum ben :( yargılamak düşmez bize tabiki en fazla akıl verebiliriz, ama şunu söylemek istiyorum, insanın kendine yaptılığı kötülüğü bütün dünya bir araya gelse yapamaz, evli ve mutsuz olan erkeklerin çoğu eşimden ayrı yaşıyorum boşanacağım lafının arkasına saklanır, inanmıyorum ben doğru söylediğine, o yüzden arkadaşım bir an önce önüne bak ve kendine yeni uğraşlar edin, aşk acısı unutuluyor inan hayatta herşey unutuluyor , unutulmayacak olanlar ölüm acısı, anne baba acısı, kardeş acısı.... Onlarda unutulmasa bile üzeri örtülüyor, bir süre sonra külleniyor içindeki yangın, mecburende olsa yaşama dönüyorsun, hayat devam ediyor çünkü, ingilterede yaşıyormuşsun, bir an önce kendine hobiler edin, resim yap, tiyatroya git, bisiklete bin, sahilde uzun yürüyüşler yap ve kendini o adamın eşinin yerine koy....Eğer seninde mutsuz bir evliliğin olsaydı ve ayrı yaşıyorda olsaydın, hala o insanla nikahlıyken onun başkasıyla ilişki yaşamasına nasıl bakardın? Sana güveniyorum ben, onunla görüşmeyeceksin ve geçmişe tamamen bir sünger çekeceksin değilmi güzelim opuyorumnanaktan

Ne kadar dürüst bir adammis masallah...resmin sen olmadigni ögrenince bu yalanindan dolayi senden ayrildi....ama kendisi karsini aldatiyor tabi o baska!!:umursamaz:

Güzelim yapma allah askina....bu karektersiz adamlarin elinde oyuncak olmayin! Sen gercekten inaniyormusun esinle ayri yasadigna? Nasil güvenebilirsinki bu adama? Bekarim diye seni kandirmadimi?:delphin:

Besbelliki macera pesinde...hep ayni bahaneler cünkü....yok karimdan ayrilamam! neden? Maddi durum...cocuklar....ailem...ailesi vs. vs......yemeyin bu numarlari ya..!!:olmaz:

Seni görmek istemesinin sebebide sadece sudur....Cinsellik!!!!:kahve:

Ister inan ister inanma güzelim...aci ama gercek...madem seni seviyor madem karisindan ayri yasiyor neden bu saf ve güzel sevgisi icin bosanmiyor.? Seninle bir gelecek kurmuyor?:delphin:

Hepsi yalan....bildik numaralar iste.....elini vicdanina koy ve biran evvel o adamla tüm ilgini alakani kes....inan bana hayatin ancak ondan sonra yine bir düzene girer....kendine uygun birini bul....evli bir adamdan sana hayir gelmez.:kahve:

Bak bugün mübarek bir gece...Allaha sigin ve dua et...yanlisindan dön güzelim.

Yaşadığınız olaydan dolayı neden,niçin diyerek
yargılamak,benim hakkım değil arkadaşım...
ama madem yaptığınızın yanlış olduğunu biliyorsunuz,
sönmeye yüz tutmuş közü,alevlendirmeyin derim...
yaşınız kaç bilemiyorum ama size layık birine aşık olmayı ve
hayatınıza bir yol çizmeyi düşünün...
kesinlikle görüşmeyin,imkansız bir olay için de
kendinizi boğmayın...
sevgiler...

Kafanı çalıştır ve kaç. Ayrıca anlamıyorum nasıl miden kaldırıyor elin kocasıyla konuşmayı. Yok ayrı yaşıyormuş ta bilmemne. Boşanmamış adamla ne işin var?Boşanır gelir ancak o zaman o adamla görüşebilirsin. Ne işin var elin kocasıyla.

Aşık olana kadar napıyodun sen ... yani gönlünü verdiğin adamdan yüzünü saklamışsın
Yalan söylemişsin... neden ya çokmu çirkindin.. kompleksmi yapıyorsun..
Tamamen yalan dolan üstüne kurulmuş bir ilişki...
Adına aşk sevgi demeyin nolurrrrrkötükedihüso siz imkansız diye yakınlaşmışsınız ona
Valla neye aşk neye sevgi diyeceğimizi şaşırdık.. herkes seviyor ama neyi
Onun evli olmasıda ayrıı mide bulandıran bişey.. nette sevgili aramaya çıkmıştır o
Ben yazsam banada asılır... yani sen özel değilsin..
Bu tipler hep böyledir....lütfen aklınızı başınıza alın...
Bu bir ilişki bile değil... adı ne ben koyamadım...
Karşıma tekrar çıktı derken.. sanki realde sokakta karşılaştınız..
Altı üstü msn de oturumu açtı senide ekledi vs... yine netde yani...
Dön canım bu işte hayır yok... temel yok, adı yok anlamsız bişey bu
Hiç sözlerime kırılma.. silkelen diye yazıyorum bunları...
Bak dışarıya hayat orda.. gencecik kızsın.. sana erkek mi yok.. o ne öyle
Ne olduğu belirsiz.. belkide daha farklı şeyleri çıkacak.. kop kopp ondankötükedihüso

son trend: evli adamlara aşık olmak.. hepte sonradan öğrenilir. iş işten geçmiş ve bitmiştir.. çünkü AŞK vardır.. ne menem birşeyse bu aşk.. herkese konabiliyor.. sorgusuz sualsiz..ve acı son.. aşıktım.. bitiremedim...

eee... sizin fotoğraf yalanınızdan öte yalanlarla yaşıyorsunuz siz..

aileniz biliyormu evli adamla olduğunuzu?

adamın karısı biliyormu sizi? yada ailesi...sizin şuan yaşadığınız herşey koca bir yalandan ibaret..

önce bu yalandan dönmekle başlayın işe.. fotoğraf filan hikaye..

sana kendi yaşadığım bi tecrübeyi anlatayım canım
yaşın kaç bilmiyorum ben 24 yaşındayım hayatımda ilkkez birine aşık oldumm
delilerr gibi hemde netten tanıştık bizz..sadece netten tanışmakla kalmadık reeldede görüştük
tam 1.5 sene sürdü evlenmeye karra verdikk..ama o başka şehirde ben başka şehirdeydik ve benim ailem sırf bu yüzden evlenmemize karşı çıkıyordu
biz ona rağmen gizli kapaklı görüştük deli gibi aşıktık ve ayrılmaya niyetimiz yoktu
düşün ben 1.5 sene bekledim ve toplasan yanıma 3 kere gelebildi ona rağmen aşıktım ve evlenmeyi düşünüyordum bu adamla
sonra ne mi oldu
en son yanıma geldiğinde bana sarılan yanımdan ayrılmayan adam..burdan gittikten 15 gün sonra benden ayrıldı ..sebebi benden soğumuş bi anda mafoldumben
asıl sebebi ne biliyomusun 1.si aile korkusu kendi ailesinden korktu çünkü maddi olarak babasına bağlı yaşıyo
2. ise ben onun facebooktan eski sevgilisi ile yazışmalarını çıkardım ortaya şifreyi kırıp benden sakladığını öğrenip ve korktuu kim bilir daha neler vardı ortada benim bilmediğim
ayrıldık ben hala acı çekiyorum döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok 7 kilo verdim birden..düşün yaa değmeyecek bi insan için oldu bunlar o keyfinde sefasında amaa senağlama
sana tavsiyemm asla ama aslaa görüşme bu adamla..daha yalanlar en başta başlamış senden evli olduğunu saklamış..düşün evli iken bile nette kız peşinde..
2.si evlenmiş boşanmış bi adamla birlikte olmak yerine yaşına uygun daha temiz birini seçebilirsin
3.sü unutma bu adamla netten tanıştın senin gibi bi çok kişi daha vardır nette onun adresinde msn almak kadar basit bişe yok belki 40 tane adresi vardır :1no2:
ve senin yaşadığın aşk falan değil canım :olmaz: bu adam sadece hayatndaki bi boşluu doldurmuş o kadar..insan birlikte vakit geçiirmeden elini tutmadan ona sarılmadan aşk dememeli yaşadığı şeye
çok uzun oldu biliyorum ama kendi sonunu düşünüyorsan onu hayatından çıkar temelli ve sana değer verecek kendine uygun birine şans ver canım :delphin:

Back
X