mraniye_skdar_engelky

Aberk canım napıyosun görüşemiyoruz:) gekdiğin zaman akşam müsait oldugunda çaldırda bende gelim burdan konuşalım .özledım seniiiiiiii

hg arkadaşlar
buluşmadan bahsetmişsiniz biz bu topiği actıktan sonra 2 defa buluşmuştuk..şimdi bi tekrar buluşma olurmu bilmiyorum. buluşmak istiyorsanız isterseniz bı topık açın.hem daha fazka kişiye ulasabılırsınız...
hoşçakalın...

Bende Ataşehir' deyim yeni evlendim ve hiç kimseyi tanımıyorum üstelikte iş bulamıyorum bütün gün evde tıkılıyım..

kızlar yarın saat 1 de ümranıye carsıda bır buluşma düzenlenıyor atasehırde olan bır suru arkadas gormustum bu sayfada bulusmak ısteyen sızde gelın özelden msn adreslerımızi yazarsak irtibata gecmemız daha kolay olur beklıyorum

bende çengelköye yeni taşındım güzeltepede oturuyorum burada kimseyi tanımıyorm herkes karşıda kaldı :(:( kpss ye hazırlanıyorum evdeyim yanii hayat çoooook skıcı :(

bende çengelköye yeni taşındım güzeltepede oturuyorum burada kimseyi tanımıyorm herkes karşıda kaldı :(:( kpss ye hazırlanıyorum evdeyim yanii hayat çoooook skıcı :(

hg din:) calısabılıyomusun evde ben basaramadım seneye dersaneye gıtcem kısmet olursa.. kolay gelsın herseyın hayırlısı artık

inş. herkes emeginin karsılıgını alabilir. ben inanmıyorum gercı artık emegımızın karsılıgını alabılecegımıze arkamızda dayımız olsaydı suan ıyı bır yerlerde olacaktık...herseyın hayırlısı artık elden bişi gelmiyo:)))

Back