Mrb canlarim 😍😍😍😍

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bize nazar değdirmekte nasıl bir vizyonsuzluk olurdu hayal et kanka
Gidip yalıda yaşayan doğa'ya nazar etsinler, biz oturmuşuz çay içiyoruz kendimize aksiyon bu kadar
He ya sorma valla onda haklısın kanka neyse doğayı kınım kınım kınayalım da belkim bi yerimize bişey olur

Bebistos kpss dershanesinde tanıştık boş bir sınıf vardı kitaplar mont vardı ben de girdim bir köşede çalıştım eşim de geldi kapıda elinde kahveyle kalakaldı .

"Rahatsız ettiysem cikabilirim" dedim
"yok olur mu devam edin" dedi o matematik çözüyordu ben coğrafya "ben de coğrafyada kötüyüm birnkac sorum var çözer misin ?" dedi 3 saat coğrafya anlattım ona oyleeeee devam etti. onun söylediğine göre kapıda bana aşık olmuş (10 yıl oluyor hala o gün giydiğim esarptan ayakkabıya kadar her şeyi hatırlıyor ) beni de kendine zorla aşık etti

Oooooo maşallah sizeeee beee tü tü tü

Tanismadan cok once tasvir etmisiz iste, tanimadan bilmek gibi bisey. Ikimizde de yazili kagit vardi. 2 3 sene once..
Bir arkadasim var Gagavuz Türkü kocasının mesleğinden göz rengine aile yapısına kadar detaylı dua etmiş böyle böyle biri olacak ve ben o kişiyle evlenecem diye random bir Facebook sitesinde denk gelmişler sen öyle diyince aklıma geldi

Biz nasıl oldu da üç ayda evlenme kararı aldık diyorum, ben enayi miyim daha neyi bekleyeyim zor kandirdim seni şimdi mi uyandin mevzuya diyor tuzağa düştüğümü bilmeliydim... Gece gece nerden çıktı bu konu simdi

Hemen bir coğrafya kitabı alıp kütüphaneye gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…