- 18 Mart 2011
- 8.369
- 26.084
- 748
Biz lise arkadaşıydık, yakındık üstüne. Sonra pat diye evlendik@gelengidenellerimlekazidim @yesilimtrak @Topuzlu @destinesiaa Red Phoenix @Nowaybabe herkesler kocalarıyla nasıl tanıştığını anlatıyor sizde anlatın diye şey ettim geri kalmayın hiç bişeyden
Maşallah maşallahBiz lise arkadaşıydık, yakındık üstüne. Sonra pat diye evlendikkocam da kocam
Bize nazar değdirmekte nasıl bir vizyonsuzluk olurdu hayal et kankaMaşallah maşallahoranı buranı kaşı aşgımmm malum kem göz nazar var
He ya sorma valla onda haklısın kankaBize nazar değdirmekte nasıl bir vizyonsuzluk olurdu hayal et kanka
Gidip yalıda yaşayan doğa'ya nazar etsinler, biz oturmuşuz çay içiyoruz kendimize aksiyon bu kadar
Kınama sus, yalıyı ipotek ettirdi japonya'ya gidicem diye yalı yolcuHe ya sorma valla onda haklısın kankaneyde doğayı kınım kınım kınayalım da belkim bi yerimize bişey olur
Tamam kankam sen nasıl diyorsan öyle yapalım elimizdekinden de olmayalım dimiKınama sus, yalıyı ipotek ettirdi japonya'ya gidicem diye yalı yolcubizde şans yok kınarız, kiradaki ev gider öyle bir hayat
Bebistos kpss dershanesinde tanıştık boş bir sınıf vardı kitaplar mont vardı ben de girdim bir köşede çalıştım eşim de geldi kapıda elinde kahveyle kalakaldı .@gelengidenellerimlekazidim @yesilimtrak @Topuzlu @destinesiaa Red Phoenix @Nowaybabe herkesler kocalarıyla nasıl tanıştığını anlatıyor sizde anlatın diye şey ettim geri kalmayın hiç bişeyden
Oooooo maşallah sizeeee beee tü tü tüBebistos kpss dershanesinde tanıştık boş bir sınıf vardı kitaplar mont vardı ben de girdim bir köşede çalıştım eşim de geldi kapıda elinde kahveyle kalakaldı .
"Rahatsız ettiysem cikabilirim" dedim
"yok olur mu devam edin" dedi o matematik çözüyordu ben coğrafya"ben de coğrafyada kötüyüm birnkac sorum var çözer misin ?" dedi 3 saat coğrafya anlattım ona oyleeeee devam etti. onun söylediğine göre kapıda bana aşık olmuş (10 yıl oluyor hala o gün giydiğim esarptan ayakkabıya kadar her şeyi hatırlıyor ) beni de kendine zorla aşık etti
Valla kandirildikOooooo maşallah sizeeee beee tü tü tü
Bende pek bişey yok yaa sıradan şeyler gibiValla kandirildiksen nasıl tanistin ?
Anlat ayol bizim ki de çok aksiyonlu değilBende pek bişey yok yaa sıradan şeyler gibi
Bir arkadasim var Gagavuz Türkü kocasının mesleğinden göz rengine aile yapısına kadar detaylı dua etmiş böyle böyle biri olacak ve ben o kişiyle evlenecem diye random bir Facebook sitesinde denk gelmişlerTanismadan cok once tasvir etmisiz iste, tanimadan bilmek gibi bisey. Ikimizde de yazili kagit vardi. 2 3 sene once..
Detay onemliBir arkadasim var Gagavuz Türkü kocasının mesleğinden göz rengine aile yapısına kadar detaylı dua etmiş böyle böyle biri olacak ve ben o kişiyle evlenecem diye random bir Facebook sitesinde denk gelmişlersen öyle diyince aklıma geldi
Ulen ne çok okul arkadaşı olan varmış. Okulda hoşlandığım kişilerin hiçbiri pas vermemişti. Pühh!Biz lise arkadaşıydık, yakındık üstüne. Sonra pat diye evlendikkocam da kocam
Valla detay önemliymişDetay onemli
Tuttuğunu kopariyormus maşallah takdir ettimValla detay önemliymişevliliğe de arkadaşım ikna etmiş sen karşıma sıradan bir sekilde çıkmadın diye diye
Hemen bir coğrafya kitabı alıp kütüphaneye gidiyorum.Bebistos kpss dershanesinde tanıştık boş bir sınıf vardı kitaplar mont vardı ben de girdim bir köşede çalıştım eşim de geldi kapıda elinde kahveyle kalakaldı .
"Rahatsız ettiysem cikabilirim" dedim
"yok olur mu devam edin" dedi o matematik çözüyordu ben coğrafya"ben de coğrafyada kötüyüm birnkac sorum var çözer misin ?" dedi 3 saat coğrafya anlattım ona oyleeeee devam etti. onun söylediğine göre kapıda bana aşık olmuş (10 yıl oluyor hala o gün giydiğim esarptan ayakkabıya kadar her şeyi hatırlıyor ) beni de kendine zorla aşık etti
Hemen bir coğrafya kitabı alıp kütüphaneye gidiyorum.
Bir arkadasim var Gagavuz Türkü kocasının mesleğinden göz rengine aile yapısına kadar detaylı dua etmiş böyle böyle biri olacak ve ben o kişiyle evlenecem diye random bir Facebook sitesinde denk gelmişlersen öyle diyince aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?