• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

ınşallah kısmette varsa olur canım yaa.Benimde ilk defa birşeye bu kadar hevesim oldu ama olmadı ne yapayım.

Hem size de yakın bu seferki buluşma noktanız.Çocuklar yolda üşümezler

evet cnm yakın cocuklar ıcınde zaten yakın ıstedık ozellıkle thanderc ıcın bırazda

ya eşin bıraksın 2 dk olsada gel gıt ya maxıye gezmye dıye cıkın 5 dk durur gıdersın:) ama gercı elıf de rahatsız olmaz dımı:(

Birde Elifin haftaya odası gelecek.Biz kendi odamızı Elif e verdik.Eniştem gelip gardrobumu sökecek.Çok işimiz var anlayacağın.Adama beni 2 dk maxiye götür desem cıngar çıkar evde herhalde

anlıyorum cnm saglık olsun başka bır zamana inş. aman bı sorun cıkmasında bosver önemlı deil

Eee sen nasılsın?Keyfin nasıl,geçende biraz miğdem kötü diyordun

Annemler A.hisarın dalar.Küçüksu'nun üst kısımlarında oturuyorlar belki duymuşsundur

cnm ya ben kansızım her sene beni yokluyo basımda dolanıyodu 2 gun baya kötuydum ama şimdi iiyim pekmez yıyorum sabahları ac karnına o bıraz ii geldı hıc sevmıyorum ama mecburıyetten yıyorum

duydum cnm ohhhh ne guzel yakınsınız yıne keşke benım annemde yakınımda olsaydı

Sanırım biraz da zayıfsın kendine dikkat et.Mecburen içmelisin bende tiksinirdim o illetten.

ınan yanımdaki arkadaşlarımında anneleri yanlarında değil.Hepsi uzakta.Benim kaderimde var herhalde annesi uzaktakilerle arkadaşlık yapmak :)))şaka bir yana da ne yapacaksın gülüm doğduğun değil,doyduğun yer demişler kısmet işte

evet ya zayıfım ne guzel hamıleyken kılo almıstım ama gıttıler yıne kocam kavga edıp duruyo zaten her gun benı gıcık edıyo ıyce zayıfladım dıye sankı ben isteyerek böleyım

Zayıf ol işte ne güzel.Senin kocanda bir garip ha,bazısı kilolu sevmez adam kilo verdin diye kızıyor

Back