• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

Selvi izin koparırsam yazın pier loti ye gideriz,fethipaşa ya,beykoz a yada ortaköy e gideriz.Gezeriz anasını satayım

Fransiyum komşumun kızına çok benziyor.Oda böyle maşallah.Allah sana da böyle versin inşallah hayırlısı ile

Fransiyum komşumun kızına çok benziyor.Oda böyle maşallah.Allah sana da böyle versin inşallah hayırlısı ile

belkide odur
eşim çekmiş ama tanımıyoruz
kaldı bizde öyle
eltimin kızı da böyle maşallah aynı bu resimdekinin ikizi gibi :) 18 aylık oda çok şeker

Ya element olduğunu biliyorum da neden bunu tercih ettin diyecektim,yanlış ifade ettim.Mesela benim nick eşimin,benim,kızımızın ve soyadımızın baş harflerinden oluşuyor.Saçma gibi ama hoşuma gitti bende yazdım.Selvi oğlu ve kendinden karıştırmış biraz

bende sana sureklı sorcam unutuyorum cnm aslında berk kım dıcektım:) evet benımkı oglumla benım karısımım:)

fransiyum 7.sırada 3.element
doğum yıl ve ayım 7 günüm ise 3 falan filan bende onları karıştırdım fransiyum çıktı benimki kadar saçma olamaz ama değil mi:)

Selvi bir arkadaşım cumartesi giresun a gidiyor,gel senide göndereyim onunla.Kız 50 günlük bebekle oralara gidecek ne cesaret değil mi?

cnm bende gıtmek ıstıyorum aslında valla bizimkı ızın vermedı yoksa gıdecektım kardesım dagıtım iznine gelıyor onu görmek ıcın gıdıyodum ama gıdemedım:( iyi cesaret valla önemlı bır neden yoksa bıraz daha bekleseydı ya hava degıımı cocugu hasta felan eder

Ya kız çatlak.Bebeği hastanede yatmış çıkmış,geçmiş olsuna gittim geçen bebek öksürüyordu.Valla bir korkak benim şu hayatta galiba

Back