Mrb canlarim 😍😍😍😍

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bize nazar değdirmekte nasıl bir vizyonsuzluk olurdu hayal et kanka 😂
Gidip yalıda yaşayan doğa'ya nazar etsinler, biz oturmuşuz çay içiyoruz kendimize aksiyon bu kadar 😂
He ya sorma valla onda haklısın kanka 😎 neyse doğayı kınım kınım kınayalım da belkim bi yerimize bişey olur 😂😂

@gelengiden ellerimlekazidim ellerimlekazidim @yesilimtrak @Topuzlu @destinesiaa Red Phoenix Red Phoenix @Nowaybabe herkesler kocalarıyla nasıl tanıştığını anlatıyor sizde anlatın diye şey ettim geri kalmayın hiç bişeyden 😁😁😁
Bebistos kpss dershanesinde tanıştık boş bir sınıf vardı kitaplar mont vardı ben de girdim bir köşede çalıştım eşim de geldi kapıda elinde kahveyle kalakaldı .

"Rahatsız ettiysem cikabilirim" dedim
"yok olur mu devam edin" dedi o matematik çözüyordu ben coğrafya 😂 "ben de coğrafyada kötüyüm birnkac sorum var çözer misin ?" dedi 3 saat coğrafya anlattım ona oyleeeee devam etti. onun söylediğine göre kapıda bana aşık olmuş (10 yıl oluyor hala o gün giydiğim esarptan ayakkabıya kadar her şeyi hatırlıyor ) beni de kendine zorla aşık etti😂

Bebistos kpss dershanesinde tanıştık boş bir sınıf vardı kitaplar mont vardı ben de girdim bir köşede çalıştım eşim de geldi kapıda elinde kahveyle kalakaldı .

"yok olur mu devam edin" dedi o matematik çözüyordu ben coğrafya 😂 "ben de coğrafyada kötüyüm birnkac sorum var çözer misin ?" dedi 3 saat coğrafya anlattım ona oyleeeee devam etti. onun söylediğine göre kapıda bana aşık olmuş (10 yıl oluyor hala o gün giydiğim esarptan ayakkabıya kadar her şeyi hatırlıyor ) beni de kendine zorla aşık etti😂
Oooooo maşallah sizeeee beee tü tü tü 🧿🧿🧿😍

Tanismadan cok once tasvir etmisiz iste, tanimadan bilmek gibi bisey. Ikimizde de yazili kagit vardi. 2 3 sene once..
Bir arkadasim var Gagavuz Türkü kocasının mesleğinden göz rengine aile yapısına kadar detaylı dua etmiş böyle böyle biri olacak ve ben o kişiyle evlenecem diye random bir Facebook sitesinde denk gelmişler 😍 sen öyle diyince aklıma geldi

Biz nasıl oldu da üç ayda evlenme kararı aldık diyorum, ben enayi miyim daha neyi bekleyeyim zor kandirdim seni şimdi mi uyandin mevzuya diyor 🤔 tuzağa düştüğümü bilmeliydim... Gece gece nerden çıktı bu konu simdi :KK64:

Hemen bir coğrafya kitabı alıp kütüphaneye gidiyorum. 🤣

Back
X