Kız yoksa diz yapmış gri eşofmanla mıMarkette.
Eski eşin neyini anlatayım yenisi olursa anlatırım burda skskdkdkfhkaristitma beni simdi
Hiç bi şey anlaşılmıyor kiHadi bomba benden biz tanismadan uzun yillar once cagirmisiz birbirimizi
Baska bsy anlatmam israr etmeyin
Ay yok kız şıkır şıkır ve çok çıtırdım…. adama şıraankkkkk diye omuz atmıştım yanlışlıklaKız yoksa diz yapmış gri eşofmanla mı
Kasiyer miydiMarkette.
Sen omuz atmışsın o ise kalbini çalmışAy yok kız şıkır şıkır ve çok çıtırdım…. adama şıraankkkkk diye omuz atmıştım yanlışlıkla
Ee devam et heyecanlıAy yok kız şıkır şıkır ve çok çıtırdım…. adama şıraankkkkk diye omuz atmıştım yanlışlıkla
Hiç bi şey anlaşılmıyor ki
Hayır sırada önümdeymis acelem vardı farketmeden omuz attım adama şoka girdi tam sövecekti herhalde döndü beni gördü bende pardon dedim gülümsedi sadece buyrun siz geçin dedi ben geçtim ödeme yaptım sonra marketten çıktım (kasiyer arkadaşımdı hoşçakal canım dedim). Kasiyer onunda arkadaşıymış. Adımı almış ekledi beni şok oldum. Nerden buldun diye djdjdjjsKasiyer miydi
Blöfe gelemem valla ben seni engelliyorum şu an şdlfkgkfkyaa hadin ama merak ediyom anlatin yoksa engellerim hepinizi
Enişte bayağı hızlı ilerlemiş anlaşılanBen üni.den bı arkadaşla bı avm.de takiliyordum, o aralar hizliydim ben de, bı uygulamadan yer bildirimi yapmıştim, oda beni avmdeki kafede görmüş, uygulamalardan aramis taramış bulmuş, yazdı yazdı yazdı bı gün özel dersten çıktım geliyorum dedi, geldi kahve içtik baya sohbet etmişiz fark etmeden, öyle telefonlasmaya devam ettik, flört evresi derken iki ay sonra ailesine ben evlenecegim kızı buldum demiş, üçüncü ay teklif etti bla bla bla
senin sevgilin yokmuydu askoEnişte bayağı hızlı ilerlemiş anlaşılan
Yok tek takılıyorum bu aralar :)senin sevgilin yokmuydu asko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?