- 17 Ağustos 2023
- 7.856
- 24.471
- 268
Bu kadarda mal olmazsin yaKınama sus, yalıyı ipotek ettirdi japonya'ya gidicem diye yalı yolcubizde şans yok kınarız, kiradaki ev gider öyle bir hayat
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadarda mal olmazsin yaKınama sus, yalıyı ipotek ettirdi japonya'ya gidicem diye yalı yolcubizde şans yok kınarız, kiradaki ev gider öyle bir hayat
![]()
biseymi kacirdim ben anlamadim suanBu kadarda mal olmazsin yasenariste bravo bir bir tüm karakterlerden iğrendiriyor
![]()
Doğa işte kizilcik şerbo onu diyorumbiseymi kacirdim ben anlamadim suan![]()
Nur seni kanka seçerken boş sallamıyormuş seçeceği kadar varsınBiz internetten tanıştık.
3 ay yazıştık
Çok ısrar etti görüşelim diye ama beni çok sinir ediyordu
En son kabul ettim
Bir kahve içelim dedi
Ben de yoo ben açım dedim
1.5 İskender 2 kola bir de künefe yedim.
Sonra tuvalete girdim 1 saatte çıktım
Hesabı bırakıp gider diye çok korkmuştum
" Acaba ben kiminle evlenirken" diye düşünürken mi?Aynı okulda tanıştık.
Ben tam öğretmenler odasında "acaba ben kiminle evleneceğim" diye düşünürken içeri girdi. İnanılmaz negatif enerji aldım bu adamla birbirimize selam bile vermeyiz diye düşündüm şimdi çocuğumuz var![]()
O dönem pandemiydi. Okul yeni açılmıştı seminer haftasındaydık. Ders falan yoktu yani. Eşim 1.sınıf öğretmeni olduğu için o başlamıştı derslere. O yüzden öğretmenler odasında o duramıyordu teneffüste bi görünüp gidiyordu sadece." Acaba ben kiminle evlenirken" diye düşünürken mi?Vallahi ben işteyken sadece işi düşünüyorum, bazen de eve gitmeyi.
Belki daha çok mantık devreye girdiğinden öyle diyorlardır. Aşık gibi gözü kör başlamıyorlar evliliğegorucu usulü evlenen kisilerin evliligi daha uzun surermis dogrumu acaba![]()
Ayrıntılarını en merak ettiğim bu olduTinder![]()
![]()
cok haklisin valla aynen dedigin gibiBelki daha çok mantık devreye girdiğinden öyle diyorlardır. Aşık gibi gözü kör başlamıyorlar evliliğe