Öncelikle herkese merhaba.
Siteye daha yeni üye oldum. Üye olmamdaki sebep kimseye anlatamadığım kendimden bile sakladığım şeyi size itiraf etmek ve bir akıl almaktı.
Yalnış yaptım. Hemde hayatımın yalnışını..
Evli birine aşık olmakla başladı herşey ama evli olduğunu bilmiyordum sonradan söyledi
ve sonrada evli olduğunu duyduğumda herşeyi bitirdim.
Yaklaşık bir sene sonra tekrar çıktı karşıma ve biz birbimize hala deliler gibi aşıktık.
Tekrar konuşmaya yazışmaya başladık.
Bu arada onunla netten tanıştım ve hiç realde görüşmedik.
En büyük yalnışım onunla tekrar başlamaktı ve ona hayatımın en büyük yalanını söyledim.
Kendimi ondan sakladım. Beni hiç görmedi. Yani bir başka fotoğrafı kendim diye gösterdim.Bunu ilk tanıştığımızda söylemiştim ona ve sonradan düzeltemedim.
Şimdi ise fotoğraftaki insanın ben olmadığımı ona söyledim ve ayrıldık. Ona hala kendimi göstermedim. Ama telefonda görüşüyoruz hala. Ve aşığım hala. senağlama
Şimdi ise benimle görüşmek istiyor aramızda birşey olmazsa bile beni son bir kez görmek istiyor ve hakkı.
Neden kendimi sakladığıma gelincede ilk başlarda güvenememiştim. Sakladım.
Sonrada söylersem ayrılır diye saklamak zorunda kaldım.
Ve o benden ona yalan söylediğim için kandırdığım için ayrıldı.
Zaten imkansızdı.
Evliydi. ve eşiyle yaşamıyor şuan. Maddi durumlardan dolayıda boşanamıyor.
Napmam lazım bilmiyorum ve kimseye anlatamıyorum.
Ama çok canım acıyor.
Beni yaptığım yalnıştan dolayı ayıplıyabilir kızabilirsiniz.
Ama bana yardım edin. Akıl verin.
Boğulucakmış gibi oluyorum.
Siteye daha yeni üye oldum. Üye olmamdaki sebep kimseye anlatamadığım kendimden bile sakladığım şeyi size itiraf etmek ve bir akıl almaktı.
Yalnış yaptım. Hemde hayatımın yalnışını..
Evli birine aşık olmakla başladı herşey ama evli olduğunu bilmiyordum sonradan söyledi
ve sonrada evli olduğunu duyduğumda herşeyi bitirdim.
Yaklaşık bir sene sonra tekrar çıktı karşıma ve biz birbimize hala deliler gibi aşıktık.
Tekrar konuşmaya yazışmaya başladık.
Bu arada onunla netten tanıştım ve hiç realde görüşmedik.
En büyük yalnışım onunla tekrar başlamaktı ve ona hayatımın en büyük yalanını söyledim.
Kendimi ondan sakladım. Beni hiç görmedi. Yani bir başka fotoğrafı kendim diye gösterdim.Bunu ilk tanıştığımızda söylemiştim ona ve sonradan düzeltemedim.
Şimdi ise fotoğraftaki insanın ben olmadığımı ona söyledim ve ayrıldık. Ona hala kendimi göstermedim. Ama telefonda görüşüyoruz hala. Ve aşığım hala. senağlama
Şimdi ise benimle görüşmek istiyor aramızda birşey olmazsa bile beni son bir kez görmek istiyor ve hakkı.
Neden kendimi sakladığıma gelincede ilk başlarda güvenememiştim. Sakladım.
Sonrada söylersem ayrılır diye saklamak zorunda kaldım.
Ve o benden ona yalan söylediğim için kandırdığım için ayrıldı.
Zaten imkansızdı.
Evliydi. ve eşiyle yaşamıyor şuan. Maddi durumlardan dolayıda boşanamıyor.
Napmam lazım bilmiyorum ve kimseye anlatamıyorum.
Ama çok canım acıyor.
Beni yaptığım yalnıştan dolayı ayıplıyabilir kızabilirsiniz.
Ama bana yardım edin. Akıl verin.
Boğulucakmış gibi oluyorum.