- 27 Ekim 2023
- 3.259
- 5.399
- 78
Ben yardım edeyim coğrafya öğretmeniyimHemen bir coğrafya kitabı alıp kütüphaneye gidiyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yardım edeyim coğrafya öğretmeniyimHemen bir coğrafya kitabı alıp kütüphaneye gidiyorum.![]()
Çok şükür çok mutlu umarım daim olurDogrudur inanirim umarim cok mutlu olur
Cinsiyetten kaybettin, kusura bakma.Ben yardım edeyim coğrafya öğretmeniyim![]()
ben de yeni mezunken iş aradigim donemde arkadasimla bulusmustum, yolda fal kafede calisan biri ikna etti fal baktirmaya. adam bana bir taş verdi, "bunu sudyeninin icine at, tenine degsin. bu sana sans getirecek" falan dedi.Yook, o gün çok moralim bozuktu ve arkadaşımla buşulup öyle tesadüfen gitmiştik oraya. Hatta o zaman başka biri vardı hayatımda ama ayrılmaya karar vermiştim. Hadi bir fal baktıralım dedik öylesine ama kadın bildiğin gelmişimi geçmişimi döktü ortaya. O zaman hiç ciddiye almadım hatta alay ettim ama dedikleri bir bir oldu sonra. Çok aradık o kadını ama izini bulamadık bir daha![]()
Toplaşın bekar hatunlar, ey ahaliii sütyenimizin içine taş atmaya gidekkben de yeni mezunken iş aradigim donemde arkadasimla bulusmustum, yolda fal kafede calisan biri ikna etti fal baktirmaya. adam bana bir taş verdi, "bunu sudyeninin icine at, tenine degsin. bu sana sans getirecek" falan dedi.
aradan yıllar gecti, bir gun fal ile ilgili konu acilinca bunu anlattim, arkasasim "ee sans getirdi mi" dedi. o an bir gercegi farkina vardim:)
bu kiz arkadaşımla o falcidan ciktik,
hemen birkac apartman otede hazzopulo pasajina oturduk. ben tam orada bir çocuğa aşık oldum, 1 sene dolu dizgin ask yasadik, beraber bisikletler aldik- tum istanbulu turlardik, su bulunca bisikleti parkeder denize girerdik falan. cok guzel zamanlardı
gercekten de şans getirmis yani. ama simdi nerede bilemiyorum, bilsem yine atarim sudyenden iceri![]()
Bizimki çok sıradan kuzu ya. Benim ev arkadaşım ve onun ev arkadaşı sevgiliydi onlar tanıştırdı bizi. Sonra onlar ayrıldı biz evlendik sjsjjsjshsgelengiden
ellerimlekazidim
yesilimtrak @Topuzlu @destinesiaa @Red Phoenix
Nowaybabe herkesler kocalarıyla nasıl tanıştığını anlatıyor sizde anlatın diye şey ettim geri kalmayın hiç bişeyden
![]()
Kaynım varCinsiyetten kaybettin, kusura bakma.Ama tanıdığın bekar bir errrkekkkk varsa alırım bir dal.
![]()
Buluşmaya giden ayaklarımı sgelengiden
ellerimlekazidim
Nowaybabe herkesler kocalarıyla nasıl tanıştığını anlatıyor sizde anlatın diye şey ettim geri kalmayın hiç bişeyden
![]()
Taşın cinsi önemli mi acaba? Ne bileyim bir çakıl taşıyla delikli taş aynı etkiyi yaratmaz sanki.Toplaşın bekar hatunlar, ey ahaliii sütyenimizin içine taş atmaya gidekk![]()
Doğal şifalı taştır belki. Taş nasıl bir şeydi acaba ?Taşın cinsi önemli mi acaba? Ne bileyim bir çakıl taşıyla delikli taş aynı etkiyi yaratmaz sanki.
valla bilmiyroum ki kara kuru bir taşti
Aminn inşallah teşekkür ederimvalla bilmiyroum ki kara kuru bir taşti
ama buldugum cocuk cok "taş gibi" degildisen daha güzel taslar bulursun işşallah
![]()
Kitaplarımızı alıp dershaneye gidiyoruz hemen. Bir de taş bulalım kendimize. Benim göğsüm küçük zaten taş ile doldururum büyük görünür bir taşla 2 kuş skskdkdkxfghTaşın cinsi önemli mi acaba? Ne bileyim bir çakıl taşıyla delikli taş aynı etkiyi yaratmaz sanki.
Gökten zembille düştü banagelengiden
ellerimlekazidim
![]()