- 14 Aralık 2024
- 1.476
- 4.003
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hii tanismamizdan on ay sonra biz evliydikEnişte bayağı hızlı ilerlemiş anlaşılan![]()
Bende de yok. Gel de gece gece aramaya çıkalım. "Gece gördüm yeşil türbe, gündüz gördüm estağfurullah tövbe" vakası yaşayalım.Eki Görüntüle 3560062
şöle yerimi alıp okuyayım bakalım yazılanları ben benimkini bulunca yazarım asdfghjklş
Sevginiz, muhabbetiniz, neşeniz ,tutkunuz daim olsunHii tanismamizdan on ay sonra biz evliydik![]()
Böyle yapan çok oluyor. Ben böyle olmadığım için aşk hayatım yok ve mok gibi sanırım.Peki hisseden varmiydi?
Ben oylesine bir bardak cay icin gitmistim. Daha sesini duymadan ulen ben bunla evlenirim dedim. Bir aksam once ortak tanidiktan arkadas listesinden bu olur iste dedim. Adini bilmiyordum. Ilk msji ve yeri ben attim aman ne onemi var ztn gorusmeyecegim diye.
Aminn, Şükür hiç pişman olmadık, Allahta pişman etmesinSevginiz, muhabbetiniz, neşeniz ,tutkunuz daim olsun![]()
Markette haftalık alışveriş yaparken bir anda kocayı da bulup ömürlük alışveriş yaptın galiba.Markette.![]()
Ben de aynı. Doğru kişiyle karşılaşıncs o olduğunu anlarsın derlerdi. Doğruymuş ilk görüşte aşktı bizimki.Peki hisseden varmiydi?
Ben oylesine bir bardak cay icin gitmistim. Daha sesini duymadan ulen ben bunla evlenirim dedim. Bir aksam once ortak tanidiktan arkadas listesinden bu olur iste dedim. Adini bilmiyordum. Ilk msji ve yeri ben attim aman ne onemi var ztn gorusmeyecegim diye.
Böyle yapan çok oluyor. Ben böyle olmadığım için aşk hayatım yok ve mok gibi sanırım.
ahahaaahaaBiz internetten tanıştık.
3 ay yazıştık
Çok ısrar etti görüşelim diye ama beni çok sinir ediyordu
En son kabul ettim
Bir kahve içelim dedi
Ben de yoo ben açım dedim
1.5 İskender 2 kola bir de künefe yedim.
Sonra tuvalete girdim 1 saatte çıktım
Hesabı bırakıp gider diye çok korkmuştum
var sende biseyler anlat bklmAnlatsam mı acaba![]()
Çook eski, Facebookvar sende biseyler anlat bklm
anlat giiiiizÇook eski, Facebook![]()
asko benimki cok karisik vallahi en son anlatayim sizinkileri okuyayimdaHala bizi oyaliyosun gozumden kacmiyor sanma
Bizde canım internetten sonra buluştuk eşim benim güzelligimi görünce çarpıldı tabiki adam daha da kendine gelemedi o günden beriBiz internetten tanıştık.
3 ay yazıştık
Çok ısrar etti görüşelim diye ama beni çok sinir ediyordu
En son kabul ettim
Bir kahve içelim dedi
Ben de yoo ben açım dedim
1.5 İskender 2 kola bir de künefe yedim.
Sonra tuvalete girdim 1 saatte çıktım
Hesabı bırakıp gider diye çok korkmuştum