- 18 Şubat 2018
- 12.831
- En iyi cevaplar
- 2
- 58.587
- 598
- 44
Eşim beni görüyor, çok beğeniyor ve bir şekilde buluşuyoruz. Sonra evlenmeye karar veriyoruz işte ama eşimle tanışmadan 6-7 ay önce kankamla birlikte bir kafede fal baktırmıştık, o kadın eşimi birebir anlatmıştı bana ve tanıştıktan sonra şok geçirmiştimanlat giiiiiz
Ben yine birşey anlamadim yaTanismadan cok once tasvir etmisiz iste, tanimadan bilmek gibi bisey. Ikimizde de yazili kagit vardi. 2 3 sene once..
peki sonra hic fal baktirdinmi tekrar o kadinaEşim beni görüyor, çok beğeniyor ve bir şekilde buluşuyoruz. Sonra evlenmeye karar veriyoruz işte ama eşimle tanışmadan 6-7 ay önce kankamla birlikte bir kafede fal baktırmıştık, o kadın eşimi birebir anlatmıştı bana ve tanıştıktan sonra şok geçirmiştim
Yaaa görüyon mu kaderi kocalarımızı da aynı şekil bulmuşuzBizde canım internetten sonra buluştuk eşim benim güzelligimi görünce çarpıldı tabiki adam daha da kendine gelemedi o günden beri
Ben yine birşey anlamadim ya
Yaaa görüyon mu kaderi kocalarımızı da aynı şekil bulmuşuz
Hee böyle söylesene kızYaw
Ben esimi tanimadan once mektup yazmisim, esimin de mektuplari var. Ne sever nasil biri tasvir etmisim. Yazdigimiz her sey tutuyordu. Bunu evlendigimiz zaman hatirladik ben tesadufen bulmustum, oda gostermisti.
Yook, o gün çok moralim bozuktu ve arkadaşımla buşulup öyle tesadüfen gitmiştik oraya. Hatta o zaman başka biri vardı hayatımda ama ayrılmaya karar vermiştim. Hadi bir fal baktıralım dedik öylesine ama kadın bildiğin gelmişimi geçmişimi döktü ortaya. O zaman hiç ciddiye almadım hatta alay ettim ama dedikleri bir bir oldu sonra. Çok aradık o kadını ama izini bulamadık bir dahapeki sonra hic fal baktirdinmi tekrar o kadina
Hee böyle söylesene kıziyiymiş
öyle yazınca hiçbirşey anlayamadım
aa banami diyon askooben seni sevdim kız tanımasamda güzel bir enerji aldım
niye surat astın ki şimdi kızMarkette.
evetaa banami diyon askoo
Ay okuması daha eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?