Mrb canlarim 😍😍😍😍

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yook, o gün çok moralim bozuktu ve arkadaşımla buşulup öyle tesadüfen gitmiştik oraya. Hatta o zaman başka biri vardı hayatımda ama ayrılmaya karar vermiştim. Hadi bir fal baktıralım dedik öylesine ama kadın bildiğin gelmişimi geçmişimi döktü ortaya. O zaman hiç ciddiye almadım hatta alay ettim ama dedikleri bir bir oldu sonra. Çok aradık o kadını ama izini bulamadık bir daha 😃
ben de yeni mezunken iş aradigim donemde arkadasimla bulusmustum, yolda fal kafede calisan biri ikna etti fal baktirmaya. adam bana bir taş verdi, "bunu sudyeninin icine at, tenine degsin. bu sana sans getirecek" falan dedi.
aradan yıllar gecti, bir gun fal ile ilgili konu acilinca bunu anlattim, arkasasim "ee sans getirdi mi" dedi. o an bir gercegi farkina vardim:)
bu kiz arkadaşımla o falcidan ciktik,
hemen birkac apartman otede hazzopulo pasajina oturduk. ben tam orada bir çocuğa aşık oldum, 1 sene dolu dizgin ask yasadik, beraber bisikletler aldik- tum istanbulu turlardik, su bulunca bisikleti parkeder denize girerdik falan. cok guzel zamanlardı 🥰
gercekten de şans getirmis yani. ama simdi nerede bilemiyorum, bilsem yine atarim sudyenden iceri😂

ben de yeni mezunken iş aradigim donemde arkadasimla bulusmustum, yolda fal kafede calisan biri ikna etti fal baktirmaya. adam bana bir taş verdi, "bunu sudyeninin icine at, tenine degsin. bu sana sans getirecek" falan dedi.
aradan yıllar gecti, bir gun fal ile ilgili konu acilinca bunu anlattim, arkasasim "ee sans getirdi mi" dedi. o an bir gercegi farkina vardim:)
bu kiz arkadaşımla o falcidan ciktik,
hemen birkac apartman otede hazzopulo pasajina oturduk. ben tam orada bir çocuğa aşık oldum, 1 sene dolu dizgin ask yasadik, beraber bisikletler aldik- tum istanbulu turlardik, su bulunca bisikleti parkeder denize girerdik falan. cok guzel zamanlardı 🥰
gercekten de şans getirmis yani. ama simdi nerede bilemiyorum, bilsem yine atarim sudyenden iceri😂
Toplaşın bekar hatunlar, ey ahaliii sütyenimizin içine taş atmaya gidekk 😄😄

Taşın cinsi önemli mi acaba? Ne bileyim bir çakıl taşıyla delikli taş aynı etkiyi yaratmaz sanki.
Kitaplarımızı alıp dershaneye gidiyoruz hemen. Bir de taş bulalım kendimize. Benim göğsüm küçük zaten taş ile doldururum büyük görünür bir taşla 2 kuş skskdkdkxfgh

benim sevgilimle tanisma hikayem basit ama onun benimle tanisma hikayesi biraz ilginc:)
benim icin; her zaman kullandigim turist gezdirme uygulamasindan biri yazdı- bir günlüğüne istanbula gelecegim diye - onu gezdirdim.
onun icin tesadufler silsilesi; pandemi nedeniyle hicbir tatil yapamamasi / turist gezdirme uygulamasindan evinde kalan bir gezginin "aaa turkiyede corona onlemi vs yok herkesi kabul ediyor" diyip kapadokyanin resmini gostermesi / ev arkadasiyla ayni gün gaza gelip birkac hafta sonraya bilet almalari / tam seyahat günü ilk defa arkadasinin is yerinde haftasonu mesai yapmasi gerekmesi ve kendi tatilini bir gün sonrayla degistirmesi / sevgilimin 1 gün bosta kalmasi / turist gezdirme uygulamasindan birine bakmasi / benim ilk actigim sene yazıp değiştirmedigim meslek ibaresinden beni meslektas sanmasi - en azindan burada isleyis nasil konuşuruz- ortak noktamiz var diye bana yazmasi / adımın anlamini merak edip kendi dilinde yazdiginda adimin almancasinin onun soyadi ile ayni oldugunu farketmesi
😅😅
sonuc olarak "sadece 1 günlüğüne buradayim" yazdigi sehre tasinmasi ve kapanis 🥰

oooo oooo neler okudum neler 😂😂😂konu acan ben koyup giden yine ben kusura bakmayin bacilar cikmam gerekmisti ama hepinizin hikayesini okudum simdi 😂😂😍😍😍

Back
X