Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Birde Elifin haftaya odası gelecek.Biz kendi odamızı Elif e verdik.Eniştem gelip gardrobumu sökecek.Çok işimiz var anlayacağın.Adama beni 2 dk maxiye götür desem cıngar çıkar evde herhalde
cnm ya ben kansızım her sene beni yokluyo basımda dolanıyodu 2 gun baya kötuydum ama şimdi iiyim pekmez yıyorum sabahları ac karnına o bıraz ii geldı hıc sevmıyorum ama mecburıyetten yıyorum
ınan yanımdaki arkadaşlarımında anneleri yanlarında değil.Hepsi uzakta.Benim kaderimde var herhalde annesi uzaktakilerle arkadaşlık yapmak :)))şaka bir yana da ne yapacaksın gülüm doğduğun değil,doyduğun yer demişler kısmet işte
evet ya zayıfım ne guzel hamıleyken kılo almıstım ama gıttıler yıne kocam kavga edıp duruyo zaten her gun benı gıcık edıyo ıyce zayıfladım dıye sankı ben isteyerek böleyım