Mrb canlarim 😍😍😍😍

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki hisseden varmiydi?
Ben oylesine bir bardak cay icin gitmistim. Daha sesini duymadan ulen ben bunla evlenirim dedim. Bir aksam once ortak tanidiktan arkadas listesinden bu olur iste dedim. Adini bilmiyordum. Ilk msji ve yeri ben attim aman ne onemi var ztn gorusmeyecegim diye.

sizinkileri okumatan ve gulmekten kendiminkini anlatamiyom 😂😂😂

Peki hisseden varmiydi?
Ben oylesine bir bardak cay icin gitmistim. Daha sesini duymadan ulen ben bunla evlenirim dedim. Bir aksam once ortak tanidiktan arkadas listesinden bu olur iste dedim. Adini bilmiyordum. Ilk msji ve yeri ben attim aman ne onemi var ztn gorusmeyecegim diye.
Böyle yapan çok oluyor. Ben böyle olmadığım için aşk hayatım yok ve mok gibi sanırım.

Biz internetten tanıştık.
3 ay yazıştık
Çok ısrar etti görüşelim diye ama beni çok sinir ediyordu
En son kabul ettim
Bir kahve içelim dedi
Ben de yoo ben açım dedim
1.5 İskender 2 kola bir de künefe yedim.
Sonra tuvalete girdim 1 saatte çıktım
Hesabı bırakıp gider diye çok korkmuştum

Peki hisseden varmiydi?
Ben de aynı. Doğru kişiyle karşılaşıncs o olduğunu anlarsın derlerdi. Doğruymuş ilk görüşte aşktı bizimki. :oops:

Böyle yapan çok oluyor. Ben böyle olmadığım için aşk hayatım yok ve mok gibi sanırım.

:D

Valla yasanacak olana kimse engel degil
Bu hikayenin basi sonu da var aslinda, esimin beni balkonda gormesi, sormasi ile baslayan bir yol. Yillar once bizim ev yapilmadan once anlik aklindan gecenler, ev sahibinin ben o aileyi cok seviyorum kiz kendi icinde cok mutlu ama sen istemezsin demesi vs..
Yoksa her soyleyen ile gorusmedim hak veriyorum

3 ay yazıştık
En son kabul ettim
Bir kahve içelim dedi
ahahaaahaa😂😂😂😂😂😂😂

3 ay yazıştık
En son kabul ettim
Bir kahve içelim dedi
Bizde canım internetten sonra buluştuk eşim benim güzelligimi görünce çarpıldı tabiki adam daha da kendine gelemedi o günden beri

Back
X