• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

cnm zaman o kadar cabuk gecıyorkı anlamıyoruz ıste su gıbı akıp gıdıyor bak kış bile bitti nerdeyse

öle düşünme fransıyum hayırlısı olsun akrabanız felanmı var almanyada yoksa ölesıne gezmeyemı gıdıyosunuz

Canım yaaa.İnan bende hiç kimse ile böyle konuşmadım şimdiye kadar.Bazen eşim gelip kontrol ediyor gerçekten kiminle yazışıyorum diye.

Fransiyum Allah korusun öyle şeyler deme canım ya.Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin

sen bana kızardın sımdı sen görusuyosun dıyo sanaldan erkek olabılecegını dusunuyor burdada o yuzden aslında bırazda haklı dedım ben anlarım erkeklerı hem ben kımseyle pek konusmuyorum konustuklarımıda sana söluyorum dıyorum.

ınşallah canım.Allah sana da hayırlı ise hayırlısı ile nasip etsin.Oh çocuk yokken gezin bakalım

Sorma fransiyum en tatlı ve en dertli zamanı.Hasta oldu uğraşıyoruz 3 gündür fıstıkla

Aynen Selvi ciğim yaa.Benim ki yazışınca bende kızardım,şimdi bir şey diyor yapmazsam sen yazış bakalım çok önemli senin için değil mi diyor.Adam kıskanıyor yaakaydirigubbakcemile3

kıskansınlar cnm :) valla ben bişi demıyorum o sabahlara kadar nette artık takmıyorum eskısı gibi cunku kendımden başka kımseye zarar vermıyorum kımsenın umrunda bile deil valla

Back