• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

bende camı sokaktayım kız :) camdan el salla bakayım kimsin :):):):ay bu kadar olur hangı sokaktasın peki

evet cnm aynı yerdeniz sevvalle ama sen özelsın benım için yaaa ne bılım sana cok ısındımm bennnn

Canımsın yaaa.Hadi bakayım bir koşu sokağın başına gelin,buluşun orada hadi

sevvalden ses cıkmadı uyudu galıba:) ya cnm benımde mıgdem bulanmaya başladı bendemı hasta olcam ne yapcam ıyı hıssetmıyorum kendımı hiç::( salgın var galıba

Evet bir salgın var doğru.Bende kızdan dolayı psikolojik olarak kendimi hasta hissediyorum.Bende demin faceden cevap yazdım sana belki yoksundur diye ama buradaymışsın

cnm sıkma canını duzelcek inş. dedimya atesın olmaması cok iyi... cnm burda vakıt gecırıyorum bıraz işte mıllette neler var hem guluyorum hem aglıyorum... berke babasıyla oturdu tv ızlıyo bende sıkıldım burdayım işte alışkınım gec yatmaya bos bosda zaman gecmıyor

Doğru valla bende zaten geç yatıyordum şimdi nöbet bekliyorum resmen.Kızı uyuttum gıg dese koşacağım

Berkesel fransiyuma ev bul sizin oralarda komşu olursunuz kız ne güzel

hadi yaa
hazırkomşularımı bulmuşken bide ev bulayım dedim ama olmadı
gece kuşları sizi
eşim beni çağırıyor maalesef bi türlü sizinle denk gelemdim muhabbete yaa
hayırlı geceler görüşmek üzere :)

şeymacım bi yere tasınmayı düşünmüyorum şimdilik.fransıyum ev sormustu bende yok dedim aberke takılıyorum sizin oraya tasıncam diye:)

Back