Mrb canlarim 😍😍😍😍

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz lise dönemi arkadaştık aşkısı baktım yazılıyor bana arkadaşlığı kestim🤣 sonra aradan geçti yıllar ben başkasıyla evlendim ayrıldım döndüm geldim 2 sene instagramdan yazdı isteklere düşüyordu mesajları daha cok kış aylarında yazıyordu yazın kız çok tabi yazlık yer 🤣 sonra ayıp olcak o kadar muhabbetimiz vardı artık cevap yazayım dedim sonrada salmadı bidaha 😑 my mister my mister

Biz ekşisözlükte tanıştık. Sonra baya mizah anlayışlarımız falan uyuyordu özelden yürümüştü bana sonra telefonlaşmaya başladık. Sonra hadi görüşelim diyip date e çıktık. Date yerimiz lahmacuncu. Date in sonunda darbe girişimi oldu asjsjsjjs. Başta tabi ne olduğunu anlayamadık evlere dağıldık. Haberim de yoktu darbeden. Mesaj attı ne buluşmaydı ülke yerinden oynamış diye. Dalga geçiyor sanmıştım 😂
Sizinkisi de fena zamana denk gelmiş. Nesiller boyu anlatılacak bir buluşma hikayesi.

Biz lise dönemi arkadaştık aşkısı baktım yazılıyor bana arkadaşlığı kestim🤣 sonra aradan geçti yıllar ben başkasıyla evlendim ayrıldım döndüm geldim 2 sene instagramdan yazdı isteklere düşüyordu mesajları daha cok kış aylarında yazıyordu yazın kız çok tabi yazlık yer 🤣 sonra ayıp olcak o kadar muhabbetimiz vardı artık cevap yazayım dedim sonrada salmadı bidaha 😑 my mister my mister
Olum çok iyi lannnn Demek ki kader de varmışş mikemmel sevdim sizi pikacuuu 😍🧿🧿

Ben liseye yeni basliycaktim esim okumuyodu o zmnlar beni seviyomus ama bn bilmiyodum liseye baslamama falan cok uzulmus baskasiyla olurum falan diye neyse bn basladim liseye esimin kuzeni soyledi benden hoslandigini numarami istemis vermedim once sonra yine istedi bnde denemek istedim ve onu işlettim bi arkadasimla onu konusturdum 😂😂arkadasim yürudu falan iste ama asla karsilik vermedi beni sevdigini soylemis o benim hosuma gitmisti vermistim numarami basladik konusmaya 3 yil sonrada evlendik 😍😍😂😂😂

Olsun bidenem tecrübe sahibi olmuş oldun Boşver salla gitsin sen sonuca odaklan 😂😂
Evet sonuçtayız artık buruşana kadar götürürüz inşallah 🤣 şimdi mikrofon sendee anlat bakalım🥳
Belki o kişiyle daha erken yaşta evlilik yapsaydınız ayrılırdınız, kim bilir?
Tabi canım bilemeyiz böyle olması gerekiyormuş demek ki o işin şakası 🥲

Ben liseye yeni basliycaktim esim okumuyodu o zmnlar beni seviyomus ama bn bilmiyodum liseye baslamama falan cok uzulmus baskasiyla olurum falan diye neyse bn basladim liseye esimin kuzeni soyledi benden hoslandigini numarami istemis vermedim once sonra yine istedi bnde denemek istedim ve onu işlettim bi arkadasimla onu konusturdum 😂😂arkadasim yürudu falan iste ama asla karsilik vermedi beni sevdigini soylemis o benim hosuma gitmisti vermistim numarami basladik konusmaya 3 yil sonrada evlendik 😍😍😂😂😂
Lise 3 te mi evlendiniz yani

Kaç yaşında evlendin?

Edit: başka yorumda yazmışsın. Seninki epey erken evlilik olmuş.

Ben o yaşta " portakalı soydum, baş ucuma koydum, hangi yakışıklıya gönlüm kaysın bilemedim" kafasındaydım. 😁

Back
X