Mrb canlarim 😍😍😍😍

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşim beni görüyor, çok beğeniyor ve bir şekilde buluşuyoruz. Sonra evlenmeye karar veriyoruz işte ama eşimle tanışmadan 6-7 ay önce kankamla birlikte bir kafede fal baktırmıştık, o kadın eşimi birebir anlatmıştı bana ve tanıştıktan sonra şok geçirmiştim 🙂

Eşim beni görüyor, çok beğeniyor ve bir şekilde buluşuyoruz. Sonra evlenmeye karar veriyoruz işte ama eşimle tanışmadan 6-7 ay önce kankamla birlikte bir kafede fal baktırmıştık, o kadın eşimi birebir anlatmıştı bana ve tanıştıktan sonra şok geçirmiştim 🙂
peki sonra hic fal baktirdinmi tekrar o kadina

Yaw :D

Ben esimi tanimadan once mektup yazmisim, esimin de mektuplari var. Ne sever nasil biri tasvir etmisim. Yazdigimiz her sey tutuyordu. Bunu evlendigimiz zaman hatirladik ben tesadufen bulmustum, oda gostermisti.
Hee böyle söylesene kız🤣iyiymiş🤩
öyle yazınca hiçbirşey anlayamadım🤣

peki sonra hic fal baktirdinmi tekrar o kadina
Yook, o gün çok moralim bozuktu ve arkadaşımla buşulup öyle tesadüfen gitmiştik oraya. Hatta o zaman başka biri vardı hayatımda ama ayrılmaya karar vermiştim. Hadi bir fal baktıralım dedik öylesine ama kadın bildiğin gelmişimi geçmişimi döktü ortaya. O zaman hiç ciddiye almadım hatta alay ettim ama dedikleri bir bir oldu sonra. Çok aradık o kadını ama izini bulamadık bir daha 😃

ben seni sevdim kız tanımasamda güzel bir enerji aldım ☺️

beni kayınpederim oğluna seçti dayımlara davetliydi oğluna uygun görmüş 😀
Oğluda face de bakmış beğendi bana yazdı tabiki cevap vermedim görücü usulü oldu herşey

Biz ekşisözlükte tanıştık. Sonra baya mizah anlayışlarımız falan uyuyordu özelden yürümüştü bana sonra telefonlaşmaya başladık. Sonra hadi görüşelim diyip date e çıktık. Date yerimiz lahmacuncu. Date in sonunda darbe girişimi oldu asjsjsjjs. Başta tabi ne olduğunu anlayamadık evlere dağıldık. Haberim de yoktu darbeden. Mesaj attı ne buluşmaydı ülke yerinden oynamış diye. Dalga geçiyor sanmıştım 😂

Back
X