Mrb canlarim 😍😍😍😍

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz eşimle aynı mahellenin çocuklarıyız eşim lisede bana aşık olmuştu 2 kez red ettim kendisini 3 yıl peşimden koşmaya devam etti vazgeçmedi bende hafiften hoşlanıyordum ama o ara sevgililik falan istemiyordum pek hevesli degildim ama sonunda aklimi çelmeyi başardı bende aşık oldum.🤣Zamanla ilişkimiz ciddileşti evlilige gitti zaten.

Aynı okulda tanıştık.
Ben tam öğretmenler odasında "acaba ben kiminle evleneceğim" diye düşünürken içeri girdi. İnanılmaz negatif enerji aldım bu adamla birbirimize selam bile vermeyiz diye düşündüm şimdi çocuğumuz var 🤪

Biz internetten tanıştık.
3 ay yazıştık
Çok ısrar etti görüşelim diye ama beni çok sinir ediyordu
En son kabul ettim
Bir kahve içelim dedi
Ben de yoo ben açım dedim
1.5 İskender 2 kola bir de künefe yedim.
Sonra tuvalete girdim 1 saatte çıktım
Hesabı bırakıp gider diye çok korkmuştum
Nur seni kanka seçerken boş sallamıyormuş seçeceği kadar varsın :D

Aynı okulda tanıştık.
Ben tam öğretmenler odasında "acaba ben kiminle evleneceğim" diye düşünürken içeri girdi. İnanılmaz negatif enerji aldım bu adamla birbirimize selam bile vermeyiz diye düşündüm şimdi çocuğumuz var 🤪
" Acaba ben kiminle evlenirken" diye düşünürken mi? 😁 Vallahi ben işteyken sadece işi düşünüyorum, bazen de eve gitmeyi.

" Acaba ben kiminle evlenirken" diye düşünürken mi? 😁 Vallahi ben işteyken sadece işi düşünüyorum, bazen de eve gitmeyi.
O dönem pandemiydi. Okul yeni açılmıştı seminer haftasındaydık. Ders falan yoktu yani. Eşim 1.sınıf öğretmeni olduğu için o başlamıştı derslere. O yüzden öğretmenler odasında o duramıyordu teneffüste bi görünüp gidiyordu sadece.😅

gorucu usulü evlenen kisilerin evliligi daha uzun surermis dogrumu acaba 🤔

Ayni is yerinde ayni zamanda calismaya basladik. Ben ilk zamanlar gicik oluyordum ona. O da gicik oldugumu anlayinca beni iyice gicik edecek hareketler yapmaya basladi sonra nasil oldu anlamadim bir bakmisim sevgiliyiz.

gorucu usulü evlenen kisilerin evliligi daha uzun surermis dogrumu acaba 🤔
Belki daha çok mantık devreye girdiğinden öyle diyorlardır. Aşık gibi gözü kör başlamıyorlar evliliğe

Back
X