• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

Bende zayıflasam diye bakıyorum.dün 2 kilo vermişim hastalıktan görsen nasıl sevindiriğim yaa

cnm erkekler alem ıste anlam veremıyorum dogum yaptım daha 20 gunluk felanım demezmı eskı halıne dön şimdide dıyo yıne hamıle kal gel sen cok zayıfladın:)

Canım bence seninki niyeti bozmuş.Baksana bebek istiyor herhalde.Akıllı tamda kaset zamanında istiyor haaa

geldim deldim aberkcim ama heran gidebilirim :)
allaha şükür iyi olmaya çalışıyorum berkeselcim üşütmüşüm birazcık yarında yolculuk var hesapta olmayan
n güzel buluşmaya gelme hayalleri kuruyordym

Ayrıca teşekkür ederim canım.Boyum olmasa orta boy salça gibi olurum aslında

Geçmiş olsun fransiyum.Hayırdır memlekete falan mı yolculuk.Aman dikkat et hastasında zaten

Bende zayıflasam diye bakıyorum.dün 2 kilo vermişim hastalıktan görsen nasıl sevindiriğim yaa

aynen bende kilolardanmuzdaribim rahatsızım diye bikaçgündür bende yiyemedin 2 kilo gitmiş görünüyo bende çok sevindim dikkat etmeye çalışıyorum şimdi 2 kilodan gaza geldim çok fena :)

cnm bılmıyorum ne amacla ıstedıgını valla kendısıni meshur edıp benı eve tıkıcak galıba :)

Sorma yaa.Hastalıktan vücuttan su gidiyor nasıl seviniyorum verdim diye.Benimki umut kapısı valla

Canım yaaa.Üzme kendini meşhur kocaya meşhur bir eş lazım.Az sabret kaset,tv programları falan atlatsın da...

Geçmiş olsun fransiyum.Hayırdır memlekete falan mı yolculuk.Aman dikkat et hastasında zaten

sağolasın canım ya
memlkete olsa keşke yaptık bi iş işte
biriken millerimiz vardı napaım napalım yurt dışına gidelim dedik vize için koşturup durduk
acemilik cahllik ya vizeyide bu aysonuna kadar vermişler dünde pasaportlar geldi huraaa para yok pul yok yarın sabah abbas yolcu almanyaya bizde yanmasın biletlerimiz diye gitcez kara kışın içine :)

Son düzenleme:
Hemde Almanya haa.ıyi tatiller,iyi gezmeler dilerim size.Orası da kış,burası da.Umarım hava değişimi çarpmaz güzel vakit geçirirsiniz

Tamam olur şeker.Yaz geliyor belki bir gün bizde buluşur gezeriz haa

Yaz geliyor diyorum bende daha önümüzde bahar var.Ben hoopp yaza atladım.Ne iyi valla

inş. cnm sen eşini ıkna ette benım ıcın sorun deil. dun senle gece konusmadıkya bızımkı dıyo hanı bu gece arkadasınla konusmuyorsun sardırdın baya dıyo sen kımseyle bu kadar netten konusmazdın diyo bende dedım betul farklı benim için:)

Back